Ko ce da vas voli kao ja?

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Jolpaz

#1 Ko ce da vas voli kao ja?

Post by Jolpaz »

Gradjevinske skele na zelenim povrsinama, baneri po nadvoznjacima sa kojih nam se smjesi Zorica Brunclik i najavljuje seljakluk i papanluk pod nazivom: "Ko ce da Vas voli kao ja"?

Ko zna koji po redu vasar u reziji seoske varalice Faruka Drine, koga po nepisanom pravilu uvije prate isti sponzori ovog i slicnih teferica.

Postujem pravo drugog i drugacijeg, razumijem da papci trebaju imati svoja okupljanja ali se bojim da ovo vec odavno prelazi u ispiranje mozga.

Kako je krenulo, ovaj menadzer ce nam organizovati koridu u velikom parku u Titovoj ulici :twisted: :twisted: :twisted:
gospodja profiterka

#2 Re: Ko ce da vas voli kao ja?

Post by gospodja profiterka »

Jolpaz wrote:Gradjevinske skele na zelenim povrsinama, baneri po nadvoznjacima sa kojih nam se smjesi Zorica Brunclik i najavljuje seljakluk i papanluk pod nazivom: "Ko ce da Vas voli kao ja"?

Ko zna koji po redu vasar u reziji seoske varalice Faruka Drine, koga po nepisanom pravilu uvije prate isti sponzori ovog i slicnih teferica.

Postujem pravo drugog i drugacijeg, razumijem da papci trebaju imati svoja okupljanja ali se bojim da ovo vec odavno prelazi u ispiranje mozga.

Kako je krenulo, ovaj menadzer ce nam organizovati koridu u velikom parku u Titovoj ulici :twisted: :twisted: :twisted:
Ako narod želi koridu u velikom parku, biće korida u velikom parku. A pobjedničkog bika će uzjašiti Zorica Brunclik. Demokratija, jel'...
Matijevic_Vlado
Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..

#3 Re: Ko ce da vas voli kao ja?

Post by Matijevic_Vlado »

pa jarane ovo je dogadjaj. sve nas zvijezde zaobilaze, eto nam makar zorice :pipi:
Cherry-Cherry

#4 Re: Ko ce da vas voli kao ja?

Post by Cherry-Cherry »

Ako narod voli Zoricu, pjevat će Zorica. Ako narod želi balet, gostovat će nam plesni ansambl “Ruskog carskog baleta” i to često.
sema911s

#5 Re: Ko ce da vas voli kao ja?

Post by sema911s »

Cherry-Cherry wrote:Ako narod voli Zoricu, pjevat će Zorica. Ako narod želi balet, gostovat će nam plesni ansambl “Ruskog carskog baleta” i to često.

Hocemo na zoricuu
vade_mecum

#6 Re: Ko ce da vas voli kao ja?

Post by vade_mecum »

mislim da je ovdje veci problem sto je FTV kao javni servis medijski partner nego sama zorica.
Jolpaz

#7 Re: Ko ce da vas voli kao ja?

Post by Jolpaz »

kiki-miki wrote:Mislim da je nastup Zorice u ovom gradu ipak najmanji problem.

Svaki dan paljevine necije imovine, ugrozavanje zivota nas samih i svakodnevne kriminalne radnje u po bijela dana, bi ipak trebale biti prioritet.

A ko sta voli da slusa nek slusa.
Postovaoci Zorice i slicnih umjetnika su uglavnom akteri gore navedenih dogadjaja.
Kondiciju odrzavaju po Bosni, Igmanu, Bazenima i ostalim oazama pijanstva i kica.

Sto se naroda tice, bojim se da to u vecini slucajeva nije problem jer se ovakva desavanja finansijski zaokruze sponzorima a od prodaje ulaznica i sankova je extra profit.

Zanimljivo je kako se pojedini menadzeri profiliraju i imaju kontinuitet malogradjanstina kojim se seru po ovom gradu uz uhodane sponzore kojima ovo odgovara.
BarbaDue

#8 Re: Ko ce da vas voli kao ja?

Post by BarbaDue »

Meni je ona ko klovn, a inače ne volim ić u cirkus :mrgreen:
Jolpaz

#9 Re: Ko ce da vas voli kao ja?

Post by Jolpaz »

kiki-miki wrote:
Jolpaz wrote:

Svaki dan paljevine necije imovine, ugrozavanje zivota nas samih i svakodnevne kriminalne radnje u po bijela dana, bi ipak trebale biti prioritet.

Postovaoci Zorice i slicnih umjetnika su uglavnom akteri gore navedenih dogadjaja.
Kondiciju odrzavaju po Bosni, Igmanu, Bazenima i ostalim oazama pijanstva i kica.

Sto se naroda tice, bojim se da to u vecini slucajeva nije problem jer se ovakva desavanja finansijski zaokruze sponzorima a od prodaje ulaznica i sankova je extra profit.

Zanimljivo je kako se pojedini menadzeri profiliraju i imaju kontinuitet malogradjanstina kojim se seru po ovom gradu uz uhodane sponzore kojima ovo odgovara.
Zorica bas ima dobrih pjesama i volim da je slusam ponekad.

Doduse slusam svasta nesto jos osim nje.

Hoces reci da sam i sama kriminalac ako je slusam?

Imajuci u vidu da si jalijas sa AP-a i da se sigurno razumijes u problematiku kriminala, vjerujem da razumijes na sta sam mislio bez generalizovanja.
Trebala bi biti fer i sloziti se da su ljubitelji turbo folka i nisu neke cvijecke, opet cast izuzetcima.
uglavnomja

#10 Re: Ko ce da vas voli kao ja?

