knjigovodstveni program PANTHEON
Moderator: anex
-
Svetlana
#1 knjigovodstveni program PANTHEON
kakva su vaša iskustva u radu sa ovim programom za knjigovodstvo,jeli neko već testirao verziju 5.5 ??
-
AmoK
#2 Re: knjigovodstveni program PANTHEON
Iskustva su grozna... najviše mi smeta što je sve NEDORAĐENO za BiH. Ihhh glupi slovenci
-
Svetlana
#3 Re: knjigovodstveni program PANTHEON
[quote="AmoK"]Iskustva su grozna... najviše mi smeta što je sve NEDORAĐENO za BiH. Ihhh glupi slovenci[/quotj
ja sam ga kupila pre godinu dana i jako se pokajala,i neznam za koji se odluciti u m oru ove ponude
ja sam ga kupila pre godinu dana i jako se pokajala,i neznam za koji se odluciti u m oru ove ponude
-
Utokkha
#4 Re: knjigovodstveni program PANTHEON
Svetlana, pretpostavljam da imate malu kompaniju (spram broja uposlenih i org. odjeljenja)?
Mnogo je faktora koji utiču na donošenje odluke o izboru Enterprise resource planning softwarea (ERP). Mnogo opcija je na raspolaganju, no u biti preporučujem ljudima firme koje imaju jaku Customer Care podršku. S tim u vezi, možete me kontaktirati preko private messages.
Mnogo je faktora koji utiču na donošenje odluke o izboru Enterprise resource planning softwarea (ERP). Mnogo opcija je na raspolaganju, no u biti preporučujem ljudima firme koje imaju jaku Customer Care podršku. S tim u vezi, možete me kontaktirati preko private messages.
-
ePegasus
#5 Re: knjigovodstveni program PANTHEON
..
Last edited by ePegasus on 15/06/2010 15:20, edited 1 time in total.
- arman1
- Grijem se na: ljubav bližnjih svoj
- Vozim: šta klepim
- Horoskop: BOG
#6 Re: knjigovodstveni program PANTHEON
Više partnera ga koristi i niko se prretjerano ne hvali. Bolja opcija je WAND
- Amazonka27
#7 Re: knjigovodstveni program PANTHEON
Svetlana wrote:AmoK wrote:Iskustva su grozna... najviše mi smeta što je sve NEDORAĐENO za BiH. Ihhh glupi slovenci[/quotj
Imas love sa Pantheon...a onda molis da ti neko BESPLATNO uradi u excelu
- _aja_
#8 Re: knjigovodstveni program PANTHEON
Koristimo ga već drugu godinu zbog velikog prometa robe prošle godine imali smo jako puno problema ...Svetlana wrote:kakva su vaša iskustva u radu sa ovim programom za knjigovodstvo,jeli neko već testirao verziju 5.5 ??
U suštini program je dobar ali je podrška jako loša ... Oni tamo nekad manje znaju o programu nego nas par u firmi, šta i kako podesiti što nekad jako iznervira, i svaki odgovor stiže za 10 dana ili nikad.
Zapravo kod nas najveći problemi su bili zbog toga što nam nisu od početka rekli kako postavke da odradimo kod artikala i cijena, a onda čitava godina ode u nepovrat ....
Program kao program sam je dobar i jako pogodan za firme koje posluju u grupacijama ili koje imaju više prodavnica, salona isl.
5.5 ništa posebno drugačiji osim po samom izgledu i nemogučnosti brisanja podataka
- Kona__
#9 Re: knjigovodstveni program PANTHEON
Ako je dobra podrska, dobar je i program...
Kao sto rece @aja pogodan veoma ako je firma na razlicitim lokacijama tj. sa vise PJ ili odjeljenja. Zavisno od toga sta kome treba, za puno artikala tj. veliki lager nije bas najpogodniji...
-
AlohAae
#10 Re: knjigovodstveni program PANTHEON
Imate ipos knjigovodstvo na
http://www.rapidserbia.com TEMA Ipos knjigovodstvo sve verzije otključane
Pratite naše postove i imaćete ipos 8.5.0
nadam se da će te se snać
Pozdrav
http://www.rapidserbia.com TEMA Ipos knjigovodstvo sve verzije otključane
Pratite naše postove i imaćete ipos 8.5.0
nadam se da će te se snać
Pozdrav
- shuriken
#11 Re: knjigovodstveni program PANTHEON
ma Wand je zakon, pogledajte im referenc listu i pitajte korisnike
kupujmo domace!
kupujmo domace!
-
AlohAae
#12 Re: knjigovodstveni program PANTHEON
de postavi link pa daga legalizujem
pošto nemogu niđe da nađem demo
pošto nemogu niđe da nađem demo
-
ePegasus
#13 Re: knjigovodstveni program PANTHEON
..uh..
Last edited by ePegasus on 15/06/2010 15:21, edited 1 time in total.
-
AlohAae
#14 Re: knjigovodstveni program PANTHEON
Program se prodaje u BiH već godinama i prilagođen je za Naše tržište a ako nije imate pisane upute kako će te ga prilagodit, što se tiće plačanja pojedinih programa to je obićno pranje, KUPIO sa verziju iposa prije 1 god. i lik me je prao za svaku promjenu koju sam trebo da napravim svaki dolazak se plaća pa ti uračuna čak i što ga nazoveš, pa sam malo sjeo, pa za početak odradio registraciju programa i nakraju zatražio pomoć na jednom forumu gdje je jedan od članova napravio patch za generisanje kodova. sad sam uradio i registraciski fajl na svoju firmu, a niko mi ne uzima ni marku jer sve što mi treba uradim sam program je registrovan i za mrežnu verziju tako da od kuće mogo da kontrolišem poslovne jedinice. Parola KUPUJMO DOMAĆE malo sutra jer naš narod je toliko brezobrazan da će da gleda da ti uzme i zadnju marku iz đepa toliko o patriotizmu. Mogao sam program prodavat i zaradit možda šta parica na nekim jadnicima (bez uvrede (i ja sam bio prije dvije godine jedan od takvih
) koji tek otvaraju i na početku gledaju da pare utroše na neophodne repromaterijale ili robu za obrt, počeo sam prije dvije godine i znam kakav je početak BABo me nije pogurao sa 100.000,00 KM pa da se preseravam sa kojekakvim programskim rješenjima, a zastupnik data lab-a mi traži 500 KM samo za pos čista pljačka posjetite XXXXXXXXX pa se uvjerite dali ima podrška za taj program.
@AlohAae, ako nisi znao ovo je reklama!
Molim te u buduce malo pripazi, ili pređite na PP. Hvala.
BarbaDue
@AlohAae, ako nisi znao ovo je reklama!
Molim te u buduce malo pripazi, ili pređite na PP. Hvala.
BarbaDue