KO GUBI IMA PRAVO DA SE LJUTI.ŽIVJELA SDA!

Post Reply
LudoALudjiJA

Post by LudoALudjiJA »

svitac wrote:Hvala na kulturnoj opomeni. Niti JEDAN starosarajevski pravi vjernik (Musliman) NE DOZVOLJAVA pozdrav na STRANOME jeziku.
Mi smo najdemokratičnija zemlja svijeta, što se vidi iz tvoga multikulturno
nadahnutoga posta.

U demokraciji može i pozdrav:

MARŠ BUDALO
margareta, pitacu samo kakvog su ukusa bunike, a efekat vidim iz tvojih postova
svitac

Post by svitac »

Predsjednik predsjedništva na religijski način pozdravlja sve građane BiH.
Nemam ništa protiv bilo koje religije ali na javnim skupovima od državnoga značaja u najmanju ruku je neprimjeren religijski pozdrav.
Lično duboko vjerujem da je SDA kupila glasove "birača" i birača.U općini Stari Grad to im je već ustaljena praxa da kupuju glasove na razne načine, npr. donacijama sa selam alejkum ili ranije paketima sa različitim potrepštinama. Stare nane i dede nasjedali su na te fore a sada je nešto drugo u pitanju.
SDA nije pravi nezvanični pobjednik a male strančice poput BOOS-a ,LIBERALA i manje trebale bi se ukinuti jer pojedu i ono malo glasova na štetu prave građanske partije. BOOS je iskorumpirana stranka od SDA jer kako se naprasno ušutio da njih optužuje i okomio se samo na SDP ?
Kako je u ratu završio pedagošku akademiju ? Čep poklon za SDA i (s)lavina za SDP.
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

svitac wrote:Odlična konstatacija malo jada od stada glasalo. Drugi napredniji nikako.
ja kao priadnik stada kažem BLEEEEE u pravu si :-)

nemam se ja šta ljutiti na tebe, za razliku od mnogih na forumu ja POŠTUJEM tuđe mišljenje trudim se da argumentovano iznesem svoje :-)
BigusDickus

Post by BigusDickus »

Opet ti po politici, ccc :D :D :D
nostalgicar

Post by nostalgicar »

HEBO SDA
mIRCerka

Post by mIRCerka »

BigusDickus wrote:Opet ti po politici, ccc :D :D :D
pa šta da radim de mi reci :-)
svitac

Post by svitac »

LudoALudjiJA wrote:
svitac wrote:Hvala na kulturnoj opomeni. Niti JEDAN starosarajevski pravi vjernik (Musliman) NE DOZVOLJAVA pozdrav na STRANOME jeziku.
nadahnutoga posta.

MARŠ BUDALO
Danas sam bila bogato "počaščena" bunika stilskim figurama pjesnika i poete za margaretu ali ne i za mene. Raduje me da sam KAO margareta bila inspiracijom tvoje poeme.

Pjesniče ovdje sam malo
prečesto čitala posljednje poruke:
liječi se ?

Ja takvu poruku još nikome nisam uputila.

Sa bunikama sam se prvi puta susrela davno u šk. klupama.

Drugi puta kasnih '80.god., i nikada se nisu skinuli sa trpeze do danas.

Želiš biti provokativan ? Želiš me povrijediti ? Samo izvoli. Možda griješiš
ali ja ti se lijepo zahvaljujem.

Moram ti dodati da me bunike asociraju na seljaštinu, primitivizam i na SDA postavu. Odaklena crpiš energiju ? Odanle jel tako ? Iz tvoje rodne
"šumske" ?

Hajd sad u lov na inspiracije a ja ti želim
save najljepše sugrađanine moj mili :mrgreen:
mIRCerka

Post by mIRCerka »

Bunike hihihihih
ja sam lizala kaktus, možda je to od toga?
realna utopija

Post by realna utopija »

nadahnutoga posta.

MARŠ BUDALO
evo ti jos jedan nadahnuti post:
napusi mi se kurca muslimanskog, pa cu te pozdravljat kako god hoces
LudoALudjiJA

Post by LudoALudjiJA »

LudoALudjiJA wrote:
nadahnutoga posta.

