Kladionica

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Locked
al' u limburgu

#4876 Re: Kladionica

Post by al' u limburgu »

ajmo brzo 4 para na 10 km,brzo kladionicari.
:sax: :sax: :sax:
SaMaster

#4877 Re: Kladionica

Post by SaMaster »

Bayern München - Hamburger SV 1
Atletico Mdrid - Valencia X
OSC Lille - AJ Auxerre 1
Sevilla - Athletic Bilbao 1
PriNc_ba

#4878 Re: Kladionica

Post by PriNc_ba »

sinus wrote:
A1fa wrote:
PriNc_ba wrote:vidis mozda da sam se sjetio da postavim ovde i da si ti procitao mozda bi sad ti imao love u dzepu mnogo :)
ja danas kako sam obilazio kladionice u nadi da cu naletiti u nekoj da nije blokiran olimpik 2 vidim 1.1 na bostonu :) i ja u lutriji (posljednji izbor gdje da pogledam, glupan) kad kae meni choek sto radi ev blokirali ga prije 3-4 minute , momak neki uplatio prije 10 minuta i sad nema vise :S haj reko jbt ga nije moja nafaka. i ja gledam ponudu kad tamo 1.4 na bostnu :-) kontam ja u sebi kakva li je ovo mucka kad ulazi neki gospodin i uplati 5 listica po stoju protiv bostona i kae onome da ako ima para igra protiv njih :)

ja kontam u sebi e necu pa makar, 100 puta sam pojeo tako govno, dodje neki hadzija istrese lovu na neku dobru kvotu i ja popusim svaki put. jbg buraz bice bolje sutra. wolfsburg ako igdje ima 2:0 i veci hendikep javite pls :)

sutra cvaju stavljam na wolfsburg,man utd, juve,milan,valjadolid oba daju gol,bajern preko kartona kolika god granica bude i to je to :) i mozda jos navaljam ovih sitnih, barca kosarka...

ovo danas me fkt najozbiljnije potreslo jos sebi ne mogu da dodjem. ne znam koji mi je djavo :lol: ko me god pitao sta da igram (posto zadnjih dana postavljam ko status na fejs dobitne fkt parove) ja sam im rekao i svi su dobili pare danas xD svi zovu na pice sutra hahahahahaha zove jaran u 7 kad vise i nije bilo tekmi kreno u kladionicu da mu dam da igra nesh zanimljivo hoce stoju da ulozi ne interesuje ga i ako su velike kvote, i ja mu kaem huancayo (il kak se vec zove iz perua) kvota 1.6 na 1 i 4-0 dobili :) monpelje daje gol kvota 1.3, barca 1, real 2 i lazio x i tako jaran dize haman milju ko iz picke veceras a ja ostah popisan :D hajd makar dijelim nafaku drugima :D

Ih Da si Bogdo :) Eno pobijedio mi i Portland, znaci samo Boston i kvota 1.10, aferim Kevine dabogda ti mati sina rodila!! :x :x

Zna li ko izracunati, ako je na sistemu 10 od 16 ukupno 8008 kombinacija, koliko je dobitnih kombinacija kad pogodis 12 parova???
Možda 1820 :D

Nemam pojma, ovo bi trebao neki dobar matematičar da ti izračuna ili neki kalkulator za kombinacije

P:S.

1820 je tačno :-D a možda i nije
a halali :D ja procitao dobitak da trazi a ne broj kominacija :D

@al u limburgu :)
ev ja sam ovo na cvaju igrao :) genoa azijski hendikep 1,man utd azijski hendikep 1, wolfsburg azijski hendikep 2 i sevilja azijski hendikep 1 :) kvota 3.07 :D i jos sam se razmisljao da dodam liverpool al sam odustao :D
a malo jaca kombinacija ti je wolfsburg hendikep 2 i bayern preko 4,5 kartona :) kvote su 3.25 i 2.1 :)

po meni poklon dana je ovaj wolfsburg i to cak hendikep gdje je kvota 3.25 al opet nisam smio odigrati na cvaju vec sam na ovim vamo sitnijim listicima igrao :)
Last edited by PriNc_ba on 28/02/2010 12:57, edited 1 time in total.
power

