Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Imal neko nesto predlozit da igram, neku glupost koja zna cesto proc, a da su kvote malo jace.. npr da igram 4-5 tih parova na marku i da naguram oko hiljade dobitak.. ii hebes ga nek jednom prodje, sve ti se vrati
adis.p wrote:Imal neko nesto predlozit da igram, neku glupost koja zna cesto proc, a da su kvote malo jace.. npr da igram 4-5 tih parova na marku i da naguram oko hiljade dobitak.. ii hebes ga nek jednom prodje, sve ti se vrati
hokej trecina/kraj 1/2, 2/1, 1/X i 2/X, sve kvote 13. tri takva para preko 2 milje kvota. bas kontam sinoc da podjem tako igrat pa valjda nekad ubodem, jer ovako se samo nervira covjek zbog malih kvota i "zicera", kao danas kad odigram 3 listica, sve zicera i na svakom listicu padnem na po jednom paru. odigram popravni i evo i na popravnom ako veceras memphis dobije, padam samo na jednom. 4 listica, na svakom po jedna fula, velik rizik, nervoza..a ne prevelik dobitak. onako 3 para, pa kad ubodes i pogodis, znas da si pogodio
ja ne igram nista ispod 1.5
posebno u zadnje vrijeme oba daju 3+ nema kvote ispod 2
3-4 takva para ozadje me od 2 do 5 maraka do 100 tj do poreza i to je to
i sedmicno sigurno dobijem
juce i danas sam dobio 100 i 63
Jel ko gledo feynord, bruka imali penal u 80' , i levat zabije gol i skine dres i dobije drugi zuti i crveni i onda feynord primi gol u 87'..
Al sam bayern ubo ko malo ko 1x 3.03
Odigram 10 parova u mileniumu i stavim ponudu dana taj hebeni Fejnord. I prodjem sve, i penal, ja se radujem, kad ono odmah crveni. Koji levat,dobije crveni zbog skidanja dresa kazna stigne u 87. minuti
Prosle sam sedmice na Werderu tako pao za 600
respo wrote:ja ne igram nista ispod 1.5
ima na holandskoj drugoj i danas je bila ispod dva na werderu
adis.p wrote:Imal neko nesto predlozit da igram, neku glupost koja zna cesto proc, a da su kvote malo jace.. npr da igram 4-5 tih parova na marku i da naguram oko hiljade dobitak.. ii hebes ga nek jednom prodje, sve ti se vrati
hokej trecina/kraj 1/2, 2/1, 1/X i 2/X, sve kvote 13. tri takva para preko 2 milje kvota. bas kontam sinoc da podjem tako igrat pa valjda nekad ubodem, jer ovako se samo nervira covjek zbog malih kvota i "zicera", kao danas kad odigram 3 listica, sve zicera i na svakom listicu padnem na po jednom paru. odigram popravni i evo i na popravnom ako veceras memphis dobije, padam samo na jednom. 4 listica, na svakom po jedna fula, velik rizik, nervoza..a ne prevelik dobitak. onako 3 para, pa kad ubodes i pogodis, znas da si pogodio
Ma prevelike su to kvote, i tesko mozes ubost 1 od 3 kad bi igrao pojedinacno, a kamoli 3 odjednom. Ne znam, mozda i budes imao srece, al tesko je to zamisliti da prodje, a kamoli pogoditi..
adis.p wrote:
Ma prevelike su to kvote, i tesko mozes ubost 1 od 3 kad bi igrao pojedinacno, a kamoli 3 odjednom. Ne znam, mozda i budes imao srece, al tesko je to zamisliti da prodje, a kamoli pogoditi..
igro sam ja nekoliko puta samo po 2 para tako... 2/X ili 1/X i pogodim cesto jedan par a drugi fulam..jbg.. kvota na takva dva para 169
Nije lose igrat da u 1.pol. pada tacno jedan gol, samo sto ja igram preko wwin i kvota je jadnih @1,6, dok je u lutriji na svaki par preko 2,5.. ii odigras tako 6-7 tih parova, jest da ce tesko proc, al zato kad ubodes..
adis.p wrote:Nije lose igrat da u 1.pol. pada tacno jedan gol, samo sto ja igram preko wwin i kvota je jadnih @1,6, dok je u lutriji na svaki par preko 2,5.. ii odigras tako 6-7 tih parova, jest da ce tesko proc, al zato kad ubodes..
dobro je igrati:
hendikep X (pobjeda jedan razlike) kvote 3,50 do 4
cisti X, bude dosta nerjesenih utakmica, pogotovo kad su domacini ekipe koje se bore za opstanak. 4 nule 100 kermi
da ce u prvom poluvremenu past vise golova, kvota 2,90 ili 3
i hokej (moja omiljena ponuda je kad vidim 10 il vise utakmica NHL-a) trecina/kraj 1/1 ili 2/2 kvote od 2,50 do 4,00 (pazi veceras st.louis 1/1, vankuver 1/1 i mogao bi biti los angeles 1/1...ta tri para sam rekao komsiji veceras na popravnom, ne znam jel odigro)
ja koliko sam vidio ovakve stvari cesto prolaze
respo wrote:ja ne igram nista ispod 1.5
ima na holandskoj drugoj i danas je bila ispod dva na werderu
holandija ima al werder nije sigurno
ja odigrao i bila kvota 2 tacno
inace su u lutriji vecinom najvece kvote pa tu i igram a i zgodno mi je ovo internet kladjenje tj pravljenje listica
prekjuce sto sam cekao wolfsburga odigrao 5 parova trecina ili kraj i sve pogodio na prvoj trecini samo cekao kasnije wv i nisam docekao na 6 maraka 100
duminjo wrote:
dobro je igrati:
hendikep X (pobjeda jedan razlike) kvote 3,50 do 4
cisti X, bude dosta nerjesenih utakmica, pogotovo kad su domacini ekipe koje se bore za opstanak. 4 nule 100 kermi
da ce u prvom poluvremenu past vise golova, kvota 2,90 ili 3
i hokej (moja omiljena ponuda je kad vidim 10 il vise utakmica NHL-a) trecina/kraj 1/1 ili 2/2 kvote od 2,50 do 4,00 (pazi veceras st.louis 1/1, vankuver 1/1 i mogao bi biti los angeles 1/1...ta tri para sam rekao komsiji veceras na popravnom, ne znam jel odigro)
ja koliko sam vidio ovakve stvari cesto prolaze
ili tako kad je puno NHL-a odigraš sistem ikseva, 4 i iznad kvote. Tako je meni nedavno prošlo, odigram sistem 3,4,5 od 12, prođe ih 5 i 280 uleti, uplata marka ili marka i po
Atletiko u zadnjih 6 utakmica ima 3-3-0 uz gol razliku 8:0. Gijon je u 11 domaćih utakmica dao 10 golova, dakle prosjek ispod gola po utakmici. Atletiko je u grupi timova koji se bore za Evropu i kako ih je preuzeo Simeone se nalaze u usponu forme. Gijonu gori pod nogama za opstanak, ali obzirom na napisano, i da je dvica 1,90, ovo je tip koji bi se mogao isprobati.