Kladionica - vol. 2

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#53426 Re: Kladionica - vol. 2

Post by Velkoski »

boli te chuna, bacio si sto kermi :mrgreen:
PriNc_ba

#53427 Re: Kladionica - vol. 2

Post by PriNc_ba »

joj lose tekme Boze mili :-) :-) :-) :-) :-) :-) znaci fuj :oops:
hodža

#53428 Re: Kladionica - vol. 2

Post by hodža »

pa jebo majku ponovo x :lol:

a ja kad sam ganj'o x-eve u PO nigdje ih nije bilo :run:
Tomahawk11
Globalni moderator

#53429 Re: Kladionica - vol. 2

Post by Tomahawk11 »

hodža wrote:pa jebo majku ponovo x :lol:

a ja kad sam ganj'o x-eve u PO nigdje ih nije bilo :run:
Cesce nerijeseno nego nekad u Talijana u seriji A :lol:
Ganjaj od sad.....nece vise ni jedna biti :oops:
hodža

#53430 Re: Kladionica - vol. 2

Post by hodža »

Tomahawk11 wrote: Ganjaj od sad.....nece vise ni jedna biti :oops:
ha ha ha

:run:
PriNc_ba

#53431 Re: Kladionica - vol. 2

Post by PriNc_ba »

treca tekma ide :D tu su pare :)

blowout i dosta undera :D
noviclan

#53432 Re: Kladionica - vol. 2

Post by noviclan »

pu mater ti crnacku hebo ti jordan sve idolsko

Image

zvezda jedva uz prijelaz
noviclan

#53433 Re: Kladionica - vol. 2

Post by noviclan »

ajte turci jebo vas mali mujo
noviclan

#53434 Re: Kladionica - vol. 2

Post by noviclan »

prema slastistickim pokazateljima

Image
Daryl Dixon

#53435 Re: Kladionica - vol. 2

Post by Daryl Dixon »

Na brzinu odigram danas tiket reko da imam šta da pratim i situacija slijedeća. Stavio KTP X/2 kvota 4.50 tako nešto i imao ove kučke 5+ kvota oko 4. Kontam neću da budem debil i stavim KTP ppx i ove kurave 3+ i malo mi i dodam jebe.ni basket koji nisam pratio nikako. Pas bio ako lažem. Ne da se usranom do Buća Potoka, hljeptejepo :evil: :jbt: :fazlija:

Image
PriNc_ba

#53436 Re: Kladionica - vol. 2

Post by PriNc_ba »

formula poboljsala stranicu dosta i prosirila ponudu i cini mi se da ili vec sada moze online ili bi uskoro moglo online kladjenje :)

svidja mi se ovo pojacavanje konkurencije bogaljima iz premiera :) :thumbup:

e cuj dzemo 35,5 u wwinu :D znam da ga nema ko zaustaviti ali nadam se losijem sutu i nervozi i licnim i blowoutu :D dzemo under 36 glat :roll:
nema me tamo

#53437 Re: Kladionica - vol. 2

Post by nema me tamo »

33 je u premieru, velika granica samo kako igra i zbog cinjenice da nema Irvinga..
Rekao bih hladno da je u overu, pa i da stave 36 granicu..
PriNc_ba

#53438 Re: Kladionica - vol. 2

Post by PriNc_ba »

ima ga i na 32,5

proslu sam rekao da mu je realna granica 35,5 i da ce je preci sigurno. u ovoj tekmi mislim da nece i jednostavno po osjecaju cu da iskoristim daleko najvecu granicu u nasim kladionicama od 35,5 ... mada mu je realna granica negdje na 41-42,5 s obzirom da ga niko ne moze zaustaviti i da su mu sudije naklonjene (ako izuzmemo zadnje 2 i po minute zadnje cetvrtine prosle tekme) :D

isto cu probati jos iz 1 u x sa 4 overa na poenima, skokovima kao i iz 2 u x i x u x :D na 1-2 markice ovo isprobati nikad se ne zna :D

dzemo under 36
jr smith over 14 poena
green jebeni over 9 skokova
gs 2

:D
Tomahawk11
Globalni moderator

#53439 Re: Kladionica - vol. 2

Post by Tomahawk11 »

Image

Ovako sam kontao proslu...

