Knezović se predao u Zagrebu: Izražavam sućut Vedranovoj....

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

nostalgicar

#1 Knezović se predao u Zagrebu: Izražavam sućut Vedranovoj....

Post by nostalgicar »

Oliver Knezović predao se poslijepodne zagrebačkoj policiji.
Oliver Knezović (Dnevnik.hr)

U Širokom Brijegu osumnjičen za ubojstvo navijača Sarajeva Vedrana Puljića, Knezović se poslijepodne predao zagrebačkoj policiji. Dva je tjedna bio u bijegu i skrivao se, kako eksluzivno priznaje za Novu TV, u Hercegovini i Zagrebu. Knezović, za kojim je raspirsana i međunarodna tjeralica, hrvatski je državljanin i tako je njegovom predajom ubostvo u Širokom Brijegu postalo hrvatski pravosudni, a nema sumnje, i politički problem. Sve do danas bio je lice s tjeralice. Oliver Knezović, u društvu odvjetnika, u poslijepodnevnim je satima ušetao u središte zagrebačke krim policije.

Prije nego se odlučio predati, o okolnostima masovne navijačke tučnjave i ubojstvu 24- godišnjeg sarajevskog navijača, progovorio je pred našim kamerama u jednom od zagrebačkih hotela u kojem se skrivao. Policija ga i dalje vodi kao jednog od glavnih osumnjičenika za ubojstvo Vedrana Puljića. Priznao je da je uzeo pištolj, ali i da je pucao. Odgovara i na pitanje je li ubio Puljića. 'Nakon što smo svi imali pištolj od policajca, na kraju se pištolj našao kod mene, svi su ga građani htjeli uzeti. A što se policajca tiče, on zna moje ime, jer sam mu rekao da mu vraćam pištolj i da se zovem tako i tako te da sam pripadnik bivše vojske i policije. Uredno sam se prijavio, tako da ne zna nikog drugog osim mene, ispričao sam se i vratio mu pištolj', kaže Knezović.

'Pucao sam u zrak, nisam kriv za Vedranovu smrt'

Prije nego je pištolj vratio policajcu Draganu Vujeviću, i sam je ispalio pet hitaca ali, tvrdi, u zrak. Na pitanje tko je pucao, odgovara da ih je bilo više. 'Pucali su svi, ima još drugih ljudi, vjerujem da će istraga to dokazati. Pucali su njihovi huligani na naše nedužne građane. Izražavam sućut Vedranovoj obitelji. Nisam kriv za njegovu smrt. Kažem, branio sam narod, da nisam ja, bio bi netko drugi. Ili bih bio ja ubijen, malo je falilo', kaže Knezović.

Nedavno uhićen pod istom sumnjom, policajac Vujević pušten je da se brani sa slobode. Obojica su, pokazalo se, imali čestice baruta na rukama. Knezović je otkrio i gdje se skrivao protekla dva tjedna, koliko je prošlo od raspisivanja tjeralice. 'U planinama na području Općine Jablanica, od Čvrsnice prema Jablanici u nekim napuštenim kolibama', precizira Knezović. Hrvatsku granicu, kaže, lako je prešao. Tvrdi da pomagače nije imao. 'Kad sam došao u Zagreb vidio sam da je taj dečko optužen, taj policajac, i onda sam se i ja htio predati, aliovoj državi, zato što smatram da ću ovdje imati pošteno suđenje, ako za to uopće postoje argumenti. Vidio sam da su dolje urušili sve institucije vlasti BiH', smatra Knezović.

Od izručenja je zaštićen. Uz BiH državljanstvo, ima i ono hrvatsko. Dvije zemlje nemaju sporazum o izručenju. Knezović je otkrio i zašto misli da će izbjegavanjem kaznenog progona u BiH dobiti poštenije suđenje u Hrvatskoj. 'Predao sam se dolje, isti dan, poslije utakmice. Došao sam, bio spreman na sve. Neki izvjesni Kebo, čuo sam za njega, on je neki potpredsjednik Vlade te naše države. Došao je sa službenim autima, rotirkama, tjelohraniteljima, s njim je došlo još par huligana, koje sam osobno vidio. Imaju video zapis, vjerojatno ga je netko vidio. Ušao je, poput nekog šerifa, ili nekog age, tako da se ponašao bahato, znate kako ide i idemo, Knezović ide isto s nama, u Sarajevo. Tamo su bili i roditelji njihovi, svi su tražili neki moj linč. Onda sam se jednostavno odlučio na bijeg', opisuje Knezović.

