jel se iko susreo
koje ne propustaju vodu .. al nikako ..
znaci mozes po lokvama živahno
treba mi podhitno za ovaj period
šeta mi se.. jako
elem .. de mi preporucite nesto
one gumene mi ne pašu ...
i gdje ima kupit
Moderator: anex
pa eto .. ja se sportam setajuciEpitop wrote:Ja sam nosao Planika patike mislim da je cijena uvijek oko 150 KM, model se ne mijenja 20 godina uvije isti teget plave boje, ne možeš profulati. Ništa ne propuštaju al' su ružne, samo su za sporta.
Potrošio ja ''svoticu'' u Planiki,...Pa, opet propuštalo vodu,...Ja one cipele u prodavnicu i kghr%#?dđždžpasmter%=)$$###grrrrrr...._Levana_ wrote:Planika je zakon sto se takve obuce tice. Mozda naletis na nesto sto cak lijepo i izgledaAli,budi spreman da potrosis neku vecu svoticu.
![]()
nema toga sto sam uzeo u Planici sto me nije nazuljalo...PipiDugaDevetka wrote:Potrošio ja ''svoticu'' u Planiki,...Pa, opet propuštalo vodu,...Ja one cipele u prodavnicu i kghr%#?dđždžpasmter%=)$$###grrrrrr...._Levana_ wrote:Planika je zakon sto se takve obuce tice. Mozda naletis na nesto sto cak lijepo i izgledaAli,budi spreman da potrosis neku vecu svoticu.
![]()
Jeste da je bila 2002. godina,...
Ne vjeruj bez deklaracije na kojoj piše da je VODONEPROPUSNO, a i tada sumnjaj,...
ajde_vise wrote:ovako ..
jel se iko susreosa cipelama .. patikama .. svedno
šeta mi se.. jakosvaki dan dva put
elem .. de mi preporucite nestoudobno .. neupadljivo ..
i gdje ima kupit
Gile Šampion wrote:ajde_vise wrote:ovako ..
i gdje ima kupit
Imaš one gumene KALJAČICE,ili ti ga OPANKE ,em što ne propuštaju vodu,em što su tihe kad hodaš u njima...ono pravo dobre za tajnih akcija![]()
![]()
A osim toga,treba ti zaista nešto da ti zaštiti noge...jer izvoditi kerove u šetnju po ovakvom vremenu nije baš preporučljivo...Kažu da možeš ''povući s nogu''![]()
Doduše...zato me svi pitaju :kakva ti je to grudva među nogama?...a ne saznaše dok im ti ne otkri danas tajnu...da je glava(ić) u pitanjuajde_vise wrote:Gile Šampion wrote:ajde_vise wrote:ovako ..
i gdje ima kupit
Imaš one gumene KALJAČICE,ili ti ga OPANKE ,em što ne propuštaju vodu,em što su tihe kad hodaš u njima...ono pravo dobre za tajnih akcija![]()
![]()
A osim toga,treba ti zaista nešto da ti zaštiti noge...jer izvoditi kerove u šetnju po ovakvom vremenu nije baš preporučljivo...Kažu da možeš ''povući s nogu''![]()
znam .. pazim
tebi je vec povuklo do glave
plase me te tvoje idejeGile Šampion wrote:Doduše...zato me svi pitaju :kakva ti je to grudva među nogama?...a ne saznaše dok im ti ne otkri danas tajnu...da je glava(ić) u pitanjuajde_vise wrote:
znam .. pazim
tebi je vec povuklo do glave![]()
Nego deder ti meni reci: navlažiš li se ti,dok šetaš kera po rosnoj travi?![]()