klub

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
onaa

Post by onaa »

nikakav savjet nisam trebala, samo zelim vidjeti ima li nas jos, na osnovu vasih komentara ispadoh neka nezrela curica koja se vama jada i trazi vase misljenje... greska... samo zelim cuti koliko je razvod ucestao medju forumasima :-D
manijak1

Post by manijak1 »

:oops: Zdravo :oops: meni je teško meni je najteže :D ali njoj je odahnulo :D njojzi lako je sad :D i let je pad :D :D .
onaa

Post by onaa »

urbanagerila wrote:@onaa
uzivaj i budi sretna u "ostatku" svog zivota .... zamisli da si iz tog ne sretnog braka izasla sa dvoje malodobne djece ... ili nedaj Boze sta gore. glavu gore svaki pocetak je tezak a nastavak jos tezi ... nikad neznas sta nosi novi dan mozda bas tvog princa....
iz cega zakljucak da je meni sada tesko.... , ja sam samo otvorila post pod nazivom klub razvedenih, mozda nam je pravo super sada...
onaa

Post by onaa »

Frutek wrote:
anais_nin wrote:
edu wrote: nije mi jasno kako se neko moze razvesti u 24. godini zivota.. :D :D :D
meni i te kako jest :D
I meni je. Pa to i ima smisla, 24 godine, prerano brak, nije iživljena, jos ako se udala za puno starijeg uhhh -- kombinacija s potencijalem za raspad u startu...

Uglavnom, bori se, još si pravo mlada, 24 je ništa, bolje sad nego s 30 godina. Novi početak, turn the page (sto bi ameri rekli).

dobrodosao u klub!!!!!
anais_nin

Post by anais_nin »

car-x wrote: sto, sta fali?
barem ne bi trosili vrijeme na "nalazenje".. nego ste stalno zajedno.. ;)
e vidis ja jesam impulsivna u milion stvari ali veze i brak shvatam veoma ozbiljno :D nema zalijetanja pa glavom od zid (mada se klepi glavusom nekad cak i kad se ne zalijeces, zivot je to) :D kod mene je motto: "nigdje mi se ne zuri" :D uzivam dan po dan....

a sto se braka i razvoda tice, ma nije sve ni logika ni racionolano odlucivanje...znam ljudi koji su se znali pravoooooooo kratko, vjencali se pa im brakovi i dan danas uspjesni :D ima tu svega....prave hemije, racionalnosti, ali i elemenata srece, a i povoljnih ili nepovoljnih zivotnih okolnosti....

treba se potruditi, obostrano, da jedan odnos uspije...ali nekad jednostavno ne ide...i po meni je zrelije razici se ko ljudi nego se patiti bez veze i odugovlaciti neminovno, i u isto vrijeme uskracivati jedno drugom sansu za onu pravu ljubav :D
breskva

Post by breskva »

Pa ¹to se udade jadna ne bila a 24 ti tek... Bez uvrede, ali nije ni èudo ¹to si se razvela.
Ja sam se udala sa 22, rodila sa 23 sad imam skoro 30 a volim svog muza kao prvog dana.
Nije vazno sa kolko se udas.... vazno je koliko ih isprobas dok se ne udas :D :D
manijak1

Post by manijak1 »

:oops: Ima li još analize .....poslije 30 ? :D :D
Hoće li on na SP 2006 ? :( :( :D :D
onaa

Post by onaa »

ova tema je: KLUB RAZVEDENIH, i tu se samo putpasite, nista vise...

kada bude tema: najbolje godine za zenidbu/udaju ili
kako se osjecate kao razveden/a ili
predstavljanje rezvedenih forumasa (pa me onda pitajte za godine i izgled)

onda, dragi moji forumasi, svi vasi komentari ce biti dobrodosli...
breskva

Post by breskva »

zavisi ako ovaj sad onemoca, uskoro mozda se opet bacim u promet... :oops: :D
Nismo dobili karte preko FIFE, nista od svetskog jedino ako ti nemas neku vezu, onda njega necemo voditi :D :D
Juiceman

Post by Juiceman »

tuspas mene :D
mačak u čizmama

Post by mačak u čizmama »

breskva wrote:zavisi ako ovaj sad onemoca, uskoro mozda se opet bacim u promet... :oops: :D
a stavila si sliku na forum, oho ti se oho od muža :P
manijak1

Post by manijak1 »

Ako je već nečiji humor negdje "debilan" onda je ova tvoja primjedba neumjesna :oops: .
Što se tiče lijeve i desne strane na drugoj temi o tuđem parlamentu ........oni vole izjednačavati učinak obje ruke :oops:
mačak u čizmama

nije primjedba nego šala, a o umjesnosti razmisli ...
i nikakve veze nema sa humorom na račun strijeljane djece u Kragujevcu,
a ni sa tobom nema veze... :oops:
vedderedi

Post by vedderedi »