Na ponašanje policije bivši se Tutin vojnik ne žali. Nisu mu, uvjerava, pomagali u bijegu. 'Sve je to laž. Ne znam tko hoće uvuči ih u nešto, oni meni nisu ništa pomogli. Dobio sam neku nadljudsku snagu, skočio sam, bježao sam, trčali su i oni za mnom', opisuje Knezović bijeg. Nakon dvotjednog skrivanja, svoju je priču spreman ispričati samo hrvatskoj policiji.
JThomas

#2 Re: Knezović se predao u Zagrebu: Izražavam sućut Vedranovoj....

Post by JThomas »

mislim da imamo scenaristu za ramba 7.

"dobio sam nadljudsku snagu..." :-) :-) oni više ne znaju jadni šta bi slagali.
nostalgicar

#3 Re: Knezović se predao u Zagrebu: Izražavam sućut Vedranovoj....

Post by nostalgicar »

Garantujem da je i ovaj policajac Vujevic vec u Zagrebu....
and

#4 Re: Knezović se predao u Zagrebu: Izražavam sućut Vedranovoj....

Post by and »

a zašto je bježao u hrvatsku,zar nisu na mitingu podrške ubicama svi govorili ovo je hrvatska :?:
Šaner

#5 Re: Knezović se predao u Zagrebu: Izražavam sućut Vedranovoj....

Post by Šaner »

nostalgicar wrote:
Oliver Knezović predao se poslijepodne zagrebačkoj policiji.

U Širokom Brijegu osumnjičen za ubojstvo navijača Sarajeva Vedrana Puljića, Knezović se poslijepodne predao zagrebačkoj policiji. Dva je tjedna bio u bijegu i skrivao se, kako eksluzivno priznaje za Novu TV, u Hercegovini i Zagrebu. Knezović, za kojim je raspirsana i međunarodna tjeralica, hrvatski je državljanin i tako je njegovom predajom ubostvo u Širokom Brijegu postalo hrvatski pravosudni, a nema sumnje, i politički problem. Sve do danas bio je lice s tjeralice. Oliver Knezović, u društvu odvjetnika, u poslijepodnevnim je satima ušetao u središte zagrebačke krim policije.

Prije nego se odlučio predati, o okolnostima masovne navijačke tučnjave i ubojstvu 24- godišnjeg sarajevskog navijača, progovorio je pred našim kamerama u jednom od zagrebačkih hotela u kojem se skrivao. Policija ga i dalje vodi kao jednog od glavnih osumnjičenika za ubojstvo Vedrana Puljića. Priznao je da je uzeo pištolj, ali i da je pucao. Odgovara i na pitanje je li ubio Puljića. 'Nakon što smo svi imali pištolj od policajca, na kraju se pištolj našao kod mene, svi su ga građani htjeli uzeti. A što se policajca tiče, on zna moje ime, jer sam mu rekao da mu vraćam pištolj i da se zovem tako i tako te da sam pripadnik bivše vojske i policije. Uredno sam se prijavio, tako da ne zna nikog drugog osim mene, ispričao sam se i vratio mu pištolj', kaže Knezović.

'Pucao sam u zrak, nisam kriv za Vedranovu smrt'

Prije nego je pištolj vratio policajcu Draganu Vujeviću, i sam je ispalio pet hitaca ali, tvrdi, u zrak. Na pitanje tko je pucao, odgovara da ih je bilo više. 'Pucali su svi, ima još drugih ljudi, vjerujem da će istraga to dokazati. Pucali su njihovi huligani na naše nedužne građane. Izražavam sućut Vedranovoj obitelji. Nisam kriv za njegovu smrt. Kažem, branio sam narod, da nisam ja, bio bi netko drugi. Ili bih bio ja ubijen, malo je falilo', kaže Knezović.

