Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
joj jebene ponude za nba. ... nemam ideja nekih sigurnih osim atlanta 1 i klipersi za sutra 1 jbg moraju se spajati dani sad kad nemam ideja
onako nekom logikom
carol under
korver under
gortat under
conley over
thompson over
curry over
beal over
green over skokovi
milsap over skokovi
beal over ass (ako ne bude walla)
zeko over poeni
atlanta 1
allen je upitan mada ce vjerovatno igrati ali kontam mozda bude losiji u odbrani danas napokon
wall igra pa eto ne bi bilo lose uhvatiti beala under ass s obzirom da pretpostavljam da ovaj nece nesto sutati ako bude igrao dovoljno minuta i ne bude bolova u ruci ocekujem ga na 15+ ass sto automatski oduzima bealu asistencije
ako ova tri para večeras prođu, ja ću da se ranim... još htjedoh reći onoj ženi da mi drugi odigra sa Dniprom, ali nisam imao sitnog, a ona nije imala kusur da vrati -.-
Koji bogalji ovi iz cikaga majko mila rose prva cetvrtina 3 ass kontam prolazim ga 100% i legnem spavati... jutros ustanem samo na njemu pao stao na granici 5 i po minuta prije kraja.... al nije on kriv vec ovi retardi iz ekipe mu koji su promasivali kako pregledah haos suteva... lakrdija sviju mi a bas sam dobar listic izvukao s underima bljak
A klipersi su prejaki ode choek u halu oni naprave -25 u 4-5 minuta
Last edited by PriNc_ba on 15/05/2015 12:49, edited 1 time in total.
nema me tamo wrote:Derile nije problem Zidu da ide preko 10 assista?
Jbg tek sad vidio poruku brate, trebalo bi lagano over 9.5 asistencija kao i poeni, večeras očekujem punu minutažu za njega znaci 40+ minuta brat bratu i nekih 13 asistencija minimum.
Nisam ništa uspio večeras odigrati igrao danas brzinski Olympiakos neke igrace ispostovali me i padnem na Venlo-u mrtvom 1/1 (X završili) dobio info od havera da ovi gostujuci bogalji nemaju par igrača i slicno.
Trebamo sutra sta odigrati od BiH Premier lige, razraditi laganini i da uzmemo keš na našim fuSbalerima, red bi bio. Jedan prelaz mi je vec na umu, sutra to razradim jos pa se cujemo.
Imao walla imao Wash 1x kad vidiš hajlajte sve ce ti biti jasno kako sam pao..
Još skocih s stolice kad je pogodio..
Kazem da necu do finala NBA igrat i odigram i padnem gore 10 puta nego na Hardenu jos derbi sutra.
Pih..
Joj Pirsa suze mu u ocima sto mu nisu priznali zadnji sut ccc steta jbg ali gledam Wash nema odbrane onaj špico Teag se šeta po reketu i polaže kao da igra u mahali basket Zid presao i poene i asistencije tacno 13 kao sto sam i rekao hahhah..
kako sam skakao hahhahaha znaci skocio sam mada je ascare bilo da nije izbacio loptu na vrijeme ali kad je izbacio nisam ni sekunde vjerovao da ce uci a kad je usla morao sam pobudaliti hahahahahah
imao x, piercea under, walla over ass, teaguea i beala overe i milsapa over skokove bas fuj realno desetinka jos jedna da je bila to bi bilo to... al kako je frajer spuca nemoguce nisam mogao vjerovati... nego sta bi s gortatom mrtvim obori me ovamo na cjelodnevnom listicu konj na skokovima... nisam gledao prvo poluvrijeme.