Toliko se pricalo o mogucem nasledniku (po meni jednog od naj trenera u klubskom fudbalu, od 97. do 01.godine 2 puta osvajao LP sa 2 razlicitatima u 3 finala) HITZFILEDA... Bilo je velikih imena,
--- najprije VAN BASTEN se spominjao pa skoro kao gotov posao,
---zatim M. LIPPI koji je poznat da hoce samo da radi sa naj igracima, nece tim u kojem na svakoj poziciji nema bar 2 kvalitetna igraca, pa je bilo i realno...
---zatim MOURINHO, koji mozda i nije znao za to, al KAISER BECKENBAUER je mozda od svih volio bas njega..
... bilo je jos imena, kao npr. ako od iz BARCE, RIjKARD bi mogao na klupu BAjERNA, zatim nakon EURA mozda povratak OTTO REHAGELA ... I jos neka manje poznata imena...
--- U SjENI SVIH NAVEDENI, potajni favorit nijemaca i fanova BAjERNA je bio KLINSMAN (jedan od najboljih strijelca NjEMACKE repke, bivsi igrac INTERA, BAjERNA, i jos 5 timova) NjEMAC KOjI VOLI NAPAD I MRZI ODBARAMBENE IGRACE Smile ... za njega su odbrambeni igraci milsili da ima padavicu zbog cestih penala "napravljenim" nad njim...
fudbalski strucnjaci su ga nazivali GAZELA, zbog orginalne gracioznosti....
U ugovoru kazu da ima zadatak ligu i kup njemacke i bar finale LP sledece godine!!!
sa RIBERjEM KLOSEOM I TONIEM ... TO NjEMU NECE BITI PROBLEM
SRETNO KLINSj!!!
ja
KLINSMAN od 01.7.08. na klupi BAVARACA!!!
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
admir karic
-
Majstorinho
Ya mislim da je to odlican potez uprave Bayerna iz Minhena. Klinsman ye predobar trener, i uvjeren sam da ce Bayern krenuti na pravi put.
P.S. Zasto si promyenio svoje prepoznatljivo slovo y?
- vatana
Dobro su ovo skontali u Bayernu. Nakon svjetskog prvenstva u Njemackoj nema ko ga nije trazio i koje mu pare nisu nudili, al on nije nigdje htio jer mu porodica zivi u USA i htio je da bude s njima.
Al evo izgleda da mu je dosadilo na kalifornijskom suncu. Dobar potez Bavaraca.
Al evo izgleda da mu je dosadilo na kalifornijskom suncu. Dobar potez Bavaraca.
-
elSaik
Zato što je sazrio. I tebi je vrijeme.Majstorinho wrote:Ya mislim da je to odlican potez uprave Bayerna iz Minhena. Klinsman ye predobar trener, i uvjeren sam da ce Bayern krenuti na pravi put.
Što se Bayerna i Klinsmanna tiče, neće to na dobro izaći.