Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Dugo sam razmisljao da li da pokrenem ovu temu, sabirao sam i oduzimao razloge ZA i PROTIV, i na kraju je preovladalo ZA. Dosta nas ima raznih knjizevnih dela na jezicima ovih prostora, pa zasto da ih ne podelimo jmedjusobno. Ja ih imam i u programskom i u word formatu, pa mozda se nekom ovo i svidi, a kao prvu, poklanjam vam Cehovljevog Ujka Vanju
Je li postoji negdje originalna stranica odakle ste skinului ove dvije stvari do sada ili to imate od ranije?
Pohvala za ideju, jako bi me interesovalo da nadjem jos ovakvim prezentacija o raznim piscima
Sto se tice Maka Dizdara, mislim da sam i njega imao negde, ako nadjem javicu ti, i javi da li ti se svidja Santicev sajt?
Da, prije neki dan sam bas nesto trazio, gledao seriju o Santicu pa nakon toga na net. Dopada mi se sto je neko imao elana da objedini sve to na jednom mjestu. Znas li ko je autor? Po imenu bi rekao da je neko kombinacija nas-stranac
Bosanac sa dna kace wrote:A kako radi cudo od ovih linkova?????
Ja kliknem i nidje vasih naslova!!!!!
jel moram bit clan?
Kliknes npr na http://www.megaupload.com/?d=7PKAB4MT i sacekad da u gornjem desnom dijelu prozora brojac odbroji do 0, kad dodje odprilike do 10 pojavit ce se jedan klizeci manji ekran i njega samo ukines i onda kliknes na download, zatvoris pop-up koji se pojavi (a i ne moras ako te interesuje sadrzaj na njemu , potvrdis gdje hoces da ti sacuva i to je to
Jos sta?!