Jel' ono Chris Rock rece: SINGLE AND LONELY, MARRIED AND BORED!
manijak1

Post by manijak1 »

mačak u čizmama wrote:nije primjedba nego šala, a o umjesnosti razmisli ...
i nikakve veze nema sa humorom na račun strijeljane djece u Kragujevcu
,
a ni sa tobom nema veze... :oops:
......... :oops: mislim da si zalutala , humor je bio na račun djece koja su onanisala na školskom satu a šala zna iznjedriti nesporazume ako nije odmjerena i primjerena dakle tema je gdje se neko šalio sa Ministarstvom za izdrkavanje SCG i nema nikakve veze sa nacističkim zločinom a još manje ima veze sa lijevom i desnom strujom tog Parlamenta koji je nakon 50 i nešto godina dopustio sebi da izjednači partizane i četnike ( koji su otvoreno sarađivali sa nacistima )
Dakle zalutala si i uvrijedila Rumenka bez potrebe :oops: nazvavši njegov humor debilnim na ovoj temi a sve te postove o kojima ja pričam dovitljivi moderator je izbrisao bez potrebe :oops: :D Ovdje
mačak u čizmama

ovo su ostaci teme, tj. poslije brisanja rumenkove dosjetljivosti...
sada postaviti link kao dokaz da ja nisam u pravu je bezveze... :roll:
znam :oops: da se rumenko šalio, samo je način bio pogrešan...

i ako se ja obraćam rumenku i on meni, ili ja breskvi...otkud ti :? :? :?
manijak1

Post by manijak1 »

:oops: :D Otkud tebi strijeljani đaci u kontekstu ?
Recimo da sam naletio :oops: i recimo da smatram da u kontekstu teksta njegov humor nije uopšte bio debilan a još recimo i to da mi je Breskva nadasve simpatična i ako je kao takva već postavila sliku i izjavila neke stvari koji šejtan je ti podsjećaš ?
manijak1

Post by manijak1 »

Evo ......izgleda se neko sjetio da vrati :oops: ono što je sasvim primjeren humor toj temi a koji ti nazivaš debilnim ?
obavjesteno je i ministarstvo za drkanje scg...i ocekuje se rasprava u parlamentu...levo orjentisane stranke smatraju da je u redu ako su to radili levom rukom...dok se desnicari protive i insistiraju da se to u scg radi iskljucivo junackom desnicom....
- Bezveze je tvoj komentar da je nešto ovdje debilno
horns&drums
Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die

Post by horns&drums »

Ceta djaka u jednom danu...Poema je konacno dobila novi smisao
mačak u čizmama

manijak1 wrote:Evo ......izgleda se neko sjetio da vrati :oops: ono što je sasvim primjeren humor toj temi a koji ti nazivaš debilnim ?
obavjesteno je i ministarstvo za drkanje scg...i ocekuje se rasprava u parlamentu...levo orjentisane stranke smatraju da je u redu ako su to radili levom rukom...dok se desnicari protive i insistiraju da se to u scg radi iskljucivo junackom desnicom....
- Bezveze je tvoj komentar da je nešto ovdje debilno
ne pravi se lud...rumenko je napisao dio pjesme "Krvava bajka" i ubacio
malo svog humora u isti...
i to je obrisano :oops:
mislim da si previše suzio fokus na moje riječi...

:zzzz: :zzzz:
manijak1

Post by manijak1 »

:oops: Onda to nisam vidio :oops: ali ono citirano jesam .
Međutim .......biće da je onda do moderatora i tvoje neinventivnosti da debilno podastriješ citatom ako je već tako i bilo.
Zato sam i navalio :oops: smatrajući da sam u pravu ali :D ovako neinformiran ispadoh u zabludi a ti šutiš kao TV novinarka :D :D
breskva

Post by breskva »

Auuuu sta sam ja propustila :D

Laki je malo nervozan :D
madona

Post by madona »

onaa wrote:nikakav savjet nisam trebala, samo zelim vidjeti ima li nas jos, na osnovu vasih komentara ispadoh neka nezrela curica koja se vama jada i trazi vase misljenje... greska... samo zelim cuti koliko je razvod ucestao medju forumasima :-D

tuspas mene u klub

pa stvarno sta je sa ovim nasim dragim forumasima, ispade razvod neki dzigi-bau :x
Bolje dobar razvod nego los brak.
onaa

Post by onaa »

madona wrote:
onaa wrote:nikakav savjet nisam trebala, samo zelim vidjeti ima li nas jos, na osnovu vasih komentara ispadoh neka nezrela curica koja se vama jada i trazi vase misljenje... greska... samo zelim cuti koliko je razvod ucestao medju forumasima :-D

tuspas mene u klub

pa stvarno sta je sa ovim nasim dragim forumasima, ispade razvod neki dzigi-bau :x
Bolje dobar razvod nego los brak.

Ubiljezena si (kad malo razmislim i obiljezena, jer vidis kako lose forumasi reaguju na razvod)
madona

Post by madona »

stvarno sta im je, kao da su iz katolicke crkve izasli :roll:
Post Reply