MARŠ BUDALO
svitac wrote:Danas sam bila bogato "počaščena" bunika stilskim figurama pjesnika i poete za margaretu ali ne i za mene. Raduje me da sam KAO margareta bila inspiracijom tvoje poeme.
svitac, time da nisi margareta mozes vrijedjati tudju inteligenciju, a ne moju...to sto ti treba novi nick iza kojeg ces sakriti svoje stavove govori ili o tvome samopostovanju ili o niskom stepenu postovanja prema tvom prvom nicku od strane ucesnika ovog foruma...nijedan od ta dva slucaja ti ne ide u prilog...shizofrenija kao treca opcija bi ipak bila presmjela, ali ne i nemoguca tvrdnja
P.S. zao mi je ako ti je "poema"-rugalica malverzivnosti koju sam ti napisao prva pjesma koju ti je neko poklonio u zivotu
svitac wrote:Pjesniče ovdje sam malo
prečesto čitala posljednje poruke:
liječi se ?
kad ti jedan covjek kaze da si pijana, reci mu da je budala...kad ti kazu dvojica-valjaj se po podu...a ako ti precesto kazu..pa... mozda se ipak odes lijeciti?
svitac wrote:Ja takvu poruku još nikome nisam uputila
cuj
svitac wrote:MARŠ BUDALO
svitac wrote:Sa bunikama sam se prvi puta susrela davno u šk. klupama.

Drugi puta kasnih '80.god., i nikada se nisu skinuli sa trpeze do danas.

Moram ti dodati da me bunike asociraju na seljaštinu, primitivizam i na SDA postavu.
pa sto ih jedes onda i sta to sto ih jedes govori o tebi?

nikad na ovom forumu nisam govorio u prilog SDA ili bilo koje druge stranke
svitac wrote:Odaklena crpiš energiju ? Odanle jel tako ? Iz tvoje rodne
"šumske" ?
iz bunika je ne crpim, a po tvojim neumornim postovima pod vise nickova bi se reklo da su bunike visoko kaloricne
mada je malogradjanstina i snobizam ljude na bolje i gore dijeliti po mjestu rodjenja, cisto informativno: rodjen u centru, sarajevo, 1978, gdje sam citav zivot
a ja ne znam gdje ste ti, "svice" i ti "margareta" ucili gramatiku, pa ste obje nepismene i obje bas iste gramaticke greske pravite...mora da ste "vas dvije" isle u isti razred kod istog loseg profesora...mada bi covjek za glavni grad ocekivao da profesori budu dobri i znaju djecu nauciti osnove gramatike...srecom, u mojoj skoli su bili pismeniji od tih tvojih
svitac wrote:Želiš biti provokativan ? Želiš me povrijediti ? Samo izvoli. Možda griješiš
ali ja ti se lijepo zahvaljujem.
mozda i ne grijesim
ziva bila, kad pricas o vjeri, ne ofiraj se...jer, kad namjerno lazes, ako zelis da ti poveruju ti koje lazes, onda ih slazi poluistinom, jer je ona najbolja laz, a ne necim sto asocira direktno na tvoju prehranu bunikama
Narrated Abu Huraira:
The Prophet said, "Allah created Adam, making him 60 cubits tall. When He created him, He said to him, "Go and greet that group of angels, and listen to their reply, for it will be your greeting (salutation) and the greeting (salutations) of your offspring." So, Adam said (to the angels), As-Salamu Alaikum (i.e. Peace be upon you). The angels said, "As-salamu Alaika wa Rahmatu-l-lahi" (i.e. Peace and Allah's Mercy be upon you). Thus the angels added to Adam's salutation the expression, 'Wa Rahmatu-l-lahi,' Any person who will enter Paradise will resemble Adam (in appearance and figure). People have been decreasing in stature since Adam's creation.
svitac wrote:Hajd sad u lov na inspiracije a ja ti želim
save najljepše sugrađanine moj mili :mrgreen:
tudja zlonamjernost je inspirativnija od njegove gluposti, jer je vrednija rugla...to drugo je kod tebe ogromno, a bare-bare sa prvim...pa, skontaj se onda
za neartikulisane poklike i forumske urlike...najlakse je okriviti pojedene bunike :D...forumasi kao ti znaju, bunike pamet daju, a i pod promijenjenim nickom jednako traju...efekat je njihov iz aviona vidan
ostavlja trag jasan i neprekidan...a jedes ih od 80-ih, pa sve dosad, do danas...um ti zamutile, ne razlikujes mosad i hamas...pa si za njih postala pravi gurman, licis na nadrogiranu umu turman...kad se u pulp fiction komirala ko da se bunikama dozirala...nemoj da posustanes cak i ako ujutro ne ustanes...ima i drugo jutro, "buniko-omiljena vutro"

