Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Barcelona - Real tk1 1,40
Barcelona - Real (-9,5+) zk1 2,00
Vaslui inter tžk1 1,90
atromitos - Newcastle tžk1 2,10
Zvezda - Bordo tžk1 1,90
Anzi - AZ (-3+) z1 1,85
Legia ce dobiti 90%. PAOK bi trebao dobiti takodje, Rapid je izbacio Vojvodinu zahvaljujuci sudiji, inace, vezalji zestoki. A nije mozda lose odigrati i da ce ovaj Hearts gol dati 1.8 kvota. Nefci 0-2.
Meni zasad ide solidno... Pogodio 1X Neftcija i Legije... na dobrom putu je i da sjedne 1X Burse i dvica Hapoela... Nadam se pobjedi Trabzona, uz valjda sigurne pobjede Lazia i PSV-a, ali garant nešto mora zajebat
druzino imal sta danas onaj me oster zavi u crno danas! Nego da vas pitam nesto. Tek sam jucer poceo koristiti Premier kladionicu, eh sad imam jedan listic kaze da je "spreman za otkup". Jel to znaci da ce mi dati 5km za ovaj listic?
Sta mislite vi vrijedi li cekat ovo?
cyprus wrote:Meni zasad ide solidno... Pogodio 1X Neftcija i Legije... na dobrom putu je i da sjedne 1X Burse i dvica Hapoela... Nadam se pobjedi Trabzona, uz valjda sigurne pobjede Lazia i PSV-a, ali garant nešto mora zajebat
Nije da pametujem, al' brate gdje ces bordo igrat protiv evropskog sampiona zvezde...
Jos u onom grotlu od marakane..
Sam si izvrsio samoubistvo brat-bratu.
Nije da pametujem, al' brate gdje ces bordo igrat protiv evropskog sampiona zvezde...
Jos u onom grotlu od marakane..
Sam si izvrsio samoubistvo brat-bratu.