klub
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- kriticarka_nikova
dobro ti to A zvuci u rijeci Alo...kad ti izgovaras onda je to Oloedu wrote:olo..ne znam se pise odvojeno..![]()
..nista od zenidbe..
![]()
![]()
- sana_t
- Location: The seminar on time travel will be held three days ago - Sarajevo
olo je od Lolo tc tc tckriticarka_nikova wrote:dobro ti to A zvuci u rijeci Alo...kad ti izgovaras onda je to Oloedu wrote:olo..ne znam se pise odvojeno..![]()
..nista od zenidbe..
![]()
![]()
Edu se razvede prije nego se ozeni
- zena21
Eto nam jos jedan clan klubasana_t wrote:olo je od Lolo tc tc tckriticarka_nikova wrote:dobro ti to A zvuci u rijeci Alo...kad ti izgovaras onda je to Oloedu wrote:olo..ne znam se pise odvojeno..![]()
..nista od zenidbe..
![]()
![]()
Edu se razvede prije nego se ozeni![]()
![]()
-
edu
ma treba njoj malo vise vremena da pohvata neke stvari..sana_t wrote:olo je od Lolo tc tc tckriticarka_nikova wrote:dobro ti to A zvuci u rijeci Alo...kad ti izgovaras onda je to Oloedu wrote:olo..ne znam se pise odvojeno..![]()
..nista od zenidbe..
![]()
![]()
![]()
- kriticarka_nikova
ee ciko ...ciko...nemoj da ti posaljem Zagoraedu wrote:ma treba njoj malo vise vremena da pohvata neke stvari..sana_t wrote:olo je od Lolo tc tc tckriticarka_nikova wrote: dobro ti to A zvuci u rijeci Alo...kad ti izgovaras onda je to Olo
![]()
![]()
..lola..nije moj tip..
![]()
..tanka je sa negacijama..
![]()
![]()
-
Lola_77
edu wrote:jebo gresku koja se ponovi 43 puta..Lola_77 wrote:Ups..doceko' si me...edu wrote:olo..ne znam se pise odvojeno..![]()
..nista od zenidbe..
![]()
![]()
greska.
Ma zenio bi ti mene..znam ja![]()
![]()
![]()
A ako ponovim malo gradivo, znaci li to da imam sanse kod tebe
-
Lola_77
A da ti i ja otvorimo novu temu da se malo preispitamo..onako opste znanje?edu wrote:pa pogledaj malo svoje postove koje si u toku dana pisala..![]()
![]()
![]()
a ako ponovis negaciju..ceka te..jednacenje po mjestu tvorbe..po zvucnosti..1. i 2. palatalizacija..![]()
..itd..
![]()
![]()
- sana_t
- Location: The seminar on time travel will be held three days ago - Sarajevo
e ovu poruku ne kontam - helplaradnaat wrote:pa kada bi se culo samo da...da...
mislim da bi bilo bezveze i posve neinteresantno
jer slatko je kada se treba potruditi i razmisljati
-
edu
e moja ti..sve je lako uz gugl..Lola_77 wrote:A da ti i ja otvorimo novu temu da se malo preispitamo..onako opste znanje?edu wrote:pa pogledaj malo svoje postove koje si u toku dana pisala..![]()
![]()
![]()
a ako ponovis negaciju..ceka te..jednacenje po mjestu tvorbe..po zvucnosti..1. i 2. palatalizacija..![]()
..itd..
![]()
![]()
![]()
da ne davimo ostale?
-
edu
mozda ima veze sa mojim spominjanjem negacije?!..mozda..Lola_77 wrote:sana_t wrote:e ovu poruku ne kontam - helplaradnaat wrote:pa kada bi se culo samo da...da...
mislim da bi bilo bezveze i posve neinteresantno
jer slatko je kada se treba potruditi i razmisljati![]()
![]()
![]()
Uh..laknulo mi..ja sam mislila da je do mene
-
laradnaat
da pojasnim
mislim da je bezveze kada zene samo govore "da"
jer to je nezanimljivo i monotono, takode u bilo kojoj vrsti zensko-muskih odnosa potrebno je da nema totalnog slaganje, vec kompromisa izmedu razlicitih misljenja
jeli sada OK?
mislim da je bezveze kada zene samo govore "da"
jer to je nezanimljivo i monotono, takode u bilo kojoj vrsti zensko-muskih odnosa potrebno je da nema totalnog slaganje, vec kompromisa izmedu razlicitih misljenja
jeli sada OK?