KO ĆE OD BOŠNJAKA SJEDITI SA NEGATOROM GENOCIDA?
-
sahara1428
#1 KO ĆE OD BOŠNJAKA SJEDITI SA NEGATOROM GENOCIDA?
Ko će od Bošnjaka sjediti i bilo šta dogovarati sa novim načelnikom Srebrenice, negatorom genocida???
Da li ga bojkotovati, koji bi bio najbolji način ophođenja s njim?
Šta čeka Srebrenicu?
Odgovornost SDA i Bakira Izetbegovića???
Šta čeka Srebrenicu?
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#2 Re: KO ĆE OD BOŠNJAKA SJEDITI SA NEGATOROM GENOCIDA?
Ne bih ja na Bakirova pleca stavljala 100% odgovornost. Sve probodanske stranke,su trebale djelovati na vrijeme, a inicijator je mofao biti bilo ko, pa i Smuljagic koji je od tamo. Nove Vogoscanke su odgovorne takodjer. Sva Srebrenicka dijaspora. Pivratnici su sami, zaboravljeni i sad, preplaseni. Moraju suradjivati sa Grujicicem kao uvjet bioloskog opstanka.sahara1428 wrote:Ko će od Bošnjaka sjediti i bilo šta dogovarati sa novim načelnikom Srebrenice, negatorom genocida???
Šta čeka Srebrenicu?
- pirpa
#3 Re: KO ĆE OD BOŠNJAKA SJEDITI SA NEGATOROM GENOCIDA?
ne može se jednom guzicom sjediti u Vogošći i Srebrenici ...
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#4 Re: KO ĆE OD BOŠNJAKA SJEDITI SA NEGATOROM GENOCIDA?
Direktan rezultat smisljene gandijevizacije Bosnjaka «pusti to»«nije vazno»«necu opet» «nije vrijedno»'
- pirpa
#5 Re: KO ĆE OD BOŠNJAKA SJEDITI SA NEGATOROM GENOCIDA?
haj ti sljepcu otvori oci .... suzbi te redove(torove) u jedinstvu je snaga !
Novi načelnik Srebrenice Mladen Grujičić

Poomoozzz Bog junaceeee
Novi načelnik Srebrenice Mladen Grujičić

Poomoozzz Bog junaceeee
-
PM72
#6 Re: KO ĆE OD BOŠNJAKA SJEDITI SA NEGATOROM GENOCIDA?
Negatori i počinitelji genocida dobili su izbore istim oružjem kao Ćamil prošle.Kad se u Srebrenici prijavljivao i kunto i panto (od Duške Jurišić pa do Muftije Zukorlića) onda je to bilo OK...
- mirsek
#7 Re: KO ĆE OD BOŠNJAKA SJEDITI SA NEGATOROM GENOCIDA?
Dejton nije implementiran, rat jos uvijek traje samo se ne puca, pravda nije zadovoljena, ravnopravnost i ljudska prava se ne postuju, probudi se, zali se.PM72 wrote:Negatori i počinitelji genocida dobili su izbore istim oružjem kao Ćamil prošle.Kad se u Srebrenici prijavljivao i kunto i panto (od Duške Jurišić pa do Muftije Zukorlića) onda je to bilo OK...
- pirpa
#8 Re: KO ĆE OD BOŠNJAKA SJEDITI SA NEGATOROM GENOCIDA?
nema potrebe da se prijavljuje ni kunto ni panto.
Kad nece da se prijavljuju oni sto su im kosti najmiliji u Srebrenici ukopane, sto bi se to kunto i panto prijavljivali u Srebrenici ...
Kad nece da se prijavljuju oni sto su im kosti najmiliji u Srebrenici ukopane, sto bi se to kunto i panto prijavljivali u Srebrenici ...
- Roccohljup
#9 Re: KO ĆE OD BOŠNJAKA SJEDITI SA NEGATOROM GENOCIDA?
Ovo je moje lično i amatersko gledište
iskreno, mislim da je puno faktora doprinjelo ovome kao i puno više krivaca. prije svega, ćamil se malo ukljukao i jako kasno odreagovao na kampanju srpskih predstavnika. Sa druge strane, SDA je samo dala podršku reda radi, ali koliko sam vidio jako malo su dali truda da ćamil opstane. Sa druge strane, bakir je servirao dodiku pobjedu prvo kroz izmjene zakona o prebivalištu pa onda sa svim sranjem oko odluke US i referenduma, što je itekako mobiliziralo građane srpske nacionalnosti da u što većem broju izađu i podrze svog predstavnika. Pored SDA, krivim i sve ostale kako bošnjačke tako i probosanske stranke sto se više nisu potrudile oko srebrenice. Šta bi sa onom koalicijom 1.mart?
-
PM72
#10 Re: KO ĆE OD BOŠNJAKA SJEDITI SA NEGATOROM GENOCIDA?