Image

Ovako bi nocas....mozda se kome sta svidi.
PriNc_ba

#53440 Re: Kladionica - vol. 2

Post by PriNc_ba »

ja mislim da ako gs dobije da ce i curry preci ... realno mora ga krenuti sut a proslu nije bio ocigledno psihicki spreman na onog kretena koji mi gadi kosarku :D s ovim ostalim ti se slazem osim s curryem. radije ga ne bih igrao nego under... njega mora krenuti realno u jednoj od naredne dvije...

bas je diskutabilno... npr ja razmisljam nesto... ako mozgov predje onda dzemi idu asistencije preko sigurno 80% jer ga on i hrani loptama nakon udvajanja. uz to dodati tompsona over skokove i jr-a poene preko... delavedova vjerovatni under ass s obzirom da mu je primarni zadatak cuvanje stevice.

mislim da ce gs lagano i ovu granicu da predje... dosta je vise bilo :D tompsona isto nisu mogli cuuvati proslu tako da moguce da ce on i stevica da ubiju kos uz greena skokove i eto ga dobitni :D imam jedno 3-4 scenarija moguca u glavi citav dan i nadam se da cu odabrati prava 2 :D
hodža

#53441 Re: Kladionica - vol. 2

Post by hodža »

ali se slažete svi da GS uzima ?

fina kvota...

evo jedan lagani tripl, da ugodnije prođe noć :oops:

Spain W-Costa Rica W...H1...1.52
Cleveland-Golden State...2...2.00
Brazil W-South Korea W...0-3...1.25
Nothing

#53442 Re: Kladionica - vol. 2

Post by Nothing »

Image
:izet:
PriNc_ba

#53443 Re: Kladionica - vol. 2

Post by PriNc_ba »

sumnjam da ce ti green preci tu granicu, ali zbog tebe neka predje... proslu je tek zadnjih par napada presudio i malo se trznuo. previse se trosi na pomaganje oko lebrona i zato nema ni skokova ni sansi nekih za poene osim kada ga bukvalno ne puste. jos ako se uzme u obzir da ce stevica opet veceras da lijeci komplekse i uz njega tompson ce da uzme 17-18+ suteva cisto sumnjam da ce green uspjeti preko radi toga al eto to je samo vidjenje u odnosu na prethodne meceve.

ja cu jedan listic ponoviti nekoliko overa koji su prosli u prvoj tekmi pa sta bude :) to mi je jedna zamisao :)

druga mi je ovako :)

green under poeni a samim tim mi se bogut namece over skokovi iako je on bas zara :D al et :D ako bih dzemu odigrao poene preko to znaci da ce uzeti pun qrac suteva opet sto znaci da ce ga udvajati i utrajati ako se moze tako reci :D a to automatski otvara mozgovu opet mnogo suteva a uz to do sada su se pravo slabo gombali s mozgovom pod kosem i pravili dosta faulova iz nemoci da dodju do lopte zbog njegovog dobrog postavljanja... tako da i poeni i skokovi bi mogao on preko u slucaju da bude gombava tekma. ako ih nasade takticki ovi iz gs-a onda ocekujem neku igru da se njega kutarisu makar za prvo poluvrijeme da mu izmame dvije licne greske i onda rahat mogu dzemu da tuku :D

imam jos u glavi neku zamisao al et budem vidio :D
Ljakan

#53444 Re: Kladionica - vol. 2

Post by Ljakan »

Sad me zvao lebron james kaze igraj x i mene ispod koseva,reko hvala tebra hocu.
hodža

#53445 Re: Kladionica - vol. 2

Post by hodža »

hodža wrote:
evo jedan lagani tripl, da ugodnije prođe noć :oops:

Spain W-Costa Rica W...H1...1.52
Cleveland-Golden State...2...2.00
Brazil W-South Korea W...0-3...1.25
:run: :run: :run:

:skoljka:

Image
PriNc_ba

#53446 Re: Kladionica - vol. 2

Post by PriNc_ba »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

sutra crna hronika :D

eminentni forumas portala klix.ba ubio sebe i clanove uze i sire familije aktiviravsi eksplozivnu napravu u porodicnoj kuci :D

odigrat cu ti ja na markicu x pa ako prodje uplatim ti na racun :D

ev jedna fina zamisao :)

hejbet poena :) malo skokova znaci :D dakle over poeni, under skokovi tompson i bogut, asistencije svi over i jr smith over poeni :D
noviclan

