shkrtarismoonca wrote:Kako ja nemam zelje da idem u restorane da jedem.
Klopa zbog koje vrijedi skrenuti s ceste...
- spreca
#226 Re: Klopa zbog koje vrijedi skrenuti s ceste...
- simonese
#227 Re: Klopa zbog koje vrijedi skrenuti s ceste...
Restoran Antik,Bos.Brod,cobanac,meso,cevapi
- Radio Sarajevo
- S4mpion
#229 Re: Klopa zbog koje vrijedi skrenuti s ceste...
Vidim, neko je spominj'o Fehru.
Ja sam jednom bio, naručio ćevape koji su fakat bili loši, k'o da ih je neko dijete smlatilo za 15 sekundi, hem ukus loš, hem ne liče ni na šta, lepina bila gnjecava, haman živa.
Ne znam kako stoji s ostalom hranom, možda je dobar, ali ovo je baš bilo loše.
Ja sam jednom bio, naručio ćevape koji su fakat bili loši, k'o da ih je neko dijete smlatilo za 15 sekundi, hem ukus loš, hem ne liče ni na šta, lepina bila gnjecava, haman živa.
Ne znam kako stoji s ostalom hranom, možda je dobar, ali ovo je baš bilo loše.
- Krokodajl
#230 Re: Klopa zbog koje vrijedi skrenuti s ceste...
Ribarska kuća, Šije kod Tešnja, malo je tricky za voziti se po selu, ali odma kraj M-17 u Šijama skreneš, prekrasan ambijent i kvalitetna usluga, pastrmka
Intermezzo u Doboju podno gradine, lijepo mjesto za pojesti bilo šta.
U Gračanici restoran Retro kod bazena Terme, isto prekrasan ambijent, ekstra hrana, nije daleko od ceste Doboj - Tuzla.
U Gračanici restoran Retro kod bazena Terme, isto prekrasan ambijent, ekstra hrana, nije daleko od ceste Doboj - Tuzla.
- svjezi_ustipak
#231 Re: Klopa zbog koje vrijedi skrenuti s ceste...
notsure wrote:Vrhunski, a cijene razumne. Posebno dobar otkošteni dimljeni batak.Revolucionar ★ wrote:leskovacki rostilj u restoranu sunce u lašvi
Obavezno probati sufle, samo se mora čekati bar 15-20 minuta. Najbolji kolač u krugu 300km
Kad je tako zemljace otici cu iz Sa mahsuz da probam. Ako ne bude valjao tebi saljem racun za gorivo
- Radio Sarajevo
#232 Re: Klopa zbog koje vrijedi skrenuti s ceste...
Meni u Intermezzu servirali piletinu nadimljenu šunkom, iako sam vrlo jasno rekao da ne jedem svinjetinu. Dno dna...Krokodajl wrote:Ribarska kuća, Šije kod Tešnja, malo je tricky za voziti se po selu, ali odma kraj M-17 u Šijama skreneš, prekrasan ambijent i kvalitetna usluga, pastrmka![]()
- Krokodajl
#233 Re: Klopa zbog koje vrijedi skrenuti s ceste...
Ja Bogami kada sam zadnji put bio i kada sam naručivao, pitam da li je bez svinjetine kad reče konobarica da uopće ne koriste svinjetinu u restoranu.Radio Sarajevo wrote:
Meni u Intermezzu servirali piletinu nadimljenu šunkom, iako sam vrlo jasno rekao da ne jedem svinjetinu. Dno dna...
Moguće da se vlasnik promjenio u međuvremenu.
-
ja71
#234 Re: Klopa zbog koje vrijedi skrenuti s ceste...
mozda si previse "jasno" rekaoRadio Sarajevo wrote:Meni u Intermezzu servirali piletinu nadimljenu šunkom, iako sam vrlo jasno rekao da ne jedem svinjetinu. Dno dna...Krokodajl wrote:Ribarska kuća, Šije kod Tešnja, malo je tricky za voziti se po selu, ali odma kraj M-17 u Šijama skreneš, prekrasan ambijent i kvalitetna usluga, pastrmka![]()
-
moonca
#235 Re: Klopa zbog koje vrijedi skrenuti s ceste...
Ma ne, po obicaju uvijek najgore jelo narucim.spreca wrote:shkrtarismoonca wrote:Kako ja nemam zelje da idem u restorane da jedem.
![]()
Inace u jeftine restorane mi se ne ide,jer je najnizi nivo kvaliteta i pripreme.
- spreca
#236 Re: Klopa zbog koje vrijedi skrenuti s ceste...
Pitas sta je specijalitet kuce.....ili sta bi ti oni preporucili...ako neznam sta cu ..oni mi uvijek pomognu i nikad se nisam pokajaomoonca wrote:Ma ne, po obicaju uvijek najgore jelo narucim.spreca wrote:shkrtarismoonca wrote:Kako ja nemam zelje da idem u restorane da jedem.
