wade u pocetnoj - pa bosh under
onako na svoju ruku carter i green overi i parker over
love preko
pa eto
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
I ja cekam mamaru im lihvarsku hebemKPNCTNJAH wrote:Sta mislite sto ste pali na Chelsea-unisam se kladio nekih 4 mjeseca i veceras odigram 2 listica
na jednom padnem samo Chelsea, a drugi prodje kartoni, pm3 i ta sranja na City... samo jos nece da isplate

iamseeme wrote:
Dobitni, svašta se ispogađalo![]()
Na ovom se čeka Oklahoma večeras, neću da uzmem otkupnu otplatu![]()
Da i mene krene kladionica, da ne padam više na jednom
mamicu im...ako nista vratilo se nesto paraPriNc_ba wrote:nema hardena - pa onda howard over
wade u pocetnoj - pa bosh under
onako na svoju ruku carter i green overi i parker over
love preko![]()
pa etou 1 fino pred tv i uzivancija uz nba na sport klubu
samo da ne bude jebeni blowout... od pocetka sezone jedna jedina tekma na sportklubu nije zavrsila blowoutom jebenim... bas pehovi...

FT: 1-3!vjesnicar wrote:24:00 River Plate - San Lorenzo 2 @ 1.95 Sportplus
Trener "domacih" najavio da ce na ovom turniru isprobati novopridosle igrace, zamjene i nekoliko juniora te da ce odmoriti kompletnu prvu postavu jer su zasluzeno osvojili prethodni turnir pobjedivsi ljutog rivala Bocu Juniors sa 2-0.
Na ovaj mec koji se igra na neutralnom terenu u Salti povest ce svega 19 igraca od cega su 3 golmana i po sastavu koji je odredjen da putuje se zaista vidi da niti jedan prvotimac ne ide na ovu utakmicu.
Evo vam podatak ko je igrao protiv Boce: River Plate: Barovero; Mercado, Maidana, Álvarez Balanta; Carbonero, Ponzio (C), Kranevitter, Vangioni; Lanzini; Menseguez y Gutiérrez.Izmjene: Chichizola, Funes Mori, Ledesma, Ferreyra, Fabbro, Villalva y Simeone.
A spisak od 19 igraca koji danas putuju na ovaj turnir: Leandro Chichizola, Germán Pezzella, Ramiro Funes Mori, Víctor Cabrera, Augusto Solari, Cristian Ledesma, Ariel Rojas, Osmar Ferreyra, Jonathan Fabbro, Fernando Cavenaghi, Daniel Villalva, Nicolás Francese, Emanuel Mammana, Federico Vega, Emiliano Agüero, Nicolás Gómez, Julio Zuñiga, Lucas Pugh y Lucas Boyé.
Dakle za trenera "nebitan" turnir koji zeli iskoristiti kao trening utakmicu da vidi na koga jos moze racunati.
San Lorenzo na drugoj strani igra prvu pripremnu utakmicu i sigurno je da se nekoliko novih igraca zeli dokazati u ionako jakoj konkurenciji. Nasao sam podatak da trener San Lorenza ovu utakmicu smatra jako ozbiljno i da je pristupio istoj jako angazovano i da zeli pobjediti bez obzira sto je pripremna utakmica.
Rijetko u kojoj kladionici se moze naci ovaj susret za odigrati jer je u vecini blokiran. Sretno!
duminjo wrote:Bas da probam i ovo pasti i ako padnem pauza jer sam uplatio sve sa racuna
Toronto 1
Finix kp2
Klipersi kp1
Mislim na pvo,igrao kao singleŠveđanin wrote:NHL,
01:30 New York Islanders - New York Rangers
Preko 5.5 golova = 1.90

hodža wrote:
ja imam :
Čelzi 1
Siti pm3
A.Madrid pm3
Bajern 3+
Gana 1X

Utakmica je u 17:00 sati, ne u 14:00 - samo da ne bude zabuneduminjo wrote:Fix čet 14:00 Khimik-ALBA 1-1 1.95 Čeka početak
Evo zlaja, ja stavih ovako pa cemo vidjeti. Obicni kec 1.60

jasko_ba wrote:
Ovdje treba 2 odigrati tek tako