Klasika
Moderator: _BataZiv_0809
-
Elizabeth_Bathory
#1 Klasika
Bas me zanima slusate li vi klasicnu muziku ; Mozart, J. S. Bach, Chopin isl? Meni je klasika najeroticnija muzika i ja kada cujem Chopina ... ma znate vec sta bude da ne govorim sada
ipak sam ja fina djevojka... By The Way ta muzika je nekako prefinjena,eroticna,smirena,bez najmanje doze vulgarnosti... Mmmm
-
HarisBabyGurl
Slazem se ... klasicna muzika je eroticna ... volim da ga slusam a i da sviram ... Imam nekoliko cd-a od Richard Claydermana i cesto ih poslusam ... Svidja mi se kako on svira Fur Elise i Memory a i sve ostalo od Mozarta Bethoveen-a itd ... zato sam i ja naucila da sviram na klaviru ... 
-
r_faruk
volim klasiku, ali samo na klasicnoj gitari, mada poslusam nekad i simfonije
, inace volim svirati klasiku, tako da mi je najjaca, spanska studia, tako bar pise kod mene u ovoj knjizi, a na tv sam vidio jednog lika i pisalo je da je autor, J.Albertin ili tako nesto, i ime je bilo drugacije, nesto kao Aguado, ne mogu se sjetiti............ ali je dobra maximalno,
-
Hart
mozes skinuti brdo klasike sa bilo kojim peer2peer
takodje se mogu naci mp3 kolekcije kod ulicnih prodavaca.... sad zavisi ako zelis traziti tacno odredjene izvodjace to je vec malo teze ali ne i neizvedivo....
ja 'najvolim' Bacha i Brahmsove klavirske koncerte..... sigh
takodje se mogu naci mp3 kolekcije kod ulicnih prodavaca.... sad zavisi ako zelis traziti tacno odredjene izvodjace to je vec malo teze ali ne i neizvedivo....
-
promatrac
da ne bi sad ispalo da su samo spanjolci znali nampraviti lijpih stvari na gitari....ovdje mozete .... poslusati kako to zvuci [/url]
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
ma samo linkHart wrote:mozes skinuti brdo klasike sa bilo kojim peer2peer
elem
drugi branderbuški i 3.
jesus joy of mankind
najbolje
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
ovo je iz nekog filmapromatrac wrote:da ne bi sad ispalo da su samo spanjolci znali nampraviti lijpih stvari na gitari....ovdje mozete .... poslusati kako to zvuci [/url]
lovac na jelene
men se čini