Nedavno uhićen pod istom sumnjom, policajac Vujević pušten je da se brani sa slobode. Obojica su, pokazalo se, imali čestice baruta na rukama. Knezović je otkrio i gdje se skrivao protekla dva tjedna, koliko je prošlo od raspisivanja tjeralice. 'U planinama na području Općine Jablanica, od Čvrsnice prema Jablanici u nekim napuštenim kolibama', precizira Knezović. Hrvatsku granicu, kaže, lako je prešao. Tvrdi da pomagače nije imao. 'Kad sam došao u Zagreb vidio sam da je taj dečko optužen, taj policajac, i onda sam se i ja htio predati, aliovoj državi, zato što smatram da ću ovdje imati pošteno suđenje, ako za to uopće postoje argumenti. Vidio sam da su dolje urušili sve institucije vlasti BiH', smatra Knezović.

Od izručenja je zaštićen. Uz BiH državljanstvo, ima i ono hrvatsko. Dvije zemlje nemaju sporazum o izručenju. Knezović je otkrio i zašto misli da će izbjegavanjem kaznenog progona u BiH dobiti poštenije suđenje u Hrvatskoj. 'Predao sam se dolje, isti dan, poslije utakmice. Došao sam, bio spreman na sve. Neki izvjesni Kebo, čuo sam za njega, on je neki potpredsjednik Vlade te naše države. Došao je sa službenim autima, rotirkama, tjelohraniteljima, s njim je došlo još par huligana, koje sam osobno vidio. Imaju video zapis, vjerojatno ga je netko vidio. Ušao je, poput nekog šerifa, ili nekog age, tako da se ponašao bahato, znate kako ide i idemo, Knezović ide isto s nama, u Sarajevo. Tamo su bili i roditelji njihovi, svi su tražili neki moj linč. Onda sam se jednostavno odlučio na bijeg', opisuje Knezović.

Na ponašanje policije bivši se Tutin vojnik ne žali. Nisu mu, uvjerava, pomagali u bijegu. 'Sve je to laž. Ne znam tko hoće uvuči ih u nešto, oni meni nisu ništa pomogli. Dobio sam neku nadljudsku snagu, skočio sam, bježao sam, trčali su i oni za mnom', opisuje Knezović bijeg. Nakon dvotjednog skrivanja, svoju je priču spreman ispričati samo hrvatskoj policiji.

boze sacuvaj..nisu ni nasi mediji puno bolji,ali hrvatski mediji samo lazu, petljaju.
holger

#6 Re: Knezović se predao u Zagrebu: Izražavam sućut Vedranovoj....

Post by holger »

:D sirokobrijeska policija :lol:
gradjaninu knezovicu daju pistolj a da mu ne pomognu u bijegu :-)
feral.tribune

#7 Re: Knezović se predao u Zagrebu: Izražavam sućut Vedranovoj....

Post by feral.tribune »

'Nakon što smo svi imali pištolj od policajca, na kraju se pištolj našao kod mene, svi su ga građani htjeli uzeti. A što se policajca tiče, on zna moje ime, jer sam mu rekao da mu vraćam pištolj i da se zovem tako i tako te da sam pripadnik bivše vojske i policije. Uredno sam se prijavio, tako da ne zna nikog drugog osim mene, ispričao sam se i vratio mu pištolj', kaže Knezović. :lol: :lol:

sta je tamo bila titova stafeta :-)
feral.tribune

#8 Re: Knezović se predao u Zagrebu: Izražavam sućut Vedranovoj....

Post by feral.tribune »

i sam je ispalio pet hitaca ali, tvrdi, u zrak. Na pitanje tko je pucao, odgovara da ih je bilo više. 'Pucali su svi, ima još drugih ljudi, vjerujem da će istraga to dokazati. Pucali su njihovi huligani na naše nedužne građane. Izražavam sućut Vedranovoj obitelji. Nisam kriv za njegovu smrt. Kažem, branio sam narod, da nisam ja, bio bi netko drugi. Ili bih bio ja ubijen, malo je falilo', kaže Knezović :lol: :lol:

Branio narod , pucao u zrak .....koji kreten
nerkobr

#9 Re: Knezović se predao u Zagrebu: Izražavam sućut Vedranovoj....

