moze i sutra ......
KLADIONICA
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
- frakson
#1 KLADIONICA
dajte , ima li ko kakvi dojava, stalo me skroz, ili kakvi parova za danas
moze i sutra ......
moze i sutra ......
- van Basten
Žepče - Slavija 0:1
dobra ti dojava... javi drugi put kad budeš kuću zalagao da se javim i riješim stambeno pitanje
dobra ti dojava... javi drugi put kad budeš kuću zalagao da se javim i riješim stambeno pitanje
-
shadow
hahahaha...a on cesto kucu stavlja...dosad je jedno cijelo naselje zijanio
helem, moj doprinos za danas odnosno veceras, igraj keca na rockies protiv red soxa, moraju i oni jadnichci jednu uzeti..umjesto kuce spreman sam uloziti trafiku
helem, moj doprinos za danas odnosno veceras, igraj keca na rockies protiv red soxa, moraju i oni jadnichci jednu uzeti..umjesto kuce spreman sam uloziti trafiku
- karanana
Evo otiso sam se popraviti. Stavio sam poljski zahod, kvadratni metar otprilike sa svom infrastrukturom. Malo sam preso na americke sportove u nadi da su manji lopovi od ovih evropskih: Rockies, Da Bears, Tennesse, Indianapolis i NY Giants. New England je za miliona ako imate.
Btw. ko je ovaj stari sto komentarise talijansku ligu na OBN-u? Pravi se klaun, mogo bi po nosu od mene dobiti kako me nervira.
Btw. ko je ovaj stari sto komentarise talijansku ligu na OBN-u? Pravi se klaun, mogo bi po nosu od mene dobiti kako me nervira.