Klupske teme
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Obuca9
#1 Klupske teme
Pitanje za administraciju, dakle nije komentarisanje rada, niti prigovor, nego samo pitanje, čisto informativno.
Jel' to zabranjeno otvarati teme, čitati i komentarisati, samo zato jer tu "ne pripadaš"? Pošto sam primjetio da se ovo pravilo primjenjuje na "klupske teme", a ne primjenjuje se ni na jednu drugu temu na forumu, niti se spominje u pravilima foruma.
Otvori se i tema o "Dnevnom Avazu", pa se javljaju "fanovi" Oslobođenja i pišu, pa šta?
Otvori se i tema o "Avataru", pa se jave protivnici SF filmova i pišu, pa šta?
Otvori se i tema o Dini Merlinu, pa se jave oni koji nisu ljubitelji te muzike i pišu, pa šta?
Otvori se i tema o turbo-folku, pa se jave protivnici te muzike i pišu, pa šta?
I onda se banuju ljudi, a oni koji su sve isprovocirali ništa, evo na temi o Željezničaru, LSD iz čista mira počne spominjati Sarajevo, utakmice Sarajeva sa Odžakom, Čapljinom, Kuusysijem i izmišljati laži o nekakvim poklonjenim titulama Sarajevu i tako dalje, a ja ću vjerovatno dobiti ban jer sam mu odgovorio, a ne prešutio.
A sve to jer "šta će pitar pisati na temi o Željezničaru", a to što kantičari spominju Sarajevo na svojoj temi i vrijeđaju iznoseći netačne informacije i laži, a sve jer znaju da im se ne može odgovoriti, kao nema veze?
Jel' to zabranjeno otvarati teme, čitati i komentarisati, samo zato jer tu "ne pripadaš"? Pošto sam primjetio da se ovo pravilo primjenjuje na "klupske teme", a ne primjenjuje se ni na jednu drugu temu na forumu, niti se spominje u pravilima foruma.
Otvori se i tema o "Dnevnom Avazu", pa se javljaju "fanovi" Oslobođenja i pišu, pa šta?
Otvori se i tema o Dini Merlinu, pa se jave oni koji nisu ljubitelji te muzike i pišu, pa šta?
I onda se banuju ljudi, a oni koji su sve isprovocirali ništa, evo na temi o Željezničaru, LSD iz čista mira počne spominjati Sarajevo, utakmice Sarajeva sa Odžakom, Čapljinom, Kuusysijem i izmišljati laži o nekakvim poklonjenim titulama Sarajevu i tako dalje, a ja ću vjerovatno dobiti ban jer sam mu odgovorio, a ne prešutio.
A sve to jer "šta će pitar pisati na temi o Željezničaru", a to što kantičari spominju Sarajevo na svojoj temi i vrijeđaju iznoseći netačne informacije i laži, a sve jer znaju da im se ne može odgovoriti, kao nema veze?
-
elSaik
#2 Re: Klupske teme
To ti je demokratija. Sinoć dok je Željo igrao, 4 stranice su ispisane o sranjima o Želji i njegovom nastupu, NIjazu, Amaru i niko nije bio ni opomenut. Jutros momak napisa na temi o FKS "Čuj Čapljina, zar oni imaju tim" i šta se desi? Zaključaju se obje teme. NIJE PRVI PUT.
-
LSD
#3 Re: Klupske teme
Vidi moraliste što traži neku pravdu sadhz__semir wrote:Pitanje za administraciju, dakle nije komentarisanje rada, niti prigovor, nego samo pitanje, čisto informativno.
Kad sam ja pisao na vašoj temi
Ja ne dolazim na vašu temu i provociram, ali necu šutiti kad vi dođete i pravite cirkus od naše....ne možeš ocekivati da cu tek tako šutiti kad pravite zajebanciju na racun mog kluba....ako cemo se ujedati - OK nije frka , ali ja to nikad ne radim na vašoj temi....to je razlika ogromna.
-
internazionale
#4 Re: Klupske teme
Vidi moraliste što traži neku pravdu sad
....a prvi si kad se treba privaliti i sisati krv na slamku i kad treba proslaviti naše poraze...prvi si poletio na našu temu...cuj ti njemu price sad....sad ko fol neko cuđenje što ce fasovati bananu
pa ne mogu da vjerujem da se ljudi mogu ovako praviti lud i naivni.
odgovori konkretno sad?? neka provjeri i administracija to, nije problem.
Ja ne dolazim na vašu temu i provociram, ali necu šutiti kad vi dođete i pravite cirkus od naše....ne možeš ocekivati da cu tek tako šutiti kad pravite zajebanciju na racun mog kluba....ako cemo se ujedati - OK nije frka , ali ja to nikad ne radim na vašoj temi....to je razlika ogromna.[/quote]
izbaci to iz sebe
samo polahko, koncentriši se
Ja ne dolazim na vašu temu i provociram, ali necu šutiti kad vi dođete i pravite cirkus od naše....ne možeš ocekivati da cu tek tako šutiti kad pravite zajebanciju na racun mog kluba....ako cemo se ujedati - OK nije frka , ali ja to nikad ne radim na vašoj temi....to je razlika ogromna.[/quote]
izbaci to iz sebe
samo polahko, koncentriši se
- Obuca9
#5 Re: Klupske teme
Pa to mene interesuje, zbog čega bi iko bio opomenut ako piše normalno, ako ne trolla, ako napiše da nije zadovoljan kako Željezničar predstavlja BiH u Ligi prvaka, pa čak i ako nije navijač tog kluba.elSaik wrote:To ti je demokratija. Sinoć dok je Željo igrao, 4 stranice su ispisane o sranjima o Želji i njegovom nastupu, NIjazu, Amaru i niko nije bio ni opomenut. Jutros momak napisa na temi o FKS "Čuj Čapljina, zar oni imaju tim" i šta se desi? Zaključaju se obje teme. NIJE PRVI PUT.
