Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
mirsek wrote:Koji sistem igranja bi preporucili kad znate da u nekoj ligi 75% utakmica zavrsi sa X ( kv. 3,0 ) ili sa neparnim brojem golova ( kv. 1,9) ?
karanana wrote:sumnjam da takvo sta postoji.
ali ako postoji onda pichis singlove.
Bilo je u Ita2 i Esp2 8-10 klubova koji su ili igrali x ili igrali neparne golove u 75% slucajeva.
Znam za singlove ali me zanima da li se moze neki bolji sistem skontati jer je mala margina profita.
vezano za ovo nagradno pitanje premiera....sa ovim zbrojem gemova i predajom tenisera....sta je tu tacno?
gledo sam pravilnik, meni po pravilniku izgleda kao da je opklada dobitna, ali mi nije logicno.
karanana wrote:vezano za ovo nagradno pitanje premiera....sa ovim zbrojem gemova i predajom tenisera....sta je tu tacno?
gledo sam pravilnik, meni po pravilniku izgleda kao da je opklada dobitna, ali mi nije logicno.
Nebitno sto u ovom slucaju mec nije zavrsen, gemova je bilo preko. Tako da je dobitni
heheh 31-11 omjer suteva i zijanis 0 3 da nije honduras doveo musemica i ibrakovica pa im sreca okrenula ledja i pogadjali precke i stative a lopte njima same ulazile u gol
veceras krece nba taman nije bilo troskova nikakvih na kladionici zadnjih dana spreman sam za pocetak kraja
PriNc_ba wrote:green tompson skokovi over
mozgov under poeni
gs 1
to jedva stigoh u bet liveu uplatiti jebo me konj da me jebo glupi...
imao sam jos jednu ludu zamisao za veceras na cenera al et budem ujutro vidio hocul sacuvati cenera il cu se udarat u dupe nogom
pao svoj naravno
ali ono sto je jos bolje je sto nisam odigrao ovaj sto sam zamislio
x, dzemo i stevo over indeksi, irving over ass i tomspon over skokovi
to mi je bio plan jos od prije 20 dana za prve 3 tekme samo to forsirati an cenera srecom ne uplatih inace bi bilo jebavanje od beraca pamuka pa na ovamo
sad kad je u prvoj prosao x sumnjam da ce u naredne 2 proci opet zato sad se ide na dzemu under poene, tezi hendikep na gs, stevo over i jaci ulog
Prvobitno je na listiću bio Mozgov više skokova reko konj je to lične folovi vazda ali vazda upadne u probleme sa ličnim kad ga odigram i kontam njega ili Green-a da izbacim imao asistencije na ovom konju drugom i prebacim konja crnog na skokove vidim i vi furate to vidim i kvota pala i izbacim konja Mozgova skokove over i ostavim konja Greena skokove over. E nećeš oca jebo vise godinu dana na tiket mamu ti nezahvalnu! Sa Mozgovom na tiketu dobitak bio nešto malo više od joje kontam necu da budem gladan i izbacim ovog kur.ca