Evo da ja vama kažem.

Ja stavljam prijedloge koji su mi nekako realni i iskreno koji su mi qurcu cejf, ovo sam odigrao 5 parova zato sto je uslov kod ovih smetljara min 5 parova. Valanciunas dabome granjola 11.5 stoji i iz tog razloga sam ga uzeo po kvoti 1.70, meni taman jos da prodje i da fuli par prvih suteva elhamdullilah a ako mu bude jos minutaza smanjena ide nocni namaz. Granica u premijeru 9.5 selam alejk preskacem.

Kur'ana mi jednom u zadnjih deset utakmica protiv Wash-a prešao granicu odmah igrač velikog kalibra a zadnjih par tekmi protiv njih ubacuje 9,6,6,6,15. Ovo sto je ubacio Wizardsima 9 i 15 igrao 28 tj 29 minuta. Bude li igrao 22+ očekujem ga na over 6 skokova ko iz picke.

Doduse u gostima je tanak da valja, protiv Charlote 2, Orlanda 8, Miamia i Bostona 4 i 10.
Harden nije meda mogao zadnjih 4 medjusobne ubacivsi 24 brat bratu i to mu je najvise protiv ovakve ekipe (32,17,26,24,24,24), i to sam odigrao pored forme i zbog granice 29.5 kvota 1.70 meni dosta ipak je razlika izmedju kvote 1.85 i 1.70 mala a igram svojim parama tako da me boli tuki koja je kvota - par dovoljan da iskoristim uslov od min 5 parova na tiketu. Iskreno nezahvalno je igrati igrace ovakvog kalibra under jer po nekom nepisanom pravilu potencijalni MVP igraci (tipa LBJ, Curry, Harden, Westbrook) se igraju ili over ili se preskacu. Da ne zaboravim spomenuti Howarda koji ce kara.ti veceras i tu ga ocekujem over poene kao i skokove. Razlog vise ovom paru - nesto mi smrdi na BO tako da

Uplata 4KM i da padnem novi dan nova nafaka. Sretno.