Kad si tako pametan reci mi onda nesto.Po tvom misljenju da portal ne bi propao trebalo bi da neko napravi lazni profil s tvojom slikom,imenom i prezimenom gdje ''Ti'',hajmo rec kao dvadesetdvogodisnjak,komentarises slikice nekih curica od 12-13 godina (koje su skinute tamo sa nekih Islandskih fb profila) i ostavljas im brojeve,nudis seksualno zadovoljstvo - a sve to neki XXX screenshota i posalje prvom naivnom portalu?Jstat wrote:Ja ne vjerujem da je ovaj čovjek kriv, zbog samog načina "vrebanja". Da je on odabrao bi podmukliji i suptilniji način od ovako otvorenog "kad joj ga zavučem zavoli ga više od rođene majke" pristupa.
I sami način na koji su djeca prihvatila zajebanciju mi ukazuje na scenario gdje znaju da je netko napravio/provalio profil nastavnika i sad će da loži.
Mislim da je ovo počelo kao šprdancija i da je dobilo prevelike razmjere.
Za ovog što skače s mosta, ta izjava je toliko debilna da je to stvarno strašno. U svijetu medija hvataš vijesti na vrijeme, kasno ti je da ih objavljuješ sutra, ja klixu ne zamjeram ni na jednoj vijesti koju objave, zamjeram im na vijestima koje ne objave. I nisi ti optužio klix za prenošenje vijesti, nego ideš u direktan linč klixa radi objavljivanja hit vijesti, kakva je god. Dakle indirektno ukazuješ na to da klix treba da selektivno bira vijesti bez obzira na njihovu popularnost, po tvom osobnom odabiru valjda. Tako portal i bilo kakav medijski oblik propada.
Vijesti su tu da se prenesu, i da izazovu interes čitatelja, a ne interes samog portala.
Kao što je netko već rekao, ako je itko kriv, kriv je onaj tko je vijest napisao.
Cuj ti njega,nije interes portala.Pa zbog cega opstaju portali ako ne zbog interesa,jel zbog oraha i badema???
Opet ponavljam,napadnut je covjek na osnovu jebenog screenshota i ocigledno laznog ili hakovanog profila koji je za sobom povukao lavinu osuda i vijesti.
A sve na teret tom nastavniku.Citao sam komentare na jucerasnjem clanku i zgrozio sam se kakve rijeci su bile upucivane tom covjeku.Savjetujem nekim ljudima da na trenutak zamisle da su osoba koju optuzuju za pedofiliju a dokazi su i vise nego presmijesni.