klub

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
anais_nin

Post by anais_nin »

Vozdra_123 wrote:
anais_nin wrote:
edu wrote: nije mi jasno kako se neko moze razvesti u 24. godini zivota.. :D :D :D
meni i te kako jest :D

ja bih stavila bracni probni period od 10g kao uslov za brak :D i nista brak prije 30.te :D
a uslov ide u prenup? :D
nije to poenta...poenta je sto vecina ljudi ukliza u brak nemajuci BLAGE sta je to...budjenje je onda bolno :roll:

ali Boze moj...covjek padne, udari se, pa se ustane i nastavi dalje...to je zivot....samo je legalno puno lakse zivjet s nekim pa se odselit nego se razvodit :D
Svemirski_Jebach

Post by Svemirski_Jebach »

flora.sa wrote:
Svemirski_Jebach wrote:
flora.sa wrote:P.S nisam iz kluba razvedenih :D :D

Nadam se da to nije problem :D :D
nimalo...sa zadovoljstvom ću vam odgovoriti :D

čak što više...biću sretan :D :-D
da.... :roll: .... bas bih s tobom voljela porazgovarati o uvjetima primitka :D BIH u euro-atlantske tokove :D :D ...i da razmijenimo iskustva :D :D

edu...odabij :D ...prvo me zarazis, pa me jos i provaljujes :D :D :D
BTW: priznaj da ti nedostajem :D :D

8-)
nemoj da ti sarkazam uništi ono malo preostalog samopouzdanja :roll: trebaće ti...

a mislim da bi ti i taj razgovor koristio...nešto se i nauči. pa se na forumu može reći i nešto suvislije od "sama sam već dugo, postajem očajna...molim pomozite da nađem frajera". :roll:
flora.sa

#28 Re: klub razvedenih

Post by flora.sa »

onaa wrote:nisam valjda jedina???
Mislim da nije trazila savjet, samo je pitala ima li jos razvedenih ovdje...Ili ja nisam dobila cio post :roll: :roll: ...
edu

Post by edu »

ma sta nedostajes.. :oops: :D ..ja te volim.. :D :D :D
Vozdra_123

Post by Vozdra_123 »

Frutek wrote:
Vozdra_123 wrote:
Frutek wrote:I samo da upozorim pokretačicu topica da se ne nervira zbog pojedinih komentara na koje će garant naletit ovde. Ovde svi prave šprdnju od svega. Kvaliteta savjeta i razgovora je malo iznad nule!

Bolje traži razgovor gdje drugo, ovde ćeš naletit na tonu budalaštinu umjesto konkretnih komentara. Nažalost :x
ti jarane pravo ozbiljan...

ljudi joj daju savjet... neki se malo nasale

what's the harm?
Jarane nije da sam sad nešto preozbiljan al ovakav topic je samo jedan u nizu primjera kad se neko javi s pravim problemom, a eto ti pogledaj od prvog posta pa na dole i vidićeš na šta cijela tema liči...Mislim, žao mi cure kojoj je možda forum jedini prozor da se malo razgovori, a naleti na tonu budalaština i tek pokoji iskreni savjet, suosjećanje itd.

To se stalno dešava na forumu pa mi je izgleda dodijalo ... zato mi se nekad neda ni napisat nešto jer je 20 postova ispred čista budalaština koja nema veze sa zadatom temom...kad bi admini brisali takve postove, bojim se da ne bi ostalo 5 kako-treba-postova na temi...al hajd, svi imamo pravo na mišljenje, zar ne :roll:
vidis slazem se s tobom
najvjerovatnije da joj je ovo sada jedino mjesto za razgovor, pogotovo ako je u bosni... znas kako odmah mahala uhvati capri...
ali ako nemas sta konkretno da joj kazes onda uhvati malo sale, mozda se cura nasmije pa joj barem na tren bude lakse :-D
flora.sa

