Kladionice propadaju!

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

fixer

#26 Re: Kladionice propadaju!

Post by fixer »

lolo_lolo wrote:
fixer wrote:
lolo_lolo wrote:ako se iko kladi,to su bosanci
gori su hrvati tri puta
ma nisu vjeruj mi,samo u bosni imas ljude,koji po citav dan sjede u kladionici,igraju one cuke,odnosno cekaju da im se potrefi trka,jer se ono kasete stalno vrtepa se moze i ubosti,ali samo onaj ko to prati 6-7 sati dnevno,ili igraju ko ce u rukometu prvi dati go u drugom poluvremenu,ili koce postici iduci poen u tenisu......
sve je to u redu, ali u hrv se i cure klade. bolesno. cure uplacuju pare i cekaju da dobiju koje pare kako bi u subotu mogle van.
lolo_lolo

#27 Re: Kladionice propadaju!

Post by lolo_lolo »

ali kod nas se klade djeca od 10 godina,nane stare od 70-80,mislim da je mnogo kompikovanija situacija u nasoj zemlji sto se toga tice
bosniak.m

#28 Re: Kladionice propadaju!

Post by bosniak.m »

Nek' propadaju, nadam se da nijedna neće ostati! Koliko su samo ovca uzeli ljudima, dali lažnih želja, razorili brakova i porodica, izvukli živaca narodu... :x :x :x
sinus

#29 Re: Kladionice propadaju!

Post by sinus »

sodom wrote:hm meni ova usporedba nije bas ok sa pusenjem!
ja pusim i zabranio bih na svakom javnom mjestu pusenje jer mi je prije svega nekulturno, smrdi i stetno je i ako mi pusaci to ne primjecujemo...
no nebitno i kladionice su velika posast kao i duhan te bi sve slicno tome zabranio isao bih cak i do fudbalskih utakmica na koje se ne bi moglo ici dok se ljudi ne disciplinuju- ovo danas je sve samo ne sport!

ja recimo imam problem u jednom drustvu koje me odbacuje (primoran sam da tu budem) jer nikad ne pricam o klađenju, niti to podrzavam- tacnije ti ljudi nemaju pojma o cemu d apricaju sa mnom ista je stvar sa tučama, kurvama, narkoticima, skupim autima tj TURBO FOLKU!!!- dosadan sam im! :lol:

eh da se oni ne klade mozda bi pricali vise o lepoj breni i njenim cicama i dupetu sto mi je odron ali ipak draze nego slusati o nekim stranim imenima timova koja veoma tesko izgovaraju... :x :x :x
Ja samo kažem da je štetnije pušenje od igranja kladionice, a i kada si vidio da je neko pitao nekoga kada hoće zapaliti cigaru: "Oprostite da li ste vi pušać ili ne pušać i da li vam smeta da ja pored vas zapalim" NIKAD možda ima izuzetaka ali je to minorno :D, a u konačnici i jedno i drugo je bacanje para...samo što sam rekao da na kladionici ipak ima šanse da i dobiješ novac dok od pušenja nema nikakve koristi...Ne moraju se cigare porediti ima sijaset drugih štetnih stvari ali koje ne smetaju nikome...

To što ti spominješ su ekstremi kojih ima u svakom segmetnu života pa i u klađenju, isto tako imaš ljude koji po 3 kutije dnevno puše i truju svoju malu djecu na primjer,...evo ja apsulutno ne pričam o kladionici ni sa kim...ne pričam o turbo folku, ne tućem se osim ako me neko ne napadne :-D , ne pričam o kurvama itd...bacim markicu svjesno, uplatim listić radi mog gušta i to je to, ako još pri tome pogodim koju markicu još bolje...
Topla voda

#30 Re: Kladionice propadaju!

Post by Topla voda »

najbolje sto ti se moze dogoditi je da stalno gubis dok te ne isfura i prestanes.
ne dao ti bog da te krene neki dobitak,tek onda si donji
veljaca

#31 Re: Kladionice propadaju!

Post by veljaca »

Da li postoji zabrana za kladjenje lica mladjih od 18 godina u tim kladionicama ?
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#32 Re: Kladionice propadaju!

Post by Truba »

veljaca wrote:Da li postoji zabrana za kladjenje lica mladjih od 18 godina u tim kladionicama ?

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
The 51st State

#33 Re: Kladionice propadaju!

Post by The 51st State »

kladjenje nije kocka, moj dobar drug je dobar svaki mjesec oko milje ali zato studiozno prati lige, statistike te nije pohlepan pa da na marku digne stoju.
veljaca

#34 Re: Kladionice propadaju!

Post by veljaca »

komi wrote:
veljaca wrote:Da li postoji zabrana za kladjenje lica mladjih od 18 godina u tim kladionicama ?

Ja stvarno pitam - ako moze odgovor .....

a da kladjenje nije kocka - :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
Lakat Jebić

#35 Re: Kladionice propadaju!

Post by Lakat Jebić »

veljaca wrote:
komi wrote:

Ja stvarno pitam - ako moze odgovor .....

a da kladjenje nije kocka - :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
isto k'o za tocenje alkohola :D
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#36 Re: Kladionice propadaju!

Post by Truba »

isto ko šamaranje žena pred sudom
veljaca

#37 Re: Kladionice propadaju!

Post by veljaca »

Lakat Jebić wrote:

Pa zasto onda inspektori ne reaguju .........
Lakat Jebić

#38 Re: Kladionice propadaju!

Post by Lakat Jebić »

veljaca wrote:
Lakat Jebić wrote:

jel me to zajebajes :-)
veljaca

#39 Re: Kladionice propadaju!

Post by veljaca »

Lakat Jebić wrote:
veljaca wrote:
Lakat Jebić wrote:

jel me to zajebajes :-)
Ne, pitam ozbiljno .......
Lakat Jebić

#40 Re: Kladionice propadaju!

Post by Lakat Jebić »

ma nece da se mijesaju u svoj posao
Vertex_bh

#41 Re: Kladionice propadaju!

Post by Vertex_bh »

jazzer wrote:Tesko mi je povjerovati da kladionice propadaju. U mojoj mahalskoj kladionici
''trend'' je kladjenje a onda gladanje teleteksta dok se utakmice ne zavrse, pa
kad' se padne na nekom paru odmah se uplacuje drugi listic. A nije novost ako vam
kazem da u krugu od 150 m rade 4 kladionice.
Bjelave ?
lolo_lolo

#42 Re: Kladionice propadaju!

Post by lolo_lolo »

The 51st State wrote:kladjenje nije kocka, moj dobar drug je dobar svaki mjesec oko milje ali zato studiozno prati lige, statistike te nije pohlepan pa da na marku digne stoju.
cuj nije kocka,kvadrat je

naravno da je zabranjeno licima mladjim od 18 igrati,ali slabo to vise ko i gleda,a odniso se na tete u kladionici
pirmin

#43 Re: Kladionice propadaju!

Post by pirmin »

Bolje je se zabavljati tabelama, teletextom i statistikama nego raznim religijama i politikom - ee to je ono iskonsko zlo. 8-)
Post Reply