#4879 Re: Kladionica

Post by power »

Sevilla - Athl.Bilbao(s.t.)
8829 1 1,80
Liverpool - Blackburn
5795 1 1,35
Bayern - Hamburg
6291 1 1,45
Sporting - Porto
6429 1 2,80
Real Union - Girona
6625 1 2,15

za danas dobitni 8-)
al' u limburgu

#4880 Re: Kladionica

Post by al' u limburgu »

EVO STA SAM JA ODLUCIO:
Milan - Atalanta(s.t.) 1
Liverpool - Blackburn 1
Jablonec - Bohemians 1905 1
Panionios - Panathinaikos 2
Olympiakos - Atromitos 1
Na 10 KM dobitak 52,meni od ovoga danas ne moze biti nista sigurnije,mada se kod grka nikad ne zna,ali danas moraju ici na pobijede...
Razmisljao sam bayern i wolfsburg ali nisu bas sigurni toliko
Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

#4881 Re: Kladionica

Post by Admir_1984 »

sinus wrote:
A1fa wrote:
PriNc_ba wrote:vidis mozda da sam se sjetio da postavim ovde i da si ti procitao mozda bi sad ti imao love u dzepu mnogo :)
ja danas kako sam obilazio kladionice u nadi da cu naletiti u nekoj da nije blokiran olimpik 2 vidim 1.1 na bostonu :) i ja u lutriji (posljednji izbor gdje da pogledam, glupan) kad kae meni choek sto radi ev blokirali ga prije 3-4 minute , momak neki uplatio prije 10 minuta i sad nema vise :S haj reko jbt ga nije moja nafaka. i ja gledam ponudu kad tamo 1.4 na bostnu :-) kontam ja u sebi kakva li je ovo mucka kad ulazi neki gospodin i uplati 5 listica po stoju protiv bostona i kae onome da ako ima para igra protiv njih :)

ja kontam u sebi e necu pa makar, 100 puta sam pojeo tako govno, dodje neki hadzija istrese lovu na neku dobru kvotu i ja popusim svaki put. jbg buraz bice bolje sutra. wolfsburg ako igdje ima 2:0 i veci hendikep javite pls :)

sutra cvaju stavljam na wolfsburg,man utd, juve,milan,valjadolid oba daju gol,bajern preko kartona kolika god granica bude i to je to :) i mozda jos navaljam ovih sitnih, barca kosarka...

ovo danas me fkt najozbiljnije potreslo jos sebi ne mogu da dodjem. ne znam koji mi je djavo :lol: ko me god pitao sta da igram (posto zadnjih dana postavljam ko status na fejs dobitne fkt parove) ja sam im rekao i svi su dobili pare danas xD svi zovu na pice sutra hahahahahaha zove jaran u 7 kad vise i nije bilo tekmi kreno u kladionicu da mu dam da igra nesh zanimljivo hoce stoju da ulozi ne interesuje ga i ako su velike kvote, i ja mu kaem huancayo (il kak se vec zove iz perua) kvota 1.6 na 1 i 4-0 dobili :) monpelje daje gol kvota 1.3, barca 1, real 2 i lazio x i tako jaran dize haman milju ko iz picke veceras a ja ostah popisan :D hajd makar dijelim nafaku drugima :D

Ih Da si Bogdo :) Eno pobijedio mi i Portland, znaci samo Boston i kvota 1.10, aferim Kevine dabogda ti mati sina rodila!! :x :x

Zna li ko izracunati, ako je na sistemu 10 od 16 ukupno 8008 kombinacija, koliko je dobitnih kombinacija kad pogodis 12 parova???
Možda 1820 :D

Nemam pojma, ovo bi trebao neki dobar matematičar da ti izračuna ili neki kalkulator za kombinacije

P:S.