Post by flora.sa »

edu wrote:ma sta nedostajes.. :oops: :D ..ja te volim.. :D :D :D
pa dobro edu, i ti si meni drag :D ...ali da nisi malo pretjerao sa ovom izjavom??? :shock: :D :D :D

i ja tebe volim, ali kao prijatelja :D :D
Vozdra_123

Post by Vozdra_123 »

anais_nin wrote:
Vozdra_123 wrote:
anais_nin wrote: meni i te kako jest :D

ja bih stavila bracni probni period od 10g kao uslov za brak :D i nista brak prije 30.te :D
a uslov ide u prenup? :D
nije to poenta...poenta je sto vecina ljudi ukliza u brak nemajuci BLAGE sta je to...budjenje je onda bolno :roll:

ali Boze moj...covjek padne, udari se, pa se ustane i nastavi dalje...to je zivot....samo je legalno puno lakse zivjet s nekim pa se odselit nego se razvodit :D
ah.. .ti volis da provozas auto prije nego ga kupis :D
pravi zapadnjacki mentalitet :D
Vozdra_123

Post by Vozdra_123 »

flora.sa wrote:
pa dobro edu, i ti si meni drag :D ...ali da nisi malo pretjerao sa ovom izjavom??? :shock: :D :D :D

ouch... jarane ovo boli pravo :lol:
anais_nin

Post by anais_nin »

Vozdra_123 wrote:
anais_nin wrote: nije to poenta...poenta je sto vecina ljudi ukliza u brak nemajuci BLAGE sta je to...budjenje je onda bolno :roll:

:lol: :D cuj ZAPADNJACKI? a sto zapadnjacki? pa ni u bosni ne kupujes cipele iz izloga, nego udjes pa fino oprobas pase li ti broj, model :D
Vozdra_123

Post by Vozdra_123 »

anais_nin wrote:
Vozdra_123 wrote:
anais_nin wrote: nije to poenta...poenta je sto vecina ljudi ukliza u brak nemajuci BLAGE sta je to...budjenje je onda bolno :roll:

:lol: :D cuj ZAPADNJACKI? a sto zapadnjacki? pa ni u bosni ne kupujes cipele iz izloga, nego udjes pa fino oprobas pase li ti broj, model :D
ako imas momka trenutno
da li zivite zajedno? :D

ja imam malo starinski pogled na stvari...
ako cemo da zivimo zajedno onda cemo u brak, ili vjeriti se
ako cemo furati onda volim imati svoj privacy :D
edu

Post by edu »

Vozdra_123 wrote:
flora.sa wrote:

ouch... jarane ovo boli pravo :lol:
od šuge mene nista ne moze zaboljeti.. :D :D :D
anais_nin

Post by anais_nin »

Vozdra_123 wrote: ako imas momka trenutno

ima ona knjiga "vjeridba je dugo trajala" :D naravno da ne sanjam da ce citav svijet igrati po mojim pravilima....ali onoliko koliko ja mogu prosuditi sa strane o tome gdje najvise ljudi zapne, moj savijet je zivjeti skupa...

i ne, ne zivim s momkom....tek smo 3 mjeseca zajedno, to bi bilo malo prebrzo zar ne? :D
car-x

Post by car-x »

anais_nin wrote:
Vozdra_123 wrote: ako imas momka trenutno

ima ona knjiga "vjeridba je dugo trajala" :D naravno da ne sanjam da ce citav svijet igrati po mojim pravilima....ali onoliko koliko ja mogu prosuditi sa strane o tome gdje najvise ljudi zapne, moj savijet je zivjeti skupa...

i ne, ne zivim s momkom....tek smo 3 mjeseca zajedno, to bi bilo malo prebrzo zar ne? :D
sto, sta fali?
barem ne bi trosili vrijeme na "nalazenje".. nego ste stalno zajedno.. ;)
Lace

Post by Lace »

anais_nin wrote:
edu wrote: nije mi jasno kako se neko moze razvesti u 24. godini zivota.. :D :D :D
meni i te kako jest :D

uh dobro je...imam jos fore :D
Max.Cherry

Post by Max.Cherry »

Pa što se udade jadna ne bila a 24 ti tek... Bez uvrede, ali nije ni čudo što si se razvela.
Qler

Post by Qler »

mene brine sto nema zadiga :D

sve nesto kontam da mu ovo nije "ona" druga polovina :D :D :D :D :D :-) :-) :-) :lol: :lol: :lol: :lol:
Zadig

Post by Zadig »

Evo me ba.
jedem supu iz konzerve i brojim koliko mi fali za kirije
Znas da sam 9 sati ispred vas
:D
Ne ili ono bijese iza, da da, iza
:D

Helem, nije to ona moja, moja ne limvo forume.