Post by nerkobr »

Sad je odjednom plasirana priča da je pucalo ko zna koliko ljudi iz jednog pištolja.Sve se polahko zataškava,zaboravlja,kao i svi problemi u našoj državi.Mediji više uopšte ne spominju taj nesretni događaj... :-x .
:bih:
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#10 Re: Knezović se predao u Zagrebu: Izražavam sućut Vedranovoj....

Post by ladyblue18 »

Pa da li postoji mogucnost da mi konacno vidimo dokaze kako su navijaci FKSA prijetili stanovnicima i ugrozavali njihove zivote.
Posto je on branio svoj grad i narod od nasih divljaka jel.
Nadljudska snaga...djes Superman. 8-)
Svi se sluzili policajcevim pistoljem a on je pobjegao sam....how yes no. Oni fakat misle da smo mi debili. :shock: :o

Eh Boze dragi...nemam rijeci.
nostalgicar

#11 Re: Knezović se predao u Zagrebu: Izražavam sućut Vedranovoj....

Post by nostalgicar »

Ne mogu da vjerujem.Pa ovaj covjek uopste nije pismen,a pazite sada.Skrivao se u hotelu !!!
Joey Tribbiani

#12 Re: Knezović se predao u Zagrebu: Izražavam sućut Vedranovoj....

Post by Joey Tribbiani »

Svaka cast Mesicu i nekim finim komsijama u lipoj njihovoj ali za ovakvu hrvatsku me zaboli *urac. 100 puta sam rekao eto im glavas i onaj doktor...hebem vam dvojno drzavljanstvo...oni ce prlica i ovog idiota cuvat cijeli zivot.
ladyblue18

#13 Re: Knezović se predao u Zagrebu: Izražavam sućut Vedranovoj....

Post by ladyblue18 »

Ispravite me, ali zar on nije pobjegao prije nego sto je Kebo dosao?
Cuj dosao Kebo sa huliganima i traziili su svi njegov linc. :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#14 Re: Knezović se predao u Zagrebu: Izražavam sućut Vedranovoj....

Post by Truba »

meni samo nije jasno od čega ovi likovi žive u hrvatskoj

ja odem malo poslovno i čir mi prodadi od peciva iz lokalne pekare :roll:
feral.tribune

#15 Re: Knezović se predao u Zagrebu: Izražavam sućut Vedranovoj....

Post by feral.tribune »

Ali meni je ovo jako ,, neki , izvjesni Kebo ,, kao sto me pita jednom jedana persona , kako se zove onaj ljepuskasti , a vrlo dobro zna i misli na Silajdzica ......
ladyblue18

#16 Re: Knezović se predao u Zagrebu: Izražavam sućut Vedranovoj....

Post by ladyblue18 »

"Neki izvjesni Kebo, čuo sam za njega, on je neki potpredsjednik Vlade te naše države."meni je simpaticno ovo TE nase drzave. :)
spokojan

#17 Re: Knezović se predao u Zagrebu: Izražavam sućut Vedranovoj....

Post by spokojan »

Ovaj cijeli slucaj je katastrofa i rijetko velika tragedija. Sarajlija koji je trebao biti Sirokobrijezanin je ubio Hrvata (?) koji je trebao biti Bosnjak. Ubojica koji je trebao biti gradjanin je ubio zrtvu koja je trebala biti huligan.

Cuo sam neka razmisljanja da se knezovic otisao prijaviti u hrvatskoj da ne bi lezao u zenici gdje bi i medju robijasima imao specijalni tretman ... jer je i u kp domu zenica dimenzija nacionalnog bitna ... pa se ubojica bojao dodatnog tretmana od strane ostalih osudjenika.

