Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ako je ko ispratio finiks na 7.00 zurno ga upozoravam da igra u kontru i ima safebet i siguran dobitak kvota je trenutno oko 4.00 na indijanu
toliko dovdjenja i prijatno
Što se njihove ekipe tiče, van stroja su i dalje duže ozlijeđeni Subotić i Gundogan, a tijekom tjedna se ozlijedio i krilni igrač Blaszczykowski.
Weidenfeller - Großkreutz, Sokratis, Hummels, Schmelzer - S. Bender, Sahin - Aubameyang, H. Mkhitaryan, Reus - Lewandowski
trebala bi 2 doci i dortmundu trebaju bodovi.
Pa dobro sad 2 poena, nije da sam kao moj haver pao samo na Carmelu, on ga igrao manje kad je dao 62 poena...
Ma morao je biti jedan koji ce zajebati... da sam prosao njega, Carmelo bi nekako ubacio jos jedan poen.
Što se ovi sa wwin gube ovako ...Uvijek kasne sa promjenom margina,rezultata.Pogotvo tenis(često pogrešnom igraču "prepišu"poen),a u košarci zna pasti 7-8 poena rezultat stoji isti kod njih,kao i margina.
O fudbala ne treba ni govoriti.npr.čim jedna od ekipa krene u malo agresvniji napad kvota se mjenja,što je idealno
Nuken wrote:Što se ovi sa wwin gube ovako ...Uvijek kasne sa promjenom margina,rezultata.Pogotvo tenis(često pogrešnom igraču "prepišu"poen),a u košarci zna pasti 7-8 poena rezultat stoji isti kod njih,kao i margina.
O fudbala ne treba ni govoriti.npr.čim jedna od ekipa krene u malo agresvniji napad kvota se mjenja,što je idealno
Nuken wrote:Što se ovi sa wwin gube ovako ...Uvijek kasne sa promjenom margina,rezultata.Pogotvo tenis(često pogrešnom igraču "prepišu"poen),a u košarci zna pasti 7-8 poena rezultat stoji isti kod njih,kao i margina.
pa ubode li se sta
U finom sam plusu ovih dana.Mislim,otkako se kladim uživo
Raja masovno trpa na lokomotiv protiv partizana,meni nesto sumnjivo, kvota pala sa 1.90 na 1.45!Najvise zbog navodnog razdora u klubu partizana,kad je partizan igrao protiv skopja i tu utakmicu su izgubili bogdanovic se posvadao sa trenerom i nije igrao drugo poluvrijeme!Takode milosavljevic se povrijedio i ne igra i to je veliki hendikep za partizan!
Svi faktori ukazuju na pobjedu lokomotive,al pisem ovo zbog osjecaja i moj savjet je da izbjegnete ovaj par,kvota nije vrijedna rizika!
Jedino me sa ove tekme vuce kinsey preko 14,50 , jest da su mu digli granicu ali moze on ovo prebaciti u ovako bitnoj utakmici!
Sad ne bi igrao na Lokomotiv al je to vrijedilo u ponedeljak kad je krenula prica oko ovog para,pocetkom sedmice je kvota bila 1,85-1,9 i ko je tad uplatio danas ima sigurne pare jer kvota na partizan u nekim online kladama iznosi 2,9.
pa ubode li se sta
U finom sam plusu ovih dana.Mislim,otkako se kladim uživo
svaka cast.
na sta najvise uplacujes uzivo, uputi me malo, da pocnem i ja
ma ubit ce ih lokomotiva sakama. 4 standardna s pocetka sezone nisu tu. Lavern je upitan. Sto se mene tice trpam na goste i na muslija i bogdanovica overi i to je to. I razmislit cu jos o lavernu ispod 12 nije lose ponudjeno