Nemoj biti pesimista.debela wrote:kako za kogasofist wrote:@debela, zivot pocinje u tridesetim.
Klub Jež
- Lace
ja sam bila jednom...i bilo je i starije raje...na spratu su stariji...a djeca se znoje u podrumu i mrakudebela wrote:ok, razumjeli smo seu jez izlaze srednjoskolci znaci.
posto sam totalno neupucena, da li je jez jos uvijek jazz bar?
- Tesssa
eh, eto slucajno i ja sam bila na spratuLace wrote:ja sam bila jednom...i bilo je i starije raje...na spratu su stariji...a djeca se znoje u podrumu i mrakudebela wrote:ok, razumjeli smo seu jez izlaze srednjoskolci znaci.
- Lace
onda nisi imala srece...il si dosla prerano...ja sam naletila nekad oko 2dinchy84 wrote:eh, eto slucajno i ja sam bila na spratuLace wrote:ja sam bila jednom...i bilo je i starije raje...na spratu su stariji...a djeca se znoje u podrumu i mrakudebela wrote:ok, razumjeli smo seu jez izlaze srednjoskolci znaci.
-
kilam
po mom misljenju jez je trenutno najbolji klub u gradu (najopustenija atmosfera vise-manje ok ekipa), nije da visim dolje al fakat nisam cuo narodnjake za razliku od svih ostalih klubova u gradu
samo da napomenem ja sam u ranim dvadesetim
samo da napomenem ja sam u ranim dvadesetim
-
urbanagerila
Stvar ukusa ali ko sto rekoh kurtonijada ... 
-
urbanagerila
Ispravka kolega 98% ...kilam wrote:ko i u 80% objekata...urbanagerila wrote:Stvar ukusa ali ko sto rekoh kurtonijada ...
- Tesssa
i trebice, a ja sam cula i momci takodjesofist wrote:Cim se radi o Srletu i Sasi Cvijeticu mora biti kurtonijada.Sve je isto, nekad u Kariju su trebice cekale na red stojeci za sankom a sad cekaju koju ce Srdjan odvesti u svoju kancelariju.
-
urbanagerila
Ja stvarno ne znam o cemu pricas gore pomenuti je prije guzio babe nego putere ... znam coveka puno prica malo radi ....sofist wrote:Cim se radi o Srletu i Sasi Cvijeticu mora biti kurtonijada.Sve je isto, nekad u Kariju su trebice cekale na red stojeci za sankom a sad cekaju koju ce Srdjan odvesti u svoju kancelariju.
-
urbanagerila
E jebi ga da sad ne ispadne mahalska a i off topic je ja stvarno nisam impresioniran selekcijom .... ako neke polupismene sponzoruse spadaju u neku klasu macica onda nema dalje price ... na kraju krajeva svakom svoje ali generalno katastrofa .... kurtonijada prava .... quazi sminkeraj , posljeratni "jetseteri" ....ma brate iskreno mogu mazat oci onima ko ih ne zna .... ja cijenim ljude po djelima a ne po prici i realno stanje je kriticno zao mi ove mladje raje sto imaju pogresne uzore oko sebe .... i da ne zaboravim SMRT NARODNJACIMA ...toliko ....sofist wrote:Dobro sad, nisam upucen bas u mitove i legende o doticnom. Cuo sam i ja razne price ali ipak najvise vjerujem svojim ocima. Provod'o je brate cura i to dobrih. Za frajere ne znam, mada se svi oni furaju da su by.
- nebojeplavo
Ja bila par puta kad se otvorilo, previse guzva, zadimljeno, vruce, a bezze atmosfera. Proslu subotu odlucimo prijateljica i ja svratiti, medjutim, nisu nas pustili na ulazu, jer kao treba imati neke kartice
Ili je to bilo zato sto nismo izgledale k'o sponzoruse

Ili je to bilo zato sto nismo izgledale k'o sponzoruse
- Lace
nista mi to ne znaci...pun grad takvih a vi ove posebno imenujete ...ko da su neke face ...pa reko sta sam propustilasofist wrote:Rekao ti je "urbanagerila" ko su oni. Pseudo jet-set. Vlasnici kafica, restorana, prodavnica kompjuterske opreme ....