Za predsjedavajućeg OV Ilidža kandidovao se izvjesni Omerović koji živi na Ilidži u naselju Osjek a rođen u Srebrenici.Naravno,prošao u OV i to glasovima svojih zemljaka i komšija od kojih je većina iz Podrinja.I sad se ja trebam sekirati radi izbora nekog četnika? Ovo može nasekirati samo Muniru &co,ostadoše bez kasice prasice.pirpa wrote:nema potrebe da se prijavljuje ni kunto ni panto.
- mirsek
#11 Re: KO ĆE OD BOŠNJAKA SJEDITI SA NEGATOROM GENOCIDA?
Iz moralno etickih razloga Srebrenica nikako ne bi trebala da bude u ovakvom RS-u.
Ili da se izdvoji ili da se RS temeljito promijeni.
Za pocetak..
Ili da se izdvoji ili da se RS temeljito promijeni.
Za pocetak..
- muha_sa
#12 Re: KO ĆE OD BOŠNJAKA SJEDITI SA NEGATOROM GENOCIDA?
ko od državnih parlamentaraca, koji su na platnom spisku BiH, a dolaze iz manjeg BH entiteta ne negira genocidsahara1428 wrote:Ko će od Bošnjaka sjediti i bilo šta dogovarati sa novim načelnikom Srebrenice, negatorom genocida???
Šta čeka Srebrenicu?
-
VjecitiStudent
#13 Re: KO ĆE OD BOŠNJAKA SJEDITI SA NEGATOROM GENOCIDA?
Da je svaki OSMI raseljeni Srebreničanin glasao na izborima u Srebrenici, Duraković bi bez problema sve pomeo.
Ali ko bi onda izglasavao razne memice, ajnadzice, koldže, ... "jer jedan Centar vrijedi više no drugih 10 opština"
Ali ko bi onda izglasavao razne memice, ajnadzice, koldže, ... "jer jedan Centar vrijedi više no drugih 10 opština"
- sunceKOtepsija
#14 Re: KO ĆE OD BOŠNJAKA SJEDITI SA NEGATOROM GENOCIDA?
sda je i bio cilj da naseli istocnu bosnu podrinje na ilidzu vogoscu-ilijas, kako bi tu stvorili bazu-prodali u ratu, odjebali u miru, koristili je samo za uzimanje donacija, pa desetine stotine miliona su se slile u dzepove na konto srebreniceKatarinaKosaca wrote:Ne bih ja na Bakirova pleca stavljala 100% odgovornost. Sve probodanske stranke,su trebale djelovati na vrijeme, a inicijator je mofao biti bilo ko, pa i Smuljagic koji je od tamo. Nove Vogoscanke su odgovorne takodjer. Sva Srebrenicka dijaspora. Pivratnici su sami, zaboravljeni i sad, preplaseni. Moraju suradjivati sa Grujicicem kao uvjet bioloskog opstanka.sahara1428 wrote:Ko će od Bošnjaka sjediti i bilo šta dogovarati sa novim načelnikom Srebrenice, negatorom genocida???
Šta čeka Srebrenicu?
- pirpa
#15 Re: KO ĆE OD BOŠNJAKA SJEDITI SA NEGATOROM GENOCIDA?
PM72 wrote:
Za predsjedavajućeg OV Ilidža kandidovao se izvjesni Omerović koji živi na Ilidži u naselju Osjek a rođen u Srebrenici.Naravno,prošao u OV i to glasovima svojih zemljaka i komšija od kojih je većina iz Podrinja.I sad se ja trebam sekirati radi izbora nekog četnika? Ovo može nasekirati samo Muniru &co,ostadoše bez kasice prasice.
Šta da ti kažem kad sve bolje znaš od mene !
obmana,prodaja,zavala,izdaja, na svim frontovima-1992-2016 idemo dalje....
Dobro im je rekao el Bake -opština Centar vrijednija od 10 drugih opština.
- relativno84
#16 Re: KO ĆE OD BOŠNJAKA SJEDITI SA NEGATOROM GENOCIDA?
Mozda ovo nije tako ni lose, napokon ce oslobodioci imati priliku da pokazu koliko su daleko od julskih dana, nema vise opravdanja kako nego drugi vlada pa entitetske strukture zanemaruju to podrucje. Do sad su imali sasvim komotnu poziciju, rade sta hoce a neko drugi je odgovoran. Sada teret pada na njih uz pojacanju paznju svijeta.
-
seldzuk
#17 Re: KO ĆE OD BOŠNJAKA SJEDITI SA NEGATOROM GENOCIDA?
a sve to preko leđa povratnika.relativno84 wrote:Mozda ovo nije tako ni lose, napokon ce oslobodioci imati priliku da pokazu koliko su daleko od julskih dana, nema vise opravdanja kako nego drugi vlada pa entitetske strukture zanemaruju to podrucje. Do sad su imali sasvim komotnu poziciju, rade sta hoce a neko drugi je odgovoran. Sada teret pada na njih uz pojacanju paznju svijeta.
