Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ma tenis je kladinoicama odlican za manipulisanje. Imas jednog covjeka i kazes mu tako ces i tako i gotovo. Pa pola ovih malo losijih igraca, troduplo para moze vise zaradit namjestanjem, nego sto zarade igrajuci tenis. Ne moze me niko ubjedit da oni to i ne rade. Vec u fudbalu, kosarci i ovim timskim sportovima, to je malo teze.
Comrad wrote:Ma tenis je kladinoicama odlican za manipulisanje. Imas jednog covjeka i kazes mu tako ces i tako i gotovo. Pa pola ovih malo losijih igraca, troduplo para moze vise zaradit namjestanjem, nego sto zarade igrajuci tenis. Ne moze me niko ubjedit da oni to i ne rade. Vec u fudbalu, kosarci i ovim timskim sportovima, to je malo teze.
Stoji ti ta za tenis, pogotovo divlji turniri, razni challengeri, ali ne bjeze ni ostali sportovi sa namjestanjem. U posljednjih nekoliko godina bilo je vise milionskih sumnjivih dobitaka na pojedinim teniskim mecevima, uglavnom na sumnjivim turnirima kao Zagreb, Moskva... ali licno znam kakvih je smjehurija bilo turniru u Sarajevu, pratio sam po forumima, to su se ugravnom igrale velike kvote I prolazili su, jer se znalo ko dobija.
Al se namjesta i u fuci, kosarci, rukometu, ma svemu
Jest samo sto amateri se klade na challengere ako nemaju neki info ... svako normalan igra ove atp masterse gdje opet postoji sansa za nastimat ali minimalna..i oni mecevi koji su na tv.u ..a u ostalim sportovima i kad ne stimaju ne mozes pogodi
jedina veca shuga od juventusa sam ja koji ga stavljam na tiket i pored toga sto smradovi non stop stimaju i obaraju raju vec dugi niz godina sto zbog stimanja sto zbog uzasne ekipe i kvalitete koju nemaju. evo i veceras, katastrofalni su.
karanana wrote:jedina veca shuga od juventusa sam ja koji ga stavljam na tiket i pored toga sto smradovi non stop stimaju i obaraju raju vec dugi niz godina sto zbog stimanja sto zbog uzasne ekipe i kvalitete koju nemaju. evo i veceras, katastrofalni su.
Mani se Italijana imat ces vise love u djepu vjeruj
karanana wrote:jedina veca shuga od juventusa sam ja koji ga stavljam na tiket i pored toga sto smradovi non stop stimaju i obaraju raju vec dugi niz godina sto zbog stimanja sto zbog uzasne ekipe i kvalitete koju nemaju. evo i veceras, katastrofalni su.
Bolji Salke da ce dati gol
ili olimpijakos x2 jos imaju penal i fulaju
ima dobra danas dvica u premieru vec blokirana Yverdon-Chiasso druga svicarska kvota od 1,80 do 2,00 Km zavisno od kladionice ako nisu i u drugim blokirali
Valadolid putuje u Rusiju na tekmu LP sa Medvedima prekosutra, koja im je bitnija, imali su tesku tekmu sa Alborgom, gdje su igrali nerijeseno. Real imao lagan posao sa Bosnom, a nemaju pravo kiksa u prvenstvu.