![]()
![]()
Inace u jeftine restorane mi se ne ide,jer je najnizi nivo kvaliteta i pripreme.
-
moonca
#237 Re: Klopa zbog koje vrijedi skrenuti s ceste...
Specijalitet je sto je pri kraju snagespreca wrote:Pitas sta je specijalitet kuce.....ili sta bi ti oni preporucili...ako neznam sta cu ..oni mi uvijek pomognu i nikad se nisam pokajaomoonca wrote:Ma ne, po obicaju uvijek najgore jelo narucim.spreca wrote: shkrtaris![]()
![]()
-
Nadzorna_ploca
#238 Re: Klopa zbog koje vrijedi skrenuti s ceste...
Nije zbog hrane ali gdje vrijedi svratiti sa mora(Tucepi), popiti kafu i osvjeziti se. Plan je da se vratim preko Imotskog i dalje na Uski Brijeg. Razmisljam o vodopadu Ljubuskog ali morao bi ili na Bijacu ili na Red Grm.
- Control panel
#239 Re: Klopa zbog koje vrijedi skrenuti s ceste...
Pitanje za ove sto preporucuju donere. Da li su oni i rangu sa donerima u njemackoj? Da li ste jeli donere po njemackoj?
Probao do sada nekoliko “nasih” donera i mogu reci da oni samo lice na doner. Nisu ni blizu onih po njemackoj.
Probao do sada nekoliko “nasih” donera i mogu reci da oni samo lice na doner. Nisu ni blizu onih po njemackoj.
-
Forumerrer
#240 Re: Klopa zbog koje vrijedi skrenuti s ceste...
Ako hoces u Ljubuski mozes ici Tucepi-Zagvozd (tunel)-Vrgorac-Orah.Nadzorna_ploca wrote:Nije zbog hrane ali gdje vrijedi svratiti sa mora(Tucepi), popiti kafu i osvjeziti se. Plan je da se vratim preko Imotskog i dalje na Uski Brijeg. Razmisljam o vodopadu Ljubuskog ali morao bi ili na Bijacu ili na Red Grm.
- TDK-90
#241 Re: Klopa zbog koje vrijedi skrenuti s ceste...
Pekara Magistrala - Srebrenik
Ne treba puno skrenuti jer je kraj ceste
Ne treba puno skrenuti jer je kraj ceste
-
ja71
#242 Re: Klopa zbog koje vrijedi skrenuti s ceste...
a i u Njemackoj variraju isto kao i nase cevapare.Control panel wrote:Pitanje za ove sto preporucuju donere. Da li su oni i rangu sa donerima u njemackoj? Da li ste jeli donere po njemackoj?
ja npr. jedem u 90% slucajeva u mom omiljenom koji je mozda jedan od 1000 da ih sam pravi a ne da narucuje one zamrznute iz fabrike
- EmirTr
#243 Re: Klopa zbog koje vrijedi skrenuti s ceste...
Džankini ćevapi kod Fehre
Travnički odrezak u Vlašićkoj kući u Turbetu
Travnički odrezak u Vlašićkoj kući u Turbetu
-
Naslovnica
- dječak sa šibicama
#245 Re: Klopa zbog koje vrijedi skrenuti s ceste...
Krkne ti onoliko kajmaka i pola malog somuna, cime pokupiti skoro pa tecni kajmak, viljuskom?
Kad vidi da skrtare i na kruhu/somunu, ne bi mu usao u lokal nema tih para.
Kad vidi da skrtare i na kruhu/somunu, ne bi mu usao u lokal nema tih para.
-
ja71
#246 Re: Klopa zbog koje vrijedi skrenuti s ceste...
Da apsurd bude veći, kajmak je skuplji od hljeba
-
soferina
#247 Re: Klopa zbog koje vrijedi skrenuti s ceste...
Smece ne opjevano
- JThomas
-
tap3ah75
#249 Re: Klopa zbog koje vrijedi skrenuti s ceste...
Ima li u Ilijašu gdje šta ok i normalno za pojesti.
Ono piletina ovako/onako, pizza i tako to?
Ono piletina ovako/onako, pizza i tako to?
- stubrijez
#250 Re: Klopa zbog koje vrijedi skrenuti s ceste...
ma nije se promijenio vec paranoja brate...Krokodajl wrote: ↑27/07/2018 19:08Ja Bogami kada sam zadnji put bio i kada sam naručivao, pitam da li je bez svinjetine kad reče konobarica da uopće ne koriste svinjetinu u restoranu.Radio Sarajevo wrote:
Meni u Intermezzu servirali piletinu nadimljenu šunkom, iako sam vrlo jasno rekao da ne jedem svinjetinu. Dno dna...
Moguće da se vlasnik promjenio u međuvremenu.