Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
noviclan wrote:stavis na keca 30 a na dvicu 70 i dobar si 25+ naravno prethodno da se cujes sa papom da ne bude X
hahhahahahha objasnio brat
Ne znam, ja ih ne bih igrao, St.Patrick ih kara godinama a negdje sam pročitao da i jednima i drugima ne igraju najbolji strijelci, Lowry a ovima Conan strašni.. Smrdi na X.. Sretno kako god odlucis..
ti ako si uplatio petobu ja cu citavu platu staviti...
sta lozis raju bezveze sviju ti?
kakvih likova sve ovde ima..
inace tako kad se singlira odigra se par u prvoj kladionici na koju pomislis i ne pregleda se ponuda drugih kladionica... al ti ne volis pare pa ti draze "uloziti" petobu na 3.80 umjesto na 4.50 kvotu
ti ako si uplatio petobu ja cu citavu platu staviti...
sta lozis raju bezveze sviju ti?
kakvih likova sve ovde ima..
inace tako kad se singlira odigra se par u prvoj kladionici na koju pomislis i ne pregleda se ponuda drugih kladionica... al ti ne volis pare pa ti draze "uloziti" petobu na 3.80 umjesto na 4.50 kvotu
svasta sviju mi...
Na poslu sam, a imam samo na premieru para, ali nema para online...
Sta imam ja od nekog loznja, pitao sam za misljene.
Ajd sad pravac kladionica i citava plata na keca !
svasta sviju mi...
Last edited by Sarajevski-Seljak on 05/06/2015 18:40, edited 1 time in total.
znaci draze ti bilo na 3,80 kvotu staviti nego nazvati nekoga ili sacekati kraj radnog vremena (ukoliko zavrsavas prije pocetka tekme) i uplatiti na kvotu 4,5 ???
PriNc_ba wrote:znaci draze ti bilo na 3,80 kvotu staviti nego nazvati nekoga ili sacekati kraj radnog vremena (ukoliko zavrsavas prije pocetka tekme) i uplatiti na kvotu 4,5 ???
zanimljivo
Mrsko mi bilo cekati, a i ne zivka mi se niko radi kladionice.
Elmar wrote:Jel neko igra preko NordicBet? Ima hrpu dobro kvota u nizim ligama Svedske. 4 liga gdje ja i sam sudim
Salji dojave namjestaj nam
Kvote nisu lose za one koje zelu igrati obicno bude 2.50 3.90 2.10 itd. Kladionica nema pojma o ekipama, a postavljaju se ne normalne kvote. Ko zeli moze izvuci puno.
golman wrote:E ovaj je najjači što kaže kladionice nemaju pojma o ekipama,pa postavlja nenormalne kvote ...hahaha
jok,ti imaš pojma
Mislis na mene? Pa kladionica buba kvote, halo ba cetvrta liga velike kvote ljudi zaradjuju na ove tekme lakse nego druge lige. Sto bi dzaba kad govorio kad i ja igram ovaj nivo Svedske i sudija sam.