Ja cu pogledati josh ove neke mainstream hostele, a vi ako imate neke insajdeder ili autsajder tips nemojte se stiditi podijeliti ih sa mnom, eto.
Ovo je ozbiljno ko srchani udar!
1.Saian wrote:Eh, ovako nekih 7 8 cura/djevojaka iz Zagreba mojih dobrih (u kojem smislu hocete) prijateljica bi doslo za Novu u Sarajevo. Negdje bi to bilo oko 29.- og, a isle bi vec 02.01. Eh ako neko ima prazan stan (po ovom broju koji sad stoji tu mogu i dva
) i hoce da zaradi neku lovu na brzinu, a ozbiljan je i nije sociopat neka mi sharne na prajvat, ponudu, cijenu, opis stana, polozhaja itd.
Ja cu pogledati josh ove neke mainstream hostele, a vi ako imate neke insajdeder ili autsajder tips nemojte se stiditi podijeliti ih sa mnom, eto.
vidjeh mace i saian na istoj temi...jos kad vidjeh da je saian otvorio temu...pa ne mopgu da vjerujemSaian wrote:Eh, ovako nekih 7 8 cura/djevojaka iz Zagreba mojih dobrih (u kojem smislu hocete) prijateljica bi doslo za Novu u Sarajevo. Negdje bi to bilo oko 29.- og, a isle bi vec 02.01. Eh ako neko ima prazan stan (po ovom broju koji sad stoji tu mogu i dva
) i hoce da zaradi neku lovu na brzinu, a ozbiljan je i nije sociopat neka mi sharne na prajvat, ponudu, cijenu, opis stana, polozhaja itd.