Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ponedjeljak, 6. Februar 2006.
CB Consulting Company i Ice Business će u saradnji sa Općinom Zenica i JP za upravljanje i održavanje sportskih objekata Zenica izvršiti instalaciju zimskog klizališta na prostoru rukometnog stadiona "Papirna" u periodu od februara do aprila 2006. godine. Gradsko klizalište "Papirna" radit će od 9,00 do 23,00 sata svakog dana. U sklopu klizališta biće organizovano iznajmljivanje potrebne opreme, obuka početnika i zabavni sadržaji koji će doprinjeti da najširi krug građana Zenice i regije uživa u ovom novom sadržaju. U sklopu gradskog klizališta biće i ugostiteljski objekat koji će posjetiocima nuditi raznoliku ponudu toplih i hladnih napitaka. Ovim izuzetno atraktivnim objektom naši građani će dobiti priliku da se prvi put, u našem gradu, upuste u ledenu avanturu te ugodno i kvalitetno provedu svoje slobodno vrijeme.
Super ideja, ali neznam kome je palo na pamet da to povjeri JP za upravljanje sportskim terenima? Ja sam u sportu cjeli zivot i to preduzece je vise stete nego dobra donjelo ovo gradu.
Osim te "sitnice" super ideja!
Hej pa to je super,svati klizaliste na Papirnoj!
E da mi je malo zaviriti da vidim kako izgleda!
Ako neko bude isao please uslikajte to "cudo"!
Inace sama ideja za klizaliste je za svaku pohvalu!Sad smo zafrkana carsija
Ma naj smo bolji!
Mene samo zanima kako će održavati led u martu ili u aprilu na otvorenom kad sunce malo jače udari. Ali valjda su mislili na sve. Jedva čekam da se taliznem.
Ponedjeljak, 6. Februar 2006.
CB Consulting Company i Ice Business će u saradnji sa Općinom Zenica i JP za upravljanje i održavanje sportskih objekata Zenica izvršiti instalaciju zimskog klizališta na prostoru rukometnog stadiona "Papirna" u periodu od februara do aprila 2006. godine. Gradsko klizalište "Papirna" radit će od 9,00 do 23,00 sata svakog dana. U sklopu klizališta biće organizovano iznajmljivanje potrebne opreme, obuka početnika i zabavni sadržaji koji će doprinjeti da najširi krug građana Zenice i regije uživa u ovom novom sadržaju. U sklopu gradskog klizališta biće i ugostiteljski objekat koji će posjetiocima nuditi raznoliku ponudu toplih i hladnih napitaka. Ovim izuzetno atraktivnim objektom naši građani će dobiti priliku da se prvi put, u našem gradu, upuste u ledenu avanturu te ugodno i kvalitetno provedu svoje slobodno vrijeme.
sorry misty, bio sam odsutan par dana, pa ne odgovorih ranije.
Kuglana bi trebala biti na mjestu stare, s tim sto umjesto europskog bi trebali praviti american bowlingsistem i prosirili bi broj staza.
Za pojasnjenje, american bowling je onaj sto vidis na filmovima znaci vece kugle sa one tri rupice za prste. A ovaj europski je sa manjim kuglama.
Eto to je to. A sada koliko ce trajati to renoviranje/gradjenje, to nisam ni sam siguran, ali mislim da bi trebalo biti zavrseno u narednih par mjeseci.
Bio sam prije nekoliko dana na ovom klizalištu. Nisam baš oduševljen. Maleno mi ono. A i pravo je bezze što se toči alkohol!!! I još imaju pravilnik na kojem piše da je zabranjena "nekontrolisana upotreba alkohola"!!! Šta to, roditelji treba da nadgledaju koliko im djeca piju?!
Ali šta se može, Heineken je sponzor, a ne ZIM.