Kleveta i uvreda casti

Pravna pitanja, dileme, problemi... Razmijenite svoja iskustva.

Moderator: _BataZiv_0809

bizet

#26 Re: Kleveta i uvreda casti

Post by bizet »

@hrle, jedino da mi za zdravlje zatreba odlucila bih se na takvu obmanu.
"ne radi drugom ono sto ne zelis da drugi rade tebi"
nisam ni neki vjernik, ali valja jednog dana stati pred Boga, svi bi mi tad da su nam obrazi sto cisci
a valja sutra i djetetu svasta nesto objasniti i potruditi se da te tvoje dijete postuje, ne samo voli zato sto sam je rodila
niko od nas nije svetac, pa tako ni ja, ali postoje neke granice, koje nadam se i molim Boga da mi sacuva ovu pamet, nikada necu preci

hvala na savjetu, znam da je bio dobronamjeran :)
bingov buraz

#27 Re: Kleveta i uvreda casti

Post by bingov buraz »

Pola kuce ti nece kupiti niko,nemoj se dzaba nadati.
Jedina ali stvarno jedina opcija je da ih natjeras da ti isplate tvoju polovicu.Bilo je vec dobrih prijedloga na temi da im se zivot smuci ,mozes i ti biti kreativna...a mozes okrenuti i drugi obraz...i biti magarac.
Sretno.
bizet

#28 Re: Kleveta i uvreda casti

Post by bizet »

bingov buraz wrote:Pola kuce ti nece kupiti niko,nemoj se dzaba nadati.
Jedina ali stvarno jedina opcija je da ih natjeras da ti isplate tvoju polovicu.Bilo je vec dobrih prijedloga na temi da im se zivot smuci ,mozes i ti biti kreativna...a mozes okrenuti i drugi obraz...i biti magarac.
Sretno.
naravno da vjerujem da cu prodati pola kuce jer se moze napraviti svoj izlaz na cestu i ograditi svoj dio dvorista
etazirano je tako da stvarno se ne mora imati nikakve veze sa stanarom na prizemlju...to su/ce biti dva odvojena stana u jednoj maloj zgradici
dakle nije zajednicki ulaz, cak ni zajednicko dvoriste
Post Reply