Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
a zabio je 7 u trecoj... u cetvrtoj samo 3 i onda 9 minuta jebenih fol ne moze zabiti kos kreten glupi... jebo mu mayo mater nije NATO
navijam za njih al daBogda sad ispali mater im jebem svima redom, jebo me butler mrtvi da me jebo. a sljedecu tekmu ce kreten 40 zabiti jebem mu sve po spisku retardirano.
Last edited by PriNc_ba on 28/04/2015 04:39, edited 1 time in total.
haj jbg rosea nije isao sut on je fkt zicere fulao s distance i sam ko duh kad je fulao sve zivo, ali ovaj mrtvac da nije kos dao 9 jebenih minuta jbt... krenuo spavati kontam siguran dobitak... i jason kiddu jebem svu familiju... 4 tekme udvaja paua i ja odigram prvi put butlera i oni njega udvajaju citavu tekmu i jos mayo odigrao tekmu defanzivno gotovo pa perfektno... svasta sviju mi...
e sto me isfrustrira i iznervira levat ne mogu da vjerujem... sad cu zaspat ova 2 i po sata al u kurcu
PriNc_ba wrote:haj jbg rosea nije isao sut on je fkt zicere fulao s distance i sam ko duh kad je fulao sve zivo, ali ovaj mrtvac da nije kos dao 9 jebenih minuta jbt... krenuo spavati kontam siguran dobitak... i jason kiddu jebem svu familiju... 4 tekme udvaja paua i ja odigram prvi put butlera i oni njega udvajaju citavu tekmu i jos mayo odigrao tekmu defanzivno gotovo pa perfektno... svasta sviju mi...
e sto me isfrustrira i iznervira levat ne mogu da vjerujem... sad cu zaspat ova 2 i po sata al u kurcu
ma jebem mu pleme. al fkt 4 tekme debili udvajaju paua a ocekivao sam u trecoj da ga vec nece udvajati i ne bi ni presao da nije bilo 2 produzetka... i sad se sjetio glupan glupi da ga udvaja u ovoj tekmi... zabit ce im u mjuvokiju 40 eto vidjet ces... kakav je sut fulio u zadnjoj minuti iz reketa sam haman ispred kosa i pogodi drugi obruc neometan s metar realno rose ga je sjebao sa svojim debilnim sutevima preko petorice i ispod ruku.. zabija se levat 3 napada zaredom u reket u 4 igraca i hladno ga blokiraju i on opet ne posustaje dok mu nisu objasnili da krenu drugu akciju igrati jer ta ocigledno ne ide mater im jebem svima redom kidd, rose, butler, mayo
Sinoc samo na jedan basebal ali nema veze novi dan nova nafaka.
Danas idem malo sa golovima experimentisati:
udineze ,bilbao,rotherham 3 i vise golova kvota 7.41.
al-em wrote:lasko krka- slovenija kosarka
u premieru kvota na lasko 1,6 a u formuli 2,2
Moze li se kako prevariti
pa sta mislis da tu treba igrati?
Ja igrao na krku u premieru, sad je kvota 2.5.
Jaci su pet puta, al ne treba im pobjeda. A lasko pobjedom ide na olimpiju u zavrsnici, porazom na krku pa im je svejedno.