Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
CollegeGunner wrote:Tko će biti prvak Europe?
Dugoročna - Tip: Francuska 9,50
Tko će biti najbolji strijelac Eura 2012?
Dugoročna - Tip: Karim Benzema (FRA) 8,00 Koja će ekipa ući u polufinale?
Dugoročna - Tip: Francuska 2,50 Koja će ekipa ući u finale?
Dugoročna - Tip: Francuska 5,20
Iz koje skupine dolazi pobjednik EP?
Dugoročna - Tip: Skupina D 4,70
Hoće li najbolji strijelac turnira biti iz ekipe koja će osvojiti EURO?
Dugoročna - Tip: Da 2,50
Dres kojeg proizvođača će nositi novi europski prvak?
Dugoročna - Tip: Nike 3,30
Broj niza (oklada) 1
Ukupna kvota 38309,70
Jel Francuzima Nike oprema?
zar je moguce da postoji i jedna kladionica u kojoj je ovo moguce kombinovat? il se ti dobro zajebavas...
jucer ja u premieru nisam mogo kombinovat najbolje strijelca prvenstva sa zbrojem golova iste ekipe iz koje je taj napadac ( nisu budale)
CollegeGunner wrote:Tko će biti prvak Europe?
Dugoročna - Tip: Francuska 9,50
Tko će biti najbolji strijelac Eura 2012?
Dugoročna - Tip: Karim Benzema (FRA) 8,00 Koja će ekipa ući u polufinale?
Dugoročna - Tip: Francuska 2,50 Koja će ekipa ući u finale?
Dugoročna - Tip: Francuska 5,20
Iz koje skupine dolazi pobjednik EP?
Dugoročna - Tip: Skupina D 4,70
Hoće li najbolji strijelac turnira biti iz ekipe koja će osvojiti EURO?
Dugoročna - Tip: Da 2,50
Dres kojeg proizvođača će nositi novi europski prvak?
Dugoročna - Tip: Nike 3,30
Broj niza (oklada) 1
Ukupna kvota 38309,70
Jel Francuzima Nike oprema?
zar je moguce da postoji i jedna kladionica u kojoj je ovo moguce kombinovat? il se ti dobro zajebavas...
jucer ja u premieru nisam mogo kombinovat najbolje strijelca prvenstva sa zbrojem golova iste ekipe iz koje je taj napadac ( nisu budale)
htjedoh upitati isto, sad provjeravam na bet-at-home dok upisujes parove ne pise da ne moze ali posto nemam love na racunu nisam jos pokus´o uplatiti
Iskreno ako Danska ili Svedska prodju dalje mislim da prva dvojica sa spiska imaju velike sanse.
Young ce mislim biti prva violina Engleske na ovom prvenstvu, ali to je samo moje misljenje i vidjenje svega.
Jedan od dvojice francuza po mom misljenju ce da bude raspucan a sada je samo pitanje koji
I kod holandeza ocekujem nekoga iz veznog reda da ce prijetiti vise nego napadaci a tu su jos i slobodnjaci i penali koje pucaju u rotaciji robben van der vaart i snejider (ne znam sta je s persijem).
od ovih svih navedenih mislim da samo young inace ne puca penale za svoju repku dok ostali su prvi ili drugi izbor pa eto... ja cu odraditi nekih kombinacija strijelac i neki parovi s ovog listica gore i to je to
koja je ovo kladionica? i daj onaj broj da mogu uplatiti, da ne prepisujem dzaba
HAHAHA pocelo je bas dObro
Odigram poljake 1, vise kornera,vise zutih,vise zaledja,da nece biti crceni i penal...I sve se crveni xD ne pamtim kad sam na jednom listicu pao na svim parovima
Na drugom pogodim da ce levandovski zabiti,oba daju al opet korneri i zuti xD
Ne znam što ofsajde protiv Grčke, ne znam ko će protiv njih imati preko ofsajda. Ofsajdi se igraju kad su ekipe približnog kvaliteta, ili bolje rečeno kad obje pokušavaju da nametnu neki svoj način igre pa ima prostora za kontre i jednih i drugih. Recimo večerašnja utakmica. Španci Italijani, igrati ispod ofsajde. Bar ću ja tako. Ili Hrvati protiv Iraca.
Šta je sutra s finalom u dublovima, smije li se zategnuti na braću?
kad meni ne treba barcelona preokrece -18 i zabija tricu u zadnjoj sekundi, a veceras kad mi treba hladno izgube +9 6min prije kraja, izlaze im lopte iz obruca, sviraju im nepostojece faulove i slicno
ovamo na jednom ako philadephija uzme u bejzbolu samo cu kerzakova fulit familije mu se sjetim, mislim da nikad u karijeri onoliko nije fulao i mislim da je jedini igrac koji je zamjenjen kod rusa
Evo igrat cu ipak na Sharapovu. Jesi siguran da ce Siena dobiti? Ne pratim Talijane u kosarci. Sta mislis za ove dublove?
Sharapova M. - Errani S.
Tip - Tip: 1 1,20
Bryan B./Bryan M. - Mirnyi M./Nestor D.
Tip - Tip: 1 1,45
Nizozemska - Danska
Tip - Tip: 1 1,65
Montepaschi Siena - EA7-Emporio Armani Milano
Tip - Tip: 1 1,15