#53447 Re: Kladionica - vol. 2

Post by noviclan »

ocel ovo opet X ili ce ga favorizirani GS opet popusiti
noviclan

#53448 Re: Kladionica - vol. 2

Post by noviclan »

kako ono kazu znaci popusi ga

slika gobori vise od tisucu rijeci
Image

i nesto na kavu sto sam uvatio odnos slobodnjaka INSTITUCIJA vd GS
Image
CSKA

#53449 Re: Kladionica - vol. 2

Post by CSKA »

Hbg po svemu sto sam gledao veceras narednu tekmu treba juriti Jamesa i Stevu...Mora i ovaj MVP jednu da proradi.
PriNc_ba

#53450 Re: Kladionica - vol. 2

Post by PriNc_ba »

nabijem sudije
nabijem lebrona
nabijem delavedovu
nabijem kerra glupana
nabijem jos glupljeg currya
i nabijem najglupljeg greena :thumbup:

znaci sudije obje tekme neofirno odlucile svojim guranjem lebrona kako znaju i umiju. delavedova ubi currya bez lopte al faulova nema.

lebron siledzija teski, majstor je i sve to stoji ali ja ovakvu kosarku ne volim jbg. ali je pokazao da je realno najjaci uz vjerovatno duranta... harden i curry mogu 100 zabijati po tekmi al nikad nece biti ko on.

delavedova :shock: presmijesno... da nije na nekim drogama cisto sumnjam... znaci lik nije dobar u glavu. s ovakvim igracima se to lako odradi... navuces ga na brza 2 faula i cao... al jok... sviju mi curry ga nije pokusao predriblati 2 puta na tekmi :-)

kerr glupan teski... takticar ko moj dedo rahmetli... pregledas tekmu glupane i vidis sta ti delavedova radi i skontas kako ga se rijesiti a ne ovako... i onda vrhunac tekme vracas se sa -20 i vadis glupane glupi glavnog igraca za taj preokret leeja :lol: i u te 2 minute sto nije igrao raspad sistema opet i rusis sve sto si napravio. po meni je tu bila izgubljena tekma kad ga je izveo. i glavni je krivac za ova 2 poraza.

curry glupan. 3 poena u prvom i onda 20 hladno u zadnjoj cetvrtini.... neko ko je mvp bi morao da moze da se rijesi glupana kakav je delavedova a curry ocigledno nije taj nivo ili mentalno ili sta vec... ali cini mi se da ukupno u ove dvije tekme nije zabio 10 poena sa ovim glupanom na sebi.

a green... on je posebna prica.. pa kako je taj lik glup ja ne mogu da se naibretim. pravi preglupe faulove, o pasovima nekim da ne pricam... ima cistu tricu niko ga ne napada on stoji ne smije da suta za izjednacenje i krece u pun reket :lol: a onda sljedeci napad nakon timeouta se lafo ohrabrio nicim izazvan i suta tricu preko 3 ruke iz haman nemoguce pozicije :-)

zgadili su mi kosarku u ova 3 dana haos... ne gledam vise finale i to je to. mozda bacim jos jedno 10-20 maraka na kladionici na ovo sranje od finala ali pratiti definitivno necu vise ovu antikosarku gdje mvp ne moze meda protiv jednog retarda teske vrste, gdje lafo lebrona ne mogu ni 3 vrsna odbrambena igraca da zaustave, gdje sudije silje lebronu kako znaju i umiju, gdje delavedova predstavlja neki bitan faktor na terenu i gdje kerr glumi amatera od trenera i gdje je greenu igracka inteligencija ispod nule... ne mogu ovo vise da gledam jebo im 37 poena u prvom poluvremenu majku :D

et sad mi je malo lakse :D

sto je najgore sad ce oni da spuste i granicu poena ispod 190 i dzemu ce da podignu na 36 minimalno, a on ce oko 30 da zabije a poena ce pasti 220 sljedecu... znaci ne bude li kerr sjeo i prostudirao malo igru bice ovo 4 1 za cavse jer samo kad nema delavedove na njemu curry zabija... drugacije ne moze
Post Reply