Ne znam, jadna majka pokojnom Vedranu. Svi mi ostali i nekako mozemo progutati ovakve tragedije ... ali majka, jadna ona.
pOZz

#18 Re: Knezović se predao u Zagrebu: Izražavam sućut Vedranovoj....

Post by pOZz »

ladyblue18 wrote:Ispravite me, ali zar on nije pobjegao prije nego sto je Kebo dosao?
Cuj dosao Kebo sa huliganima i traziili su svi njegov linc. :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ipak nije sve slagao. :)

On je pobjego pola sata nakon ponoći, a ekipa sa Kebom se vratila u glavni grad, sa momcima koji su bili uhapšeni dole, oko pola 3, a krenuli su poslije podne prethodnog dana.

Zaključak: Prelud je, pokušao je ali je preofiran. :)
Maraschino

#19 Re: Knezović se predao u Zagrebu: Izražavam sućut Vedranovoj....

Post by Maraschino »

Nece Knezovic da ceka primjenu predlozenih zakona... :-)
Odluka o referendumu, bez dijaspore
"U Ustav uvodimo i europski uhidbeni nalog što znači izručivanje naših državljana zemljama članicama EU, ali i mogućnost da se takvi sporazumi o izručivanju potpišu i sa državama nečlanicama EU", rekla je premijerka Kosor, predstavljajući u Saboru Vladin prijedlog izmjena Ustava.

Kao i dan ranije, tako je i juče Vladino rješenje u vezi s referendumom za ulazak u EU, čije se izmjene predlažu u izmjenama Ustava, izazvalo najviše kritika opozicije. Vlada predlaže da se na referendumu o ulasku u EU odlučuje većinom birača koji su glasali u Hrvatskoj, dakle bez dijaspore.
:dance:
Himera

#20 Re: Knezović se predao u Zagrebu: Izražavam sućut Vedranovoj....

Post by Himera »

Lako sad ovome šalabajzeru srati i pametovati iz purgerlanda jer zna da je na sigurnome :x

superseronja se dočepao ljigavih medija i palmudi kako stigne i umije

:sax: :dance: :bih:
Toto
Grijem se na: solarno
Vozim: EJ

#21 Re: Knezović se predao u Zagrebu: Izražavam sućut Vedranovoj....

Post by Toto »

feral.tribune wrote:'Nakon što smo svi imali pištolj od policajca, na kraju se pištolj našao kod mene, svi su ga građani htjeli uzeti. A što se policajca tiče, on zna moje ime, jer sam mu rekao da mu vraćam pištolj i da se zovem tako i tako te da sam pripadnik bivše vojske i policije. Uredno sam se prijavio, tako da ne zna nikog drugog osim mene, ispričao sam se i vratio mu pištolj', kaže Knezović. :lol: :lol:

sta je tamo bila titova stafeta :-)
To se u Sirokon zove Paveliceva stafeta. Ona krece sa Bradine.
emillio estevez
Location: http://www.klix.ba/vijesti/bih/rasema-h ... /120430110

#22 Re: Knezović se predao u Zagrebu: Izražavam sućut Vedranovoj....

Post by emillio estevez »

Trebalo bi trampiti Glavasa za Knezovica .

Glavas dokazano kriv,Knezovic najvjerojatnije ali treba dokazati.
Izjave od Knezovica su jadne i pateticne jednake Glavasevim.
saabsa

#23 Re: Knezović se predao u Zagrebu: Izražavam sućut Vedranovoj....

Post by saabsa »

Image
kako "objektivni " portal svojim oćima vidi ovu sliku??
Image
http://www.pincom.info/index.php?p=opsi ... mentar_box
Neznam da li je moguce ovo smeće od portala da se tuži za ove nebuloze koje vec danima rade
Joey Tribbiani

#24 Re: Knezović se predao u Zagrebu: Izražavam sućut Vedranovoj....

Post by Joey Tribbiani »

o mater im vise glupu...stavite svima raketu zemlja zrak da viri iz gaca...
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#25 Re: Knezović se predao u Zagrebu: Izražavam sućut Vedranovoj....

Post by Truba »

:roll: :roll: :roll: "branio narod"

pa zar ovo još pali :-? :-? :-?
Post Reply