i tebi sve najljepse, mada su sigurno od bunika halucinacije
osjecaj ljepsi i od penetracije nebuloznih snova u stvarnost koje prepricavas i obmanjujes javnost

za tvoju spokojnost preporucam ti vjerodostojnost...tad neces morati mijenjati nick i nisi mlada da budes chick, ipak mozes biti chic

pozdrav
nineac

Post by nineac »

BOSMEN ja neznam jesil ti mutav, ustvari svi vi nacionalisti koji tako razmišljate!
Eto ja sam iz Zenice, i znalo se ako bude slab odziv u urbanoj sredini da će SDA pobjediti!
I neka je pobjedila, i sam SDP je kriv što je kandidirala čovjeka koji je zreo za penzije!
O kandidatu SDAS neću da pišem ništa, to je strava i užaš za nas koji živimo u urbanoj sredini!
Da je SDP kandidovo čovjeka od 30-tak godina, opet bi ubjedljivo dobio izbore!
A kakva je to pobjeda SDA?
Dobili ste u Zenici, izgubili ste Bihać, Tuzla vam je misaona imenica, a SDP je pobjdeio u Prijedoru!!!
Znači SDP je ćutao i radio, i eto pobjediše u RS, a nisu vikali kako je bošnjački narod ugrožen, kako su oni ti koji će ih zaštititi, znači SDP je smogao snage da se kandiduje u cjeloj RS, što vi to niste uradili?
Pa OK, da se nemještae koalicionom partenru u planove :lol:
I neka je SDA pobjedila u Zenici, to će osvjestiti ljude u gradu, d anemogu tek tako dopuštati nenama i dedama koji prave sjela po džamijama, i imaju 4 razred osnovne da odlučuju ko će voditi brigu o njihobom gradu!
Sada neka glođu asflat 4 godine pod nacionalistima!
arci

Post by arci »

LudoALudjiJA wrote:
nadahnutoga posta.

MARŠ BUDALO
Ja ne znam,prijatelju,sto tebe sve zene s´ovog foruma napadaju???
Ti ili si apsolutno romantican :lol: ili si apsolutno egzotican :lol: il´si pak toliki baksuz :D Ma , nije moguce da sve one imaju tako lose dane :roll: Gdje je problem :?
dinash

Post by dinash »

nsaric wrote:za sda nije glasao narod, vec u najboljem slucaju petina naroda (20% glasackog tijela).

na izbore je izaslo cca. 45% glasaca, i od tih je mozda nekih 30 - 40% glasalo za sda.

budi siguran da su ovi ostali koji nisu glasali maksimalno protiv sda
svima koji nisu izasli na izbore i glasali (za bilo koga) se od ovog trenutka oduzima pravo na kukanje!
LudoALudjiJA

Post by LudoALudjiJA »

arci wrote:Ja ne znam,prijatelju,sto tebe sve zene s´ovog foruma napadaju???
Ti ili si apsolutno romantican :lol: ili si apsolutno egzotican :lol: il´si pak toliki baksuz :D Ma , nije moguce da sve one imaju tako lose dane :roll: Gdje je problem :?
arci,

zenski rod se na ovom forumu dijeli na zene i djevojke
isto na one koje jedu bunike i one koje ih ne jedu...izdvojena grupa su one koje ne jedu, a simptomi su kao da ih jedu
isto ja zensku populaciju dijelim na onu koja me napada, onu koja me "napada" i ostale (sa isto vise podgrupa) (jedna od podjela):D
podjela znatno korelira sa podjelom na bunikojece i apstinetkinje od prehrane bunikama :D

zdravlje ulazi na usta (pa i mentalno...hm...posebno mentalno :D)
LudoALudjiJA

Post by LudoALudjiJA »

dinash wrote:svima koji nisu izasli na izbore i glasali (za bilo koga) se od ovog trenutka oduzima pravo na kukanje!
pa zar i profesionalnim narikacama? to im je hljeb, sinko :D
dinash

