knjigovodstveni program PANTHEON

Ekonomija, biznis, dionice, posao, (ne)zaposlenost...

Moderator: anex

Post Reply
Svetlana

#1 knjigovodstveni program PANTHEON

Post by Svetlana »

kakva su vaša iskustva u radu sa ovim programom za knjigovodstvo,jeli neko već testirao verziju 5.5 ??
AmoK

#2 Re: knjigovodstveni program PANTHEON

Post by AmoK »

Iskustva su grozna... najviše mi smeta što je sve NEDORAĐENO za BiH. Ihhh glupi slovenci
Svetlana

#3 Re: knjigovodstveni program PANTHEON

Post by Svetlana »

[quote="AmoK"]Iskustva su grozna... najviše mi smeta što je sve NEDORAĐENO za BiH. Ihhh glupi slovenci[/quotj
ja sam ga kupila pre godinu dana i jako se pokajala,i neznam za koji se odluciti u m oru ove ponude
Utokkha

#4 Re: knjigovodstveni program PANTHEON

Post by Utokkha »

Svetlana, pretpostavljam da imate malu kompaniju (spram broja uposlenih i org. odjeljenja)?

Mnogo je faktora koji utiču na donošenje odluke o izboru Enterprise resource planning softwarea (ERP). Mnogo opcija je na raspolaganju, no u biti preporučujem ljudima firme koje imaju jaku Customer Care podršku. S tim u vezi, možete me kontaktirati preko private messages.
ePegasus

#5 Re: knjigovodstveni program PANTHEON

Post by ePegasus »

..
Last edited by ePegasus on 15/06/2010 15:20, edited 1 time in total.
arman1
Grijem se na: ljubav bližnjih svoj
Vozim: šta klepim
Horoskop: BOG

#6 Re: knjigovodstveni program PANTHEON

Post by arman1 »

Više partnera ga koristi i niko se prretjerano ne hvali. Bolja opcija je WAND
Amazonka27

#7 Re: knjigovodstveni program PANTHEON

Post by Amazonka27 »

Svetlana wrote:
AmoK wrote:Iskustva su grozna... najviše mi smeta što je sve NEDORAĐENO za BiH. Ihhh glupi slovenci[/quotj
ja sam ga kupila pre godinu dana i jako se pokajala,i neznam za koji se odluciti u m oru ove ponude

Imas love sa Pantheon...a onda molis da ti neko BESPLATNO uradi u excelu :D
_aja_

#8 Re: knjigovodstveni program PANTHEON

Post by _aja_ »

Svetlana wrote:kakva su vaša iskustva u radu sa ovim programom za knjigovodstvo,jeli neko već testirao verziju 5.5 ??
Koristimo ga već drugu godinu zbog velikog prometa robe prošle godine imali smo jako puno problema ...
U suštini program je dobar ali je podrška jako loša ... Oni tamo nekad manje znaju o programu nego nas par u firmi, šta i kako podesiti što nekad jako iznervira, i svaki odgovor stiže za 10 dana ili nikad.
Zapravo kod nas najveći problemi su bili zbog toga što nam nisu od početka rekli kako postavke da odradimo kod artikala i cijena, a onda čitava godina ode u nepovrat ....
Program kao program sam je dobar i jako pogodan za firme koje posluju u grupacijama ili koje imaju više prodavnica, salona isl.

5.5 ništa posebno drugačiji osim po samom izgledu i nemogučnosti brisanja podataka :-). Sve je sad povezano sa SQL-serverom tako da ako uneseš nekog partnera ili artikal pogrešno ne možeš ga izbrisati :D , nago se snalazi kako znaš mijenjaj i prepravljaj podatke :-) .
Kona__

#9 Re: knjigovodstveni program PANTHEON

Post by Kona__ »

Ako je dobra podrska, dobar je i program... :D Kao sto rece @aja pogodan veoma ako je firma na razlicitim lokacijama tj. sa vise PJ ili odjeljenja. Zavisno od toga sta kome treba, za puno artikala tj. veliki lager nije bas najpogodniji...
AlohAae

#10 Re: knjigovodstveni program PANTHEON

Post by AlohAae »

Imate ipos knjigovodstvo na

http://www.rapidserbia.com TEMA Ipos knjigovodstvo sve verzije otključane

Pratite naše postove i imaćete ipos 8.5.0

nadam se da će te se snać

Pozdrav
shuriken

#11 Re: knjigovodstveni program PANTHEON

Post by shuriken »

ma Wand je zakon, pogledajte im referenc listu i pitajte korisnike

kupujmo domace!
AlohAae

#12 Re: knjigovodstveni program PANTHEON

Post by AlohAae »

de postavi link pa daga legalizujem :x

pošto nemogu niđe da nađem demo
ePegasus

#13 Re: knjigovodstveni program PANTHEON

Post by ePegasus »

..uh..
Last edited by ePegasus on 15/06/2010 15:21, edited 1 time in total.
AlohAae

#14 Re: knjigovodstveni program PANTHEON

Post by AlohAae »

Program se prodaje u BiH već godinama i prilagođen je za Naše tržište a ako nije imate pisane upute kako će te ga prilagodit, što se tiće plačanja pojedinih programa to je obićno pranje, KUPIO sa verziju iposa prije 1 god. i lik me je prao za svaku promjenu koju sam trebo da napravim svaki dolazak se plaća pa ti uračuna čak i što ga nazoveš, pa sam malo sjeo, pa za početak odradio registraciju programa i nakraju zatražio pomoć na jednom forumu gdje je jedan od članova napravio patch za generisanje kodova. sad sam uradio i registraciski fajl na svoju firmu, a niko mi ne uzima ni marku jer sve što mi treba uradim sam program je registrovan i za mrežnu verziju tako da od kuće mogo da kontrolišem poslovne jedinice. Parola KUPUJMO DOMAĆE malo sutra jer naš narod je toliko brezobrazan da će da gleda da ti uzme i zadnju marku iz đepa toliko o patriotizmu. Mogao sam program prodavat i zaradit možda šta parica na nekim jadnicima (bez uvrede (i ja sam bio prije dvije godine jedan od takvih :lol: ) koji tek otvaraju i na početku gledaju da pare utroše na neophodne repromaterijale ili robu za obrt, počeo sam prije dvije godine i znam kakav je početak BABo me nije pogurao sa 100.000,00 KM pa da se preseravam sa kojekakvim programskim rješenjima, a zastupnik data lab-a mi traži 500 KM samo za pos čista pljačka posjetite XXXXXXXXX pa se uvjerite dali ima podrška za taj program.

@AlohAae, ako nisi znao ovo je reklama!
Molim te u buduce malo pripazi, ili pređite na PP. Hvala.

BarbaDue
ePegasus

#15 Re: knjigovodstveni program PANTHEON

Post by ePegasus »

..
Post Reply