klix famous gril(s)
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Elitni vojnik
#1 klix famous gril(s)
Biti u vezi sa djevojkom koja je poznata medijska licnost, lice sa naslovnih strana casopisa...da li to smatrate prednoscu ili manom za uspjesnu vezu? Jeste li imali takvo iskustvo i kako bi se vi ponasali u toj situaciji?
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Ne znam, moram da nazovem Laetitiu i Angelinu da pitam
:D
Stay tooned
Stay tooned
-
Elitni vojnik
Kod mene je u pitanju domaca licnost...nisam dosao do tvoje lige horns 
- Lady Saray
sto mora bit djevojka? moze bit i frajer poznat
a moj ti je savjet da budes ono sto jesi i da se ponasas prirodno
a moj ti je savjet da budes ono sto jesi i da se ponasas prirodno
- pitt
#7 Re: klix famous gril(s)
Jednom sam date jednu sto je radila kao striperkaElitni vojnik wrote:Biti u vezi sa djevojkom koja je poznata medijska licnost, lice sa naslovnih strana casopisa...da li to smatrate prednoscu ili manom za uspjesnu vezu? Jeste li imali takvo iskustvo i kako bi se vi ponasali u toj situaciji?
- Kareem Abdul-Jabbar
#10 Re: klix famous gril(s)
valjda si u vezi s djevojkom, a ne s njenim poslomElitni vojnik wrote:Biti u vezi sa djevojkom koja je poznata medijska licnost, lice sa naslovnih strana casopisa...da li to smatrate prednoscu ili manom za uspjesnu vezu? Jeste li imali takvo iskustvo i kako bi se vi ponasali u toj situaciji?
ne vidim nikakve probleme gdje cheljad nisu bijesna
- Kareem Abdul-Jabbar
pitt wrote:Gdje necu biti sretran.....ko paun sam se sepurio.:D:D Ljudi plate ostavljaju svaki vikend da im ona polugola plese.....a ja se dzabe kraj nje budio
:D
-
Glumica
phhh... moze je otezati, a i ne mora... kao i sve drugo uostalom, kao i bilo koji drugi posao, aktivnost, koja zaokuplja suprotnu stranu... lady rece vec... mozes jedino biti ono sto jesi... bez obzira cime se partneri bave povjerenje je na prvom mjestu... iskren razgovor sve da rijesiti...
(pa i cekanje momka koji je 3 mjeseca u haremu
)
(pa i cekanje momka koji je 3 mjeseca u haremu
- pitt
Glumica wrote:phhh... moze je otezati, a i ne mora... kao i sve drugo uostalom, kao i bilo koji drugi posao, aktivnost, koja zaokuplja suprotnu stranu... lady rece vec... mozes jedino biti ono sto jesi... bez obzira cime se partneri bave povjerenje je na prvom mjestu... iskren razgovor sve da rijesiti...
(pa i cekanje momka koji je 3 mjeseca u haremu![]()
)
- pitt
Ma bit ce to OK......kad je prosao onaj test proci ce i ovoGlumica wrote:jest al u... panjevima...uvijek kazu moze gore... sad je na radnom mjestu okruzen pravo dobrim macama...
medijska licnost
![]()
tako ti je moj rode, a sve uz muzicku numeru "u jebem ti vaku srecu, ja se vise zenit necu..."
- pitt
Aferim....zna nana damar naciGlumica wrote:ima jedna tajna vjestina, koju mi je jos nana odala...to se u nas prenosi sa koljena na koljeno...
toliko ga izmori da ne mere pomislit na drugo zemsko
![]()
- Lace
#23 Re: klix famous gril(s)
Elitni vojnik wrote:Biti u vezi sa djevojkom koja je poznata medijska licnost, lice sa naslovnih strana casopisa...da li to smatrate prednoscu ili manom za uspjesnu vezu? Jeste li imali takvo iskustvo i kako bi se vi ponasali u toj situaciji?
klix famous gril(s)
a jel ona ima veze s