ajmo duvnjak
kopljar
eggert
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
Haj tamo na forumduminjo wrote:Bravo danci jebo vas hodza. Jos da nije sudija gubili bi najmanje 5 razlike
Jebemti forum
ako je slucajno ko ispratio,sve cestitkeabondanzieri wrote:Nadal
Danska
Arsenal
na 30 KM dobitak 80
Jesi i ti navalio na tog Cupica. Pa Cupko cijelo prvenstvo poklon na underu, al ti ko iz inataPriNc_ba wrote:ajmo cupicu![]()
ajmo duvnjak
kopljar![]()
eggert
Ja ne...samo kladžakandelabar wrote:ja obično vikendom jedan listić idem kao na "sigurno" do 10tak KM uloga isplata do stotinjak maraka,a jedan idem na marku i to idem na moguću isplatu oko 300KM bitno je samo biti pozitivanal mi nije jasno neko uđe ono bingo igra za pola sata sljušti 20-30KM ne privlači me to nikako ne znam igratel vi..
Šteta one kvote 3,95 jbt
pa vala ne znam jesi li gledao tekme ? u 2 tekme ga odredi po jedan promasaj sa 7 metara. protiv poljaka ne samo njega nego i jos 2 igraca koje odigram under. znaci promasio je sedmerac i goluza automatski stavlja horvata kao prvi izbor i na desno krilo i za sedmerce. iako je fulao cupic i u drugim tekmama sedmerce to se nije desavalo. doduse i horvat je strasno iskoristavao svaku priliku koja mu se ukaze pa se ne moze donekle ni zamjeriti goluzi.Tomahawk11 wrote:Jesi i ti navalio na tog Cupica. Pa Cupko cijelo prvenstvo poklon na underu, al ti ko iz inataPriNc_ba wrote:ajmo cupicu![]()
ajmo duvnjak
kopljar![]()
eggert