ko gura one 3 kokoške..
Moderator: _BataZiv_0809
-
edu
#1 ko gura one 3 kokoške..
juce sam na bht-u cuo da ce one ici u atinu kao dio ekipe bht-a..šatro da one komentarisu..pa jebo majku jesmo li mi toliki debili da trebamo placati put u atinu onakvim kokoškama..ima li tom bezobrazluku kraja..malo im show na drzavnoj televiziji..pa jos i ovo..fuj!
-
Vingo
#8 Re: ko gura one 3 kokoške..
Mozda isti onaj sto nas....u celo?!stochar wrote:Ovdje je sustinsko pitanje: ko gura onim trima kokoshkama?edu wrote:juce sam na bht-u cuo da ce one ici u atinu kao dio ekipe bht-a..šatro da one komentarisu..pa jebo majku jesmo li mi toliki debili da trebamo placati put u atinu onakvim kokoškama..ima li tom bezobrazluku kraja..malo im show na drzavnoj televiziji..pa jos i ovo..fuj!
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Komislave, poceo si shvatati da je boca covjekov najbolji prijateljkomi wrote: Tami se je** s italijanima a Komislav se potuca po birtijama:D:D i ne odvaja od boce
:D:D
Prvo ona s mijekom kad si mali, zatim sa cugom kad si odrastao te ona s kisikom kada ostaris
Pa recite da je Horns budala...
-
murti439
Vjerovatno je tata jedne od djevojaka tajkun koji je popizdio kad su vježbale kod kuće, pa je onda skont'o da je bolje da se krevelje na nacionalnoj televiziji nego njemu u dnevnom boravku. Bolje njemu, naravno...
A mi trebali prihvatiti da u cijeloj BiH nema niko talentovaniji, šarmantniji i bolji...
A mi trebali prihvatiti da u cijeloj BiH nema niko talentovaniji, šarmantniji i bolji...
-
El-Baklawa
gura hih......... horoz...
...inache to niko ne prati...pa neka hih ...
- Haris033
Kad smo vec kod Feminnemkinja, da li neko ima njihovu pjesmu "2 srca i jedna ljubav"???
Pjesma je ODLICNA i obrada je "Kardia Mou Min Anisixeis" grckog pjevaca Antonis Remosa...
Zato, please, ako neko ima neka je ostavi za download ovdje...
Pjesma je ODLICNA i obrada je "Kardia Mou Min Anisixeis" grckog pjevaca Antonis Remosa...
Zato, please, ako neko ima neka je ostavi za download ovdje...
-
mizzo
Dobro je da idu u Atinu, nek nas i ove godine sramote! Valjda nije bilo dovoljno lani kad su nas osramotile groznim nastupom, sad neka se vidi da mogu biti još lošije (kao novinarke). Inače, jasno je "ko dan" da ih guraju ljudi sa PBS, da opravdaju što su ih lani izabrali
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Kako ba PBS. A Radio Stari grad? A Kameleon?
Call me... na vrh mi se kurca popele ( Komi bi reko daBogda
)
Nego uklapaju se u nacionalnu strukturu
Dogodine pobjedjuje neka Radojka ili Milutin, ajd' da se kladimo
:D
Call me... na vrh mi se kurca popele ( Komi bi reko daBogda
Nego uklapaju se u nacionalnu strukturu