Elem, razvod ah...

anais kaze dobro, nista prije 3 banke, mada vidio sam i kako radi uspjesno i ranije, ali kako ko, zavisi.

Ne vidim bas razlog da se pravi klub razvedenih.
Da budem iskren, nemam nista pametno reci za razvod, (sve je individualno), ali za mene ne ljava pravo.

Ako je vec odluka donesena, nema vracanja, ide se dalje.

Svaki dan je dar, ja tako gledam.

cek da prebrojim pare i pojedem supu, mozda i nesto pametno smislim
Zadig

#43 Re: klub razvedenih

Post by Zadig »

onaa wrote:nisam valjda jedina???
Jebiga, ne znam sta da kazem na ovo, osim da nisi jedina.

Razvod u principu nije nista vise strasan od najobicnijeg kraja jedne dobre veze, potpis na papiru ne znaci nista. To sto drustvo pravi od toga nesto je druga tema, ali ako se ljudi vole, pa nesto ne valja, pa se ili i dalje vole ili ne vole, ali vise nisu zajedno, nije nista "slabije" od razvoda. Jedino sto nema papirologije. Ali kada vec dodje do svega toga, papirologija vise i nije bitna.

Razvod sa 24 godine se po meni moze iskoristiti za buducnost kao jedno veliko iskustvo.
sada bar mozes da znas sta ti vise a sta ti manje odgovara, sto je inace privilegija koja se stice obicno kada je malo prekasno za promjene ili za nalazenje prave ljubavi.

Gledaj to kao neka skupa skola koju si eto prosla ispred mnogih drugih.
Nadam se samo da ces to znanje znati upotrijebiti sljedeci put, iako ti se sada mozda (kao i meni) cini da ne zelis sljedeci put, ni emotivno, ni administrativno.

Fali mi 163 dolara za kiriju, da ne spominjem ostale racune/
:roll:
mamica papucarka

Post by mamica papucarka »

bolje dobar razvod, nego los brak. :oops:
Djevojka je htjela malo raglait dusu, a vi odmah krenuli sa zachatavanjem. :-)
ja hvala bogu nemam bracnih problema, ali kad bih ih imala, sigurno bi okrenula novu stranicu.
Kao sto Zadig rece "ide se dalje"

I da.... 30 je previse godina da bi se tek tad uslo u brak :P :P :P :P :P

(sala, sala :P )
Zadig

Post by Zadig »

tako je mama, to ja uvijek govorim.

Bolje je kvalitetno sam, nego nekvalitetno sa nekim
bpsang

Post by bpsang »

ima li koja slobodna bez predrasuda :D :D :D
Zadig

Post by Zadig »

100_KA wrote:ima li koja slobodna bez predrasuda :D :D :D
ima

http://www.slobodanka.ca

:D :D
Baba_Droga

Post by Baba_Droga »

Placa li se clanarina u ovom klubu :D :D

Mozda da se uclanim na vrijeme...sta ja znam sta vrijeme donosi :D

Hmmm sad ce se i za mene naci neko ko ce mi se "nagovoriti" da sam neozbiljna po pitanju ove teme :-) ali.......ONAA nisi jedina to znas i bez nas....uzivaj ! 8) :)
Max.Cherry

Post by Max.Cherry »

Zadig wrote: Bolje je kvalitetno sam, nego nekvalitetno sa nekim
Ovo je najpametnijih osam riječi IKADA napisanih na ovom forumu. Bravo Zadig majstore, zadizo sjevernoamerikankama i svim dosljakinjama po vazdan i po vas cijelu noc do kraja svog boravka anamo! Bravo kralju!
urbanagerila

Post by urbanagerila »

@onaa
uzivaj i budi sretna u "ostatku" svog zivota .... zamisli da si iz tog ne sretnog braka izasla sa dvoje malodobne djece ... ili nedaj Boze sta gore. glavu gore svaki pocetak je tezak a nastavak jos tezi ... nikad neznas sta nosi novi dan mozda bas tvog princa....
Post Reply