Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Nema vise onog Avazovca. Mozda se ugledaju na neke ozbiljne portale pa im udarne vijesti budu ekonomske analize, analize desavanja u drustvu kod nas i u svijetu, feljtoni, reportaze... Ovdje se nijedna iole ozbiljna stvar ne moze procitati. Da ne govorim o istrazivackom novinarstvu.
Redakcijo Klixa, dosadilo je citati o Hani i slicnima. Svaka njima cast, vjerujem i da vam placaju za clanke ali mislite malo na svoje citaoce.
Ljudi objave tonu vijesti dnevno, pa jos tonu ovih dodatnih stvari, i vi sta radite sjedite iza kompjutera i trazite greske, valjda da se pravite pametni. Nadjite neku pozitivnu zanimaciju u zivotu. Ne branim KLIX, nego ste vise dosadilil.
Mjesanac wrote:Ljudi objave tonu vijesti dnevno, pa jos tonu ovih dodatnih stvari, i vi sta radite sjedite iza kompjutera i trazite greske, valjda da se pravite pametni. Nadjite neku pozitivnu zanimaciju u zivotu. Ne branim KLIX, nego ste vise dosadilil.
Jeste, u pravu si. Ja njihovu naslovnicu ne citam odavno. Citam ozbiljnije portale. I pratim forum jer ima forumasa koji jako dobro prate i poznaju odredene teme koje su meni zanimljive. Naslovnica KLIXA je za tinejdzere i exkluziva.ba klijentelu.
Istrazivacko novinarstvo, to je ono sto fali, kako se niko prije nije sjetio. Treba istrazivati gluposti i nebuloze kao CIN (Centar za istrazivacko novinarstvo) koje niti koga interesuju niti ko cita ali je dobro povremeno pokupiti da se popuni prostor i da sutra neko moze reci "Pa i mi posvecujemo paznju istrazivackom novinarstvo sve s lupom po gradu hodamo". Kakve analize kakvi k.... i palci ko ce to kod nas da ti napise dobru ekonomsku ili bilo kakvu analizu koja nije obojena stranacki, nacionalno ili iskoristena u svrhu podjebavanja aktuelne politicke situacije (opet politika mamu joj). Dovoljno je otici na dnevnik.hr ili neki drugi komsijski portal i pogledati kako ljudi rade ne ovaj zuti dio nego informativni i pokusati napraviti nesto slicno. Za zutilo ima dovoljno domaceg materijala, kojekavi ekspresi, ekskluzive i sl.
Mjesanac wrote:Ljudi objave tonu vijesti dnevno, pa jos tonu ovih dodatnih stvari, i vi sta radite sjedite iza kompjutera i trazite greske, valjda da se pravite pametni. Nadjite neku pozitivnu zanimaciju u zivotu. Ne branim KLIX, nego ste vise dosadilil.
znaci ja koji obradim tonu posla dnevno mogu pogrijesiti jer eto nekome je dosadno pa vidi te propuste
super je tema, odavno je trebala biti napravljena, materijala ima da se ekspresno napuni , samo ne vidim sto je pod "razne diskusije" stavljena, a ne pod "medije"? mozda da je premjeste?