Takodje, ako neko ima te knjige za prodati, nek' posalje na PM opis knjige i cijenu.
Hvala unaprijed
Da bude lakse
Uvod u ekonomiju
Ekonomika preduzeća
Matematika za ekonomiste
Poslovna informatika
Poslovno pravo
Samo budala prodaje svoje knjige koje mu u životu mogu trebati...hitman05 wrote:Zamolio bih, nekoga ko je na ekonomiji, da mi napise imena knjiga i autora za predmete iz prvog semestra.
Takodje, ako neko ima te knjige za prodati, nek' posalje na PM opis knjige i cijenu.
Hvala unaprijed
Da bude lakse
Uvod u ekonomiju
Ekonomika preduzeća
Matematika za ekonomiste
Poslovna informatika
Poslovno pravo
pa nema bas puno stvari koje se mogu nauciti u tim knjigama...naravno ima knjiga dobrih za praksu ,ali nisu to fakultetske..sinus wrote:Samo budala prodaje svoje knjige koje mu u životu mogu trebati...hitman05 wrote:Zamolio bih, nekoga ko je na ekonomiji, da mi napise imena knjiga i autora za predmete iz prvog semestra.
Hvala unaprijed
Da bude lakse
Uvod u ekonomiju
Ekonomika preduzeća
Matematika za ekonomiste
Poslovna informatika
Poslovno pravo
Moj savjet tebi. Kada položiš te predmete ne prodaji knjige...
moze nesto pomalo da znas teoriju..ali za prakse rijetko iz kojeg predmeta..jedino pravni predmeti i Finansijsko racunovodstvosinus wrote:Nevezano za pomenute knjige, sve ih treba čuvati...A kako možeš napisati za knjigu iz koje polažeš predmet da se iz nje nema šta,odnosno, nema puno za naučiti![]()
Iz svake knjige se može naučiti, ponoviti, obnoviti
Jedina knjiga koja ti treba je Uvod u ekonomiju, ako budeš slušao kod Fikreta.hitman05 wrote:Zamolio bih, nekoga ko je na ekonomiji, da mi napise imena knjiga i autora za predmete iz prvog semestra.
Hvala unaprijed
Da bude lakse
Uvod u ekonomiju
Ekonomika preduzeća
Matematika za ekonomiste
Poslovna informatika
Poslovno pravo
Summertime wrote:quote] pa nema bas puno stvari koje se mogu nauciti u tim knjigama...naravno ima knjiga dobrih za praksu ,ali nisu to fakultetske..