-
PM72
#18 Re: KO ĆE OD BOŠNJAKA SJEDITI SA NEGATOROM GENOCIDA?
Kad se volovi bodu - trava nastrada.Mada sumnjam da će povratnici osjetiti neku bitnu razliku.Sem onih koji su bili u Munirinom klanu.A to je jako malo ljudi.Oni su imali sve,od donacija,kuća,plastenika,mašina.Ostala sirotinja koja se vratila i dalje će od usta odvajati za crijep,šporet,ovcu...seldzuk wrote:a sve to preko leđa povratnika.relativno84 wrote:Mozda ovo nije tako ni lose, napokon ce oslobodioci imati priliku da pokazu koliko su daleko od julskih dana, nema vise opravdanja kako nego drugi vlada pa entitetske strukture zanemaruju to podrucje. Do sad su imali sasvim komotnu poziciju, rade sta hoce a neko drugi je odgovoran. Sada teret pada na njih uz pojacanju paznju svijeta.
- relativno84
#19 Re: KO ĆE OD BOŠNJAKA SJEDITI SA NEGATOROM GENOCIDA?
I do sada je sve preko njihovih ledja, tako da se tu nista nece promijeniti.seldzuk wrote:a sve to preko leđa povratnika.
- agent_zero
#20 Re: KO ĆE OD BOŠNJAKA SJEDITI SA NEGATOROM GENOCIDA?
Pitaj i reisa.sahara1428 wrote:Ko će od Bošnjaka sjediti i bilo šta dogovarati sa novim načelnikom Srebrenice, negatorom genocida???
Šta čeka Srebrenicu?
- Dope_Man
#21 Re: KO ĆE OD BOŠNJAKA SJEDITI SA NEGATOROM GENOCIDA?
Taj Omerovic po Osjeku samo skuplja glasove pricom kako ce za ''svoj komsiluk'' raditi, a kucu u Osjeku je davno prodao i odselio se na Ilidzu, ili je negdje u gradu, nisam siguran. Naravno ''komsije'' podrinjci su ga ipak podrzali jer ti i ne znaju zaokruziti nista sto nije SDA.PM72 wrote:Za predsjedavajućeg OV Ilidža kandidovao se izvjesni Omerović koji živi na Ilidži u naselju Osjek a rođen u Srebrenici.Naravno,prošao u OV i to glasovima svojih zemljaka i komšija od kojih je većina iz Podrinja.I sad se ja trebam sekirati radi izbora nekog četnika? Ovo može nasekirati samo Muniru &co,ostadoše bez kasice prasice.pirpa wrote:nema potrebe da se prijavljuje ni kunto ni panto.
-
PM72
#22 Re: KO ĆE OD BOŠNJAKA SJEDITI SA NEGATOROM GENOCIDA?
Meni nezanimljiv lik ali sam ga pomenuo jer je iz Srebrenice.Kad oni neće da se prijavljuju onda im i treba neki Grujičić za načelnika.Šta sam ja trebao,da se tamo prijavim i da im "popravim krvnu sliku"? E jašta ću.
- Danguba
#23 Re: KO ĆE OD BOŠNJAKA SJEDITI SA NEGATOROM GENOCIDA?
Pokazalo se da srebrenicani ne zasluzuju Srebrenicu. Neka jedu govna.
Sram da ih bude(na one koji nisu glasali za Durakovica).
p.s. sada cete vidjeti ko ce vas docekivati u Srebrenici. Sada cete tek biti stranci u svojoj opstini.
p.s. sada cete vidjeti ko ce vas docekivati u Srebrenici. Sada cete tek biti stranci u svojoj opstini.
-
L u c i f e r
#24 Re: KO ĆE OD BOŠNJAKA SJEDITI SA NEGATOROM GENOCIDA?
čovjek pošteno i zasluženo pobijedio
čestitam
bez zehre sarkazma
čestitam
bez zehre sarkazma
-
seldzuk
#25 Re: KO ĆE OD BOŠNJAKA SJEDITI SA NEGATOROM GENOCIDA?
Kada sam na promociji knjige "Moj osmijeh je moja osveta" slušao autoricu, našao sam se u čuđenju da joj neki lik nije dao proći na ispitu samo zato što je iz Srebrenice, a oni iz Srebrenice "stalno nešto traže".Danguba wrote:Pokazalo se da srebrenicani ne zasluzuju Srebrenicu. Neka jedu govna.
"Aferim" za ovu rečenicu.
Last edited by seldzuk on 03/10/2016 16:28, edited 1 time in total.