sve je to u redu, ali u hrv se i cure klade. bolesno. cure uplacuju pare i cekaju da dobiju koje pare kako bi u subotu mogle van.lolo_lolo wrote:ma nisu vjeruj mi,samo u bosni imas ljude,koji po citav dan sjede u kladionici,igraju one cuke,odnosno cekaju da im se potrefi trka,jer se ono kasete stalno vrtepa se moze i ubosti,ali samo onaj ko to prati 6-7 sati dnevno,ili igraju ko ce u rukometu prvi dati go u drugom poluvremenu,ili koce postici iduci poen u tenisu......fixer wrote:gori su hrvati tri putalolo_lolo wrote:ako se iko kladi,to su bosanci
Kladionice propadaju!
-
fixer
#26 Re: Kladionice propadaju!
-
lolo_lolo
#27 Re: Kladionice propadaju!
ali kod nas se klade djeca od 10 godina,nane stare od 70-80,mislim da je mnogo kompikovanija situacija u nasoj zemlji sto se toga tice
-
bosniak.m
#28 Re: Kladionice propadaju!
Nek' propadaju, nadam se da nijedna neće ostati! Koliko su samo ovca uzeli ljudima, dali lažnih želja, razorili brakova i porodica, izvukli živaca narodu...

- sinus
#29 Re: Kladionice propadaju!
Ja samo kažem da je štetnije pušenje od igranja kladionice, a i kada si vidio da je neko pitao nekoga kada hoće zapaliti cigaru: "Oprostite da li ste vi pušać ili ne pušać i da li vam smeta da ja pored vas zapalim" NIKAD možda ima izuzetaka ali je to minornosodom wrote:hm meni ova usporedba nije bas ok sa pusenjem!
ja pusim i zabranio bih na svakom javnom mjestu pusenje jer mi je prije svega nekulturno, smrdi i stetno je i ako mi pusaci to ne primjecujemo...
no nebitno i kladionice su velika posast kao i duhan te bi sve slicno tome zabranio isao bih cak i do fudbalskih utakmica na koje se ne bi moglo ici dok se ljudi ne disciplinuju- ovo danas je sve samo ne sport!
ja recimo imam problem u jednom drustvu koje me odbacuje (primoran sam da tu budem) jer nikad ne pricam o klađenju, niti to podrzavam- tacnije ti ljudi nemaju pojma o cemu d apricaju sa mnom ista je stvar sa tučama, kurvama, narkoticima, skupim autima tj TURBO FOLKU!!!- dosadan sam im!![]()
eh da se oni ne klade mozda bi pricali vise o lepoj breni i njenim cicama i dupetu sto mi je odron ali ipak draze nego slusati o nekim stranim imenima timova koja veoma tesko izgovaraju...![]()
![]()
To što ti spominješ su ekstremi kojih ima u svakom segmetnu života pa i u klađenju, isto tako imaš ljude koji po 3 kutije dnevno puše i truju svoju malu djecu na primjer,...evo ja apsulutno ne pričam o kladionici ni sa kim...ne pričam o turbo folku, ne tućem se osim ako me neko ne napadne
- Topla voda
#30 Re: Kladionice propadaju!
najbolje sto ti se moze dogoditi je da stalno gubis dok te ne isfura i prestanes.
ne dao ti bog da te krene neki dobitak,tek onda si donji
ne dao ti bog da te krene neki dobitak,tek onda si donji
- veljaca
#31 Re: Kladionice propadaju!
Da li postoji zabrana za kladjenje lica mladjih od 18 godina u tim kladionicama ?
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#32 Re: Kladionice propadaju!
veljaca wrote:Da li postoji zabrana za kladjenje lica mladjih od 18 godina u tim kladionicama ?
-
The 51st State
#33 Re: Kladionice propadaju!
kladjenje nije kocka, moj dobar drug je dobar svaki mjesec oko milje ali zato studiozno prati lige, statistike te nije pohlepan pa da na marku digne stoju.
- veljaca
#34 Re: Kladionice propadaju!
Ja stvarno pitam - ako moze odgovor .....komi wrote:veljaca wrote:Da li postoji zabrana za kladjenje lica mladjih od 18 godina u tim kladionicama ?
![]()
![]()
![]()
a da kladjenje nije kocka -
- Lakat Jebić
#35 Re: Kladionice propadaju!
isto k'o za tocenje alkoholaveljaca wrote:Ja stvarno pitam - ako moze odgovor .....komi wrote:veljaca wrote:Da li postoji zabrana za kladjenje lica mladjih od 18 godina u tim kladionicama ?
![]()
![]()
![]()
a da kladjenje nije kocka -![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#36 Re: Kladionice propadaju!
isto ko šamaranje žena pred sudom
- veljaca
#37 Re: Kladionice propadaju!
Pa zasto onda inspektori ne reaguju .........Lakat Jebić wrote:veljaca wrote:Da li postoji zabrana za kladjenje lica mladjih od 18 godina u tim kladionicama ?
isto k'o za tocenje alkohola
- Lakat Jebić
#38 Re: Kladionice propadaju!
jel me to zajebajesveljaca wrote:Pa zasto onda inspektori ne reaguju .........Lakat Jebić wrote:veljaca wrote:Da li postoji zabrana za kladjenje lica mladjih od 18 godina u tim kladionicama ?
- veljaca
#39 Re: Kladionice propadaju!
Ne, pitam ozbiljno .......Lakat Jebić wrote:jel me to zajebajesveljaca wrote:Pa zasto onda inspektori ne reaguju .........Lakat Jebić wrote:
- Lakat Jebić
#40 Re: Kladionice propadaju!
ma nece da se mijesaju u svoj posao
-
Vertex_bh
#41 Re: Kladionice propadaju!
Bjelave ?jazzer wrote:Tesko mi je povjerovati da kladionice propadaju. U mojoj mahalskoj kladionici
''trend'' je kladjenje a onda gladanje teleteksta dok se utakmice ne zavrse, pa
kad' se padne na nekom paru odmah se uplacuje drugi listic. A nije novost ako vam
kazem da u krugu od 150 m rade 4 kladionice.
-
lolo_lolo
#42 Re: Kladionice propadaju!
cuj nije kocka,kvadrat jeThe 51st State wrote:kladjenje nije kocka, moj dobar drug je dobar svaki mjesec oko milje ali zato studiozno prati lige, statistike te nije pohlepan pa da na marku digne stoju.
naravno da je zabranjeno licima mladjim od 18 igrati,ali slabo to vise ko i gleda,a odniso se na tete u kladionici
- pirmin
#43 Re: Kladionice propadaju!
Bolje je se zabavljati tabelama, teletextom i statistikama nego raznim religijama i politikom - ee to je ono iskonsko zlo.