Hajmo, forumaši, da se začas organiziramo:
TV Hayat pokrenula je prošle sedmice akciju prikupljanja knjiga za srebreničku gradsku i biblioteke nekoliko osnovnih škola u srebreničkom kraju!
Kažu, može sve, od lektire do publicistike.....A i školski pribor, dobro će doći.
Pogledajte, vidite šta i koliko možete odvojiti iz svoje biblioteke, prenesite informaciju dalje.....
Akcija traje do 23.12. , dakle do subote. Knjige se mogu predati u prostorijam Informativnog programa TV Hayat, Put Mladih muslimana 55, na Tranzitu!
Knjige za Srebrenicu
-
Oceania
Avionom , parodoncek , zrakomlatom ti tako govoris zivot cijeli i uvijek , takodje mozes poslati postom , putem banke , mozes autom a mozes i autobusom , mozes na magarcu , mozes i po golubu , pjeske , na biciklu .....biscanka84 wrote:kako mogu iz inostranstva poslati?
mozes i meni poslati pa cu ja dalje ako ti neznas
-
ziggy
Oceania wrote:Avionom , parodoncek , zrakomlatom ti tako govoris zivot cijeli i uvijek , takodje mozes poslati postom , putem banke , mozes autom a mozes i autobusom , mozes na magarcu , mozes i po golubu , pjeske , na biciklu .....biscanka84 wrote:kako mogu iz inostranstva poslati?
mozes i meni poslati pa cu ja dalje ako ti neznas![]()
- Bosanac sa dna kace
jel traje jos???????