Post by uglavnomja »

cisto hronoloski, zorica je postojala puno prije pojave turbofolka :D
Juliuscezar

#11 Re: Ko ce da vas voli kao ja?

Post by Juliuscezar »

Necu ovo ostalo komemtarisat, ali koliko mu nervira ona reklama sa onim kad kaze "Ko ce da vas voli kao ja". Meni lose bude jbt. Dobro to je samo moj licni osjecaj :skoljka: :skoljka: :skoljka:
Tvrtko II Kotromanić

#12 Re: Ko ce da vas voli kao ja?

Post by Tvrtko II Kotromanić »

generalizovanje :thumbup:

da pojasnim, nisam "fan" Z.Brunclik, niti joj slusam pjesme, niti cu joj otic na koncert, ali me nerviraju ova misljenja s visoka ovih silnih produhovljenih ljubitelja beckih djecaka
Jolpaz

#13 Re: Ko ce da vas voli kao ja?

Post by Jolpaz »

Da ne bude zabune, prije Zorice je bilo i vecih odrona ali ih dobrim dijelom veze polumenadzer Drina.
Nervira me silovanje banerima koji se postavljaju po kojekakvim divljim mjestima i mentalitet autopijace koji nam se namece.

Nisam ni za becke djecake, ali hebem mu misa imamo li trunke postovanja prema sebi da ne tonemo dublje.

Krepo Zeljo :P
ho oponopono

#14 Re: Ko ce da vas voli kao ja?

Post by ho oponopono »

...avlije, avlije pune behara... :pusi2:
cpu_fan

#15 Re: Ko ce da vas voli kao ja?

Post by cpu_fan »

Ovi sve rade kontra od onoga šta je radio Tito. K'o da su je ono vrijeme večina bili za balet,pozorište itd. Bilo je ima da narod ide na balet al' se to na žalost ući od školskih klupa, a večina učitelja i učiteljica ne zna ni gdje je pozorište pa smo spali da nam svu kulturu uređuje pink i grand tv.
sema911s

#16 Re: Ko ce da vas voli kao ja?

Post by sema911s »

ho oponopono wrote:...avlije, avlije pune behara... :pusi2:

Pa ne popiiiii

Uz balet I Te nazor kulturne dogadjaje nema derneka,.,,

Koliko se vama svima gadili ti narodnjaci I to folk pink, grand, svi to volimoo
ho oponopono

#17 Re: Ko ce da vas voli kao ja?

Post by ho oponopono »

...sve baletan do baletana jebote...doduse mozda samo u baletankama, a svaki song se zna jebiga... :gunjastajl:
Jolpaz

#18 Re: Ko ce da vas voli kao ja?

Post by Jolpaz »

:kontrabas: :serbo: :violina: :pijani: :cuga: :janpi: :run:
Država

#19 Re: Ko ce da vas voli kao ja?

Post by Država »

Brzo smo joj zaboravili da je ona u ratnim godinama bila poslanik u Parlamentu Srbije i to ispred Miloševićevog SPS-a...

:sax:
mayab

#20 Re: Ko ce da vas voli kao ja?

Post by mayab »

[quote="vade_mecum"]mislim da je ovdje veci problem sto je FTV kao javni servis medijski partner nego sama zorica.[/quote]
:thumbup:
Moje pare levati daju toj....
pemanapemani

#21 Re: Ko ce da vas voli kao ja?

Post by pemanapemani »

Puno gore od te Zorice je Ana Nikolic u Domu mladih. To je dno dna.

Neka slusa ko sta zeli, samo da ima izbora.
Ne mogu vjerovati da neka zajebana baletska grupa ne bi mogla napuniti Skenderiju jednom godisnje. Isto tako, ne mogu vjerovati da U2 ili Radiohead ne bi mogli napuniti Zetru jednom godisnje.

Zorica je brza lova, a za alternativu treba imati ozbiljan sistem.
Korisničkoime

#22 Re: Ko ce da vas voli kao ja?

Post by Korisničkoime »

Jolpaz wrote:

Rece jedom jedan nacitan covjek svi smo mislili da je nemoguce da jedan obrazovan covjek koji cita dobre knjige, slusa dobru muziku, voli poeziju, pise poeziju moze da ima veze sa necim tako strasnim. Mislio je na Karadzica i njegovu nama svima poznatu ulogu u ratu u BiH.
Niti doticnu slusam niti volim tu vrstu muzike ali popularnost iste ima veze sa puno sirim problemom naseg drustva.
Steph

#23 Re: Ko ce da vas voli kao ja?

Post by Steph »

Ne mogu da te ne volim, ne voliiiiiimmmm
karanana

#24 Re: Ko ce da vas voli kao ja?

Post by karanana »

u svakom slucaju hrabra je sto koncert organizuje u zetri. u danasnji vakat tesko je i zetru sa 15 hiljada napuniti. mozda nisam ni upoznat sa njenom fan bazom, ali nesto laicki kontam da nece imati vise od 5 milja.
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#25 Re: Ko ce da vas voli kao ja?

Post by _BataZiv_0809 »

Cherry-Cherry wrote:Ako narod voli Zoricu, pjevat će Zorica. Ako narod želi balet, gostovat će nam plesni ansambl “Ruskog carskog baleta” i to često.
Oboje je gostovalo u Zenici u roku od par mjeseci. Ruski balet u Areni, Zorica u restoranu :D
Post Reply