Eto vidis i tebe zaboravih.black wrote:i tebe treba ubrojatitempora wrote:Mogu li imenovati likove?Malo mimo teme?
![]()
Debela, Angela, Nensi, Sogan, Zox, pape, sahbaz, hrasno, Edit,...kako se zove ona dama sto je u Kanadi obdarena ogrmnom kolicinom razumane mogu da joj se sjetim nicka, pa onda Zena, Ahmed, IBM, nezaboravna danas, a potom Saaian, seha, Faire, pa opet zaboravila nick nase visokoumne forumasice sa sjedistem u Njemackoj..huh.. Bilo ih je,ne znam im vise ni i mena a sad ih vise nema.....
![]()
Meni je ostalo da docekam jos kojekakve benificije kao jedan od starohana foruma i da se nadam da ce se klub zanimljivih ( gore navedenih) opet moci citati!![]()
Uz duzno postovanje postojecim forumasima.
Klub zanimljivih likova
-
tempora
#176 Re: Klub zanimljivih likova
-
andrija2007
#177 Re: Klub zanimljivih likova
Hocu batakeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! 
- HAVANA
#178 Re: Klub zanimljivih likova
andrija2007 wrote:Hocu batakeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!
Bjež,hebo te bataci
Juče sam pola grbavice obišo da nađem ženi batake za supu.
-
andrija2007
#179 Re: Klub zanimljivih likova
Havana, dobar si ko sto je nekad bila dobra torta havana u hotel evropi! 
- HAVANA
#181 Re: Klub zanimljivih likova
Hoš nas kući povest?
-
andrija2007
#183 Re: Klub zanimljivih likova
Eto i mene, Havana ti ponesi batake!
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#184 Re: Klub zanimljivih likova
ama ja sam beba s velikom k...apom...zelenashica wrote: cmoljo me plašiimam osjećaj da je podvojena ličnost,čas je beba čas čitav čo'jk
![]()
a Havana.....khm
-
fixer
#185 Re: Klub zanimljivih likova
heote, o tome sam bas jucer razmisljao. vratio sam se na neke stare teme i citao sam postove od lady midnight.tempora wrote:Mogu li imenovati likove?Malo mimo teme?
![]()
Debela, Angela, Nensi, Sogan, Zox, pape, sahbaz, hrasno, Edit,...kako se zove ona dama sto je u Kanadi obdarena ogrmnom kolicinom razumane mogu da joj se sjetim nicka, pa onda Zena, Ahmed, IBM, nezaboravna danas, a potom Saaian, seha, Faire, pa opet zaboravila nick nase visokoumne forumasice sa sjedistem u Njemackoj..huh.. Bilo ih je,ne znam im vise ni i mena a sad ih vise nema.....
![]()
Meni je ostalo da docekam jos kojekakve benificije kao jedan od starohana foruma i da se nadam da ce se klub zanimljivih ( gore navedenih) opet moci citati!![]()
-
bUDO_hodza
#186 Re: Klub zanimljivih likova
Pises napamet,postedi nasmima wrote:bUDO_hodza wrote:
Trebas samo da procitas,oko imas
Ja nista ne vidim.
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#187 Re: Klub zanimljivih likova
HAVANA wrote:andrija2007 wrote:Hocu batakeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!
Bjež,hebo te bataci![]()
Juče sam pola grbavice obišo da nađem ženi batake za supu.![]()
sto se tice starih forumasa (ako se smijem nadovezati) mislim da je razumljiv taj neki "zal" za istim, ali to je tako na forumima.
Jedni odu, drugi dodju. I meni nedostaju neki stari likovi, ali sta je tu je
- anais_nin
#188 Re: Klub zanimljivih likova
ti si meni nasteljen od kako si se rodiomadner wrote:Ja bi se uclanio ali ovo pod 2) mi neda.
Moze li kako preko stele, ohvo ono?
- anais_nin
#189 Re: Klub zanimljivih likova
a ja od juce dumam kako da druga muhu navucem u nase krajeveHAVANA wrote:muha_sa wrote:sta se ovo vodje desaje
Primljen
odoh sad dumat kako da dobijem na lotu
- Šeha
#190 Re: Klub zanimljivih likova
Gluho bilo Tempa pokopa i mene i Zoxa i Papeta zivetempora wrote:Mogu li imenovati likove?Malo mimo teme?
![]()
![]()
Doduse Zox aplicira za onaj klub savrsenihi i pape je malo odjuturumio
- Šeha
#191 Re: Klub zanimljivih likova
Meni Pitt fali ali valjda ce doci internet i do Pristine jednom

- anais_nin
#192 Re: Klub zanimljivih likova
e moj seha ti se raspisao, a niko ni haberaŠeha wrote:Gluho bilo Tempa pokopa i mene i Zoxa i Papeta zivetempora wrote:Mogu li imenovati likove?Malo mimo teme?
![]()
![]()
![]()
![]()
Doduse Zox aplicira za onaj klub savrsenihi i pape je malo odjuturumioali smo jos tu na forumu
![]()
![]()
meni recimo od starih forumasa mnogo fale Zadig i Kareem (posebno u tandemu), kao i flora i tigris
-
zijancer
#193 Re: Klub zanimljivih likova
sto nikita jednom rece ''drago mi je kada nekoga nema na ofirumu, znam da ga je krenulo u zivotu
''
- Šeha
#194 Re: Klub zanimljivih likova
Prva bloggerica SAX-azijancer wrote:sto nikita jednom rece ''drago mi je kada nekoga nema na ofirumu, znam da ga je krenulo u zivotu''
-
zijancer
#195 Re: Klub zanimljivih likova
a sad gdje god poviris ..
- armin_tz
#196 Re: Klub zanimljivih likova
Ja ispunjavam sve uslove..... zato vi iz kluba savrsenih imate oogromne konduktere
- HAVANA
#197 Re: Klub zanimljivih likova
Oooo,evo nam i Josipa 
- SaraLe
#199 Re: Klub zanimljivih likova
Suti ba i pusizoom66 wrote:ulazim u ovaj klub brez pardonakao forumski kapo di kapi
i kao muz u mene mi zene
ne trebaju mi reference
ni svjedoKi
![]()
p.s. zeno, ja mislio da si savrsenakad ono samo savrsena u zanimljivosti
![]()
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#200 Re: Klub zanimljivih likova
i drpaj Sofiju...SaraLe wrote:Suti ba i pusizoom66 wrote:ulazim u ovaj klub brez pardonakao forumski kapo di kapi
i kao muz u mene mi zene
ne trebaju mi reference
ni svjedoKi
![]()
p.s. zeno, ja mislio da si savrsenakad ono samo savrsena u zanimljivosti
![]()