Post by dinash »

LudoALudjiJA wrote:
dinash wrote:svima koji nisu izasli na izbore i glasali (za bilo koga) se od ovog trenutka oduzima pravo na kukanje!
pa zar i profesionalnim narikacama? to im je hljeb, sinko :D
pise ti u zakonu :):D svi koji nisu glasali ... :D

a "profesionalci" koje spominjes :) su zapravo clanovi fan cluba ... znas i sam kojeg
LudoALudjiJA

Post by LudoALudjiJA »

dinash wrote:pise ti u zakonu :):D svi koji nisu glasali ... :D
kuku, pa ti im hljeb uzimas, a one te nisu poslale u granap da im ga uzmes :D
arci

Post by arci »

arci,

isto na one koje jedu bunike i one koje ih ne jedu...izdvojena grupa su one koje ne jedu, a simptomi su kao da ih jedu
isto ja zensku populaciju dijelim na onu koja me napada, onu koja me "napada" i ostale (sa isto vise podgrupa) (jedna od podjela):D
podjela znatno korelira sa podjelom na bunikojece i apstinetkinje od prehrane bunikama :D

zdravlje ulazi na usta (pa i mentalno...hm...posebno mentalno :
D)[/quote]

Pa,dobro,zenski rod je zenski,a muski rod je muski,tvoje podjele su tvoje,al´ da ti je laHko-nije vala :D :-)
dinash

Post by dinash »

LudoALudjiJA wrote:
dinash wrote:pise ti u zakonu :):D svi koji nisu glasali ... :D
kuku, pa ti im hljeb uzimas, a one te nisu poslale u granap da im ga uzmes :D
uskoro cemo svi mi suhe kifle glodati ...
dinash

Post by dinash »

nego ... samo jos to (na temu izbora) ... stari grci (kazu izumitelji demokracije) imali su jedan izraz kojim su oznacavali ljude bez zanimanja u politiku (i glasanje) ... originalni termin je idiotes - idioti.
LudoALudjiJA

Post by LudoALudjiJA »

arci wrote:arci,

D)
Pa,dobro,zenski rod je zenski,a muski rod je muski,tvoje podjele su tvoje,al´ da ti je laHko-nije vala :D :-)[/quote]

nije mi vala laHko...citati tvoja (moja?) sitna slova...a kamoli sta drugo :D
LudoALudjiJA

Post by LudoALudjiJA »

dinash wrote:nego ... samo jos to (na temu izbora) ... stari grci (kazu izumitelji demokracije) imali su jedan izraz kojim su oznacavali ljude bez zanimanja u politiku (i glasanje) ... originalni termin je idiotes - idioti.
hm... jesu li mladi grci (kao izumitelji anarhije :D) bili imalo liberalniji po toj terminologiji? :D
arci

Post by arci »

LudoALudjiJA wrote:
arci wrote:arci,

D)
Pa,dobro,zenski rod je zenski,a muski rod je muski,tvoje podjele su tvoje,al´ da ti je laHko-nije vala :D :-)

A to bi ti da dobro utvrdis sta si napisao?!?Znas ti,znas...
samo eto,mislis svi ti dusmani ko god te ne citira velikim slovima :D

nije mi vala laHko...citati tvoja (moja?) sitna slova...a kamoli sta drugo :D[/quote]
LudoALudjiJA

Post by LudoALudjiJA »

arci wrote:A to bi ti da dobro utvrdis sta si napisao?!?Znas ti,znas...
ih, sad imputiras da je moj stav da je velicina bitna :D koliko je to samo refleksija tvog stava kao takvog? :D
LudoALudjiJA

Post by LudoALudjiJA »

arci wrote:A to bi ti da dobro utvrdis sta si napisao?!?Znas ti,znas...
ih, sad imputiras da je moj stav da je velicina bitna :D koliko je to samo refleksija tvog stava kao takvog? :D
Post Reply