oridjidji wrote:Pljuvali su i po Titu, jebavali mu majku, kosti i Jugoslaviju, poslje smrti iako je tu zemlju sacuvao i sagradio i umro na celu nje. Svi postadose preko noci mrzitelji Tita. Sto bi Alija bio imun od toga? Takav smo narod. Zivimo s cinjenicom da nam niko ne valja. To je tako.VjecitiStudent wrote:Ljudi bez imalo morala pljuju po najvecem Bosnjaku svih vremena koji nam je sve ovo omogucio sto danas imamo.
Umjesto da mu odu na mezar, prouce fatihu i kazu hvala ti za sve ovo sto danas imamo jer bez tebe nista od ovog nebi mogli imati.
Naravno, ne pljuju ga samo ljudi bez morala, nego i ustase i cetnici koji zare i pale po drustvenim mrezama kako bi blatili tog covjeka bez kojeg nista ovo danas nebi imali.
Oni mogu pljuvati po velikom Aliji ali neka znaju da je on besmrtan sve dok njegova krv cuva sve ove blagodati koje nam je on omogucio, hvala mu za sve.
Alija najveci Bosnjak ?
I jos ga porede sa Titom xD Znate li vi ko je bio Tito, znate li vi da je za razliku od Bosne Jugoslavija bila neki kurac i da se Tito nesto i pitao u svijetu ?
Nego oni hvale Alijicu bega, lopovčinu koji je ustanovio partiju koja je za Bosnu gora od rata. Majke mi ne znam šta uzimate ali znam da je dobro