Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ustanes ko choek subotom u pola 7 da odgledas zadnju cetvrtinu aldridgea i debil more s broda ne moze pogoditi :S fuj! sve pogodim fino dok sam spavao i na kraju ovaj kreten me samo razbudi
wolfsburg 1 (treba za LP, a Freiburgu ne treba)
leverkusen oba daju
hoffenheim 3+
bayern vise kornera 10,5 (protiv reala samo bayern imao 15 kornera, tako da ocekujem vise od 10 u svakom slucaju)
------
kvota 5
Last edited by dinooh on 26/04/2014 11:06, edited 1 time in total.
nedo Bog da je neko igrao citavu sezonu crvene i penale samo na hoffenhajmovim tekmama pa ovo nije normalno... jebo mater ako ne namjestaju makar te stvari
moon_walker_90 wrote:Mene obori hofenhajm daje gol.... 1,10 kvota a ova utakmica je namjestena milion posto...previse je ofirno bilo...
ma idioti, ja pao na 3 listica ja mislim. Igrao oba daju i 3+. Sad se bojim i za leverkusen da nece biti oba daju. Ali bi zato valjalo odigrati vise kornera 1,85 u premier kladionici
Ne znam bgm...nije mi dobro nikako...znaci previse je ofirno da bi bilo sve regularno...pogledaj kako je onaj hajvan penal opucao...tacno kao da je glavom rekao golmanu na koju ce stranu opaliti...migdje veze...sreca nije bio velik ulog niti je bio velik dobitak...ali opet valjalo bi da se proslo...nista,idemo dalje i gotovo