Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Haj sad ide pauza da se malo saberemo
Sutra igraju partizan levski al to nema kod nas u kladionicama
Ako gdje nadjete,levski manje poena od ponudjenog
Partizan igra dobru odbranu, napokon kompletni, dok levski u rosteru ima 8 igraca, od kojih 6 igra svaku utakmicu preko 30 minuta.
Haj sad ide pauza da se malo saberemo
Sutra igraju partizan levski al to nema kod nas u kladionicama
Ako gdje nadjete,levski manje poena od ponudjenog
Partizan igra dobru odbranu, napokon kompletni, dok levski u rosteru ima 8 igraca, od kojih 6 igra svaku utakmicu preko 30 minuta.
Dobar listić pravo, samo su usrali horforda mater im je.bem sa 15.5 na 13.5 spustili granicu, valjda kloc neće preći. Dvoumim se da li da igram njega manje ili Teague-a više...
inace sam ljubitelj over-a ali mislim da horford nece ici preko . tipujem 9-10 poena
Imaju oni 4, 5 igraca koji uzimaju puno suteva, sinovec, lucic, dikson, cvetkovic, sehovic tako da ne bih znao ko ce preko. A inace ocekujem utakmicu na malo koseva tako da bih zaobisao koseve preko bilo kojeg igraca.
pirmin wrote:@toma:
Indiana i Orlando brane hendikepe.
Sta mislis?
Ne volim ni jedne ni druge. Mada je Orlando napucao onog levata od trenera, pa su kao malo proigrali, a Washington nije u nekoj formi. Mogli bi pokritii. Indiana....u finoj su seriji,sta imas? 4,5? Ne znam, mogli bi, San Antonio b2b, bude nekog odmaranja.
Moj prijedlog je OKC+5,5.
fetic wrote:Evo od mene za veceras,da se ima pratiti...
Mudo marijanovo,sve cetiri fulao,a i rezultati su danas da se urokas...
Ma treba samo ici ludo na kladionicu,evo lazio i elce crveni i zuti preko i imas kvotu 20 samo sto se sve to cini daleko i nemoguce a ustvari je postalo lakse pogoditi crveni na srecu nego pogoditi neki rezultat,jos se sjebes dok malo analiziras,otvoreno 10 tabova na laptopu dok trazis neke informacije da bi na kraju sve ofulao....e vala nisam toliko glup....
Aj uzdravlje
Sta su ovo digli granicu na C Paula jebote, 20,5
ako im ne zaigraju ovi sto su upitni Redick i Glen Davis pored Grifina koji je operisan danas ubit ce ih Dallas
Mozda odigrat hendikep -8,5 i under Paula zbog Blow outa