To isto kao da se zaključa tema Eurosong u toku prenosa, jer ljudi počnu pisati da nas Vukašin Brajić sramoti i da pjeva očajno, te da nije zadovoljan kako predstavlja BiH, pa čak i ako nije "fan" njegove muzike.
- Dammme
#6 Re: Klupske teme
Evo jedan prijedlog administraciji:
1.Na klupskim temama opomene i banovi za one koji spominju komšije. Takođe ista stvar za one koji trolaju po komšijskim temama(kao što je bilo do sad).
2.Otvoriti temu Sarajevo-Željezničar gdje bi bilo dozvoljeno prepucavanje bilo kakvog oblika(naravno u skladu sa pravilima foruma).
1.Na klupskim temama opomene i banovi za one koji spominju komšije. Takođe ista stvar za one koji trolaju po komšijskim temama(kao što je bilo do sad).
2.Otvoriti temu Sarajevo-Željezničar gdje bi bilo dozvoljeno prepucavanje bilo kakvog oblika(naravno u skladu sa pravilima foruma).
- Obuca9
#7 Re: Klupske teme
Ja slavio vaše poraze? Nađi mi jedan takav post u kojem sam se ja javio na temu "FK Željezničar" i slavio poraz tvog kluba, da vidim?LSD wrote:Vidi moraliste što traži neku pravdu sadhz__semir wrote:Pitanje za administraciju, dakle nije komentarisanje rada, niti prigovor, nego samo pitanje, čisto informativno.
A sve to jer "šta će pitar pisati na temi o Željezničaru", a to što kantičari spominju Sarajevo na svojoj temi i vrijeđaju iznoseći netačne informacije i laži, a sve jer znaju da im se ne može odgovoriti, kao nema veze?....a prvi si kad se treba privaliti i sisati krv na slamku i kad treba proslaviti naše poraze...prvi si poletio na našu temu...cuj ti njemu price sad....sad ko fol neko cuđenje što ce fasovati bananu
![]()
pa ne mogu da vjerujem da se ljudi mogu ovako praviti lud i naivni.
Kad sam ja pisao na vašoj temiodgovori konkretno sad?? neka provjeri i administracija to, nije problem.
Ja ne dolazim na vašu temu i provociram, ali necu šutiti kad vi dođete i pravite cirkus od naše....ne možeš ocekivati da cu tek tako šutiti kad pravite zajebanciju na racun mog kluba....ako cemo se ujedati - OK nije frka , ali ja to nikad ne radim na vašoj temi....to je razlika ogromna.
I to što ti ne pišeš na temi o FK Sarajevu, pa što ćeš pisati, kad na temi o FK Željezničaru spominješ Sarajevo, zar to nije tri put gore. Ko je danas išta spominjao na vašoj temi, pa si ti iz čista mira počeo da pričaš o nekakvom Odžaku, Čapljini, namještenim titulama i Ismi Liusu?
-
elSaik
#8 Re: Klupske teme
A vaše je ono "normalno"? Shvatam ja da si ti u startu zlonamjeran, ali u jednom trenutku su istovremeno zaključane: FKŽ tema, PLBiH tema, i BH klubovi u Europi tema jer su isti ti tvoji kenjali po sve tri teme o Želji. Da moderacija ne briše postove, autor svakog drugog na temi o Želji bio bi pitar. Da ne govorim da imate nizove, ne postova, nego stranica koji sadrže isključivo pitarske provokacije i gluposti, na temi o Želji.
-
LSD
#9 Re: Klupske teme
Pa da vas otjeram tako...jer nema druge opcije.
Ja pisem o vama na toj temi kad se vi povampirite i pocnete ujedati....šta cu pisati o vama na temi o Želji.
Šta se vi pojavljujete tamo uopšte?? nikad ništa dobro niste napisali niti kad mislite šta dobro o nama (postavljali su neki šta mislite o nama na vašem forumu, pocevši od tebe prvog pa nadalje)...prema tome, necemo se praviti lud i naivni sad....jednostavno, nemaš ti šta tražiti na temi o Želji, kao što ni ja ne pišem nikad ništa na vašoj temi.
Ja pisem o vama na toj temi kad se vi povampirite i pocnete ujedati....šta cu pisati o vama na temi o Želji.
Šta se vi pojavljujete tamo uopšte?? nikad ništa dobro niste napisali niti kad mislite šta dobro o nama (postavljali su neki šta mislite o nama na vašem forumu, pocevši od tebe prvog pa nadalje)...prema tome, necemo se praviti lud i naivni sad....jednostavno, nemaš ti šta tražiti na temi o Želji, kao što ni ja ne pišem nikad ništa na vašoj temi.
- Obuca9
#10 Re: Klupske teme
Eto nek je normalno na temi o Željezničaru pisati laži i izmišljotine da je Sarajevu poklonjena titula povodom 40 godina postojanja.elSaik wrote:A vaše je ono "normalno"? Shvatam ja da si ti u startu zlonamjeran, ali u jednom trenutku su istovremeno zaključane: FKŽ tema, PLBiH tema, i BH klubovi u Europi tema jer su isti ti tvoji kenjali po sve tri teme o Želji. Da moderacija ne briše postove, autor svakog drugog na temi o Želji bio bi pitar. Da ne govorim da imate nizove, ne postova, nego stranica koji sadrže isključivo pitarske provokacije i gluposti, na temi o Želji.