1820 je tačno :-D a možda i nije
66 Kombinacija
PriNc_ba

#4882 Re: Kladionica

Post by PriNc_ba »

uh nije lose ali gdje izvuce jabloneca :D

i to protiv boehmiansa koji na strani ima gol razliku 5-6 :D i jos haman 3 mjeseca pauza tj tacno 3 mjeseca pauze, nea se pojma ko sta i kako al hajd nek bude hairli nek se dobije al ja ne bih rizikovao s ovim lijevim ligama nakon pauze odmah igrati nesto. bolje malo sacekati :roll:

jel iko zna ko sudi bajern hsv ? a nadjoh ovaj link pa se ismijah :D http://www.dalmacijanews.com/tabid/71/a ... fault.aspx valjda bi im ovo na slici trebao biti Ruud :-) :lol:
al' u limburgu

#4883 Re: Kladionica

Post by al' u limburgu »

sta mislite o paru udinese-inter,dobra kota na inter 2,00,vuce me u picku maternu...
mislio sam da odigram isto,samo da smanjim na petaka i ovaj par..a dobitak ce ostati isti...
:-) :-) :-) :-)
karanana

#4884 Re: Kladionica

Post by karanana »

u evropi trenutno nema karinastijeg tima od hanovera. gledam ih, pola klubova iz nase premijer lige bi ih dobilo. veze oni nemaju, a ja igro da ce dati gol, medjutim sa ovakvim shufterima, ova odbrana vukova izgleda kao najbolja odbrana evrope.
Admir_1984

#4885 Re: Kladionica

Post by Admir_1984 »

Jesam li ja jedini idiot u ovoj zemlji koji je danas pao na zrinjskom :-) :-) Stavim bezveze u fixeve i ljuljnem, a dole uopste ne ide loshe za sad :x :x
cyprus

#4886 Re: Kladionica

Post by cyprus »

Kvota na Juventus (P.P. 1,85) izgleda soldino :) . Da nije opet zamka, tj. hoće li Juventus opet ko nebrojeno puta ove sezone zajebat kladioničare? :-) :-)
PriNc_ba

#4887 Re: Kladionica

Post by PriNc_ba »

ma juve inace izbjegavam kad je na super ponudi jer je prethodnih sezona vazda neki kiks bio il nesh cudno :D al ove sezone vala tj u zadnje vrijeme kad ga ne stave na super ponudu onda je zabrinjavajuce a i palermo nije nesto u zadnje vrijeme na strani pa je vrlo izvjestan kec :)

a ja prokletnik pravi :lol: sinoc jedno napisem choeku sta se treba igrati a danas malo korigujem izbacim neke stvari i naravno tu je genoa azijski hendikep 1 :lol: :x :x :x :x :x ona bolonja nije dala 4 gola ja mislim zadnjih 10 godina u jednoj tekmi majku im jebem i danas se raspucali a i ova genoa pravi skup bogalja :D

helem okinava i danas i sad moram malo u penziju do 8.marta kad tradicionalno vec 4 godine dobijam oko osmog marta :D al ovde vise ne postavljam sta cu igrati dok ne dobijem :D
al' u limburgu

#4888 Re: Kladionica

Post by al' u limburgu »

al' u limburgu wrote:EVO STA SAM JA ODLUCIO:
Milan - Atalanta(s.t.) 1
Liverpool - Blackburn 1
Jablonec - Bohemians 1905 1
Panionios - Panathinaikos 2
Olympiakos - Atromitos 1
Na 10 KM dobitak 52,meni od ovoga danas ne moze biti nista sigurnije,mada se kod grka nikad ne zna,ali danas moraju ici na pobijede...
Razmisljao sam bayern i wolfsburg ali nisu bas sigurni toliko
milan-atalanta 4:1
liverpool-blackburn 2:1
jablonec-bohemians 1905 3:0
panionios-panathenaikos 0:2
olimpiakos-atromitos 2:0
Ko zna zna,ko ne zna prepise....I inter je pobijedio ali jbg.
:sax: :sax: :sax:
krusty

#4889 Re: Kladionica

Post by krusty »

joj Maccabija nevjerovatni su, igraju od 23ce sa igracem vise i ne mogu da kuci pobijede jao majko....
PriNc_ba

#4890 Re: Kladionica

Post by PriNc_ba »

krusty wrote:joj Maccabija nevjerovatni su, igraju od 23ce sa igracem vise i ne mogu da kuci pobijede jao majko....
haj na prrethodnu stranicu :D ona druga opcija je prosla :D da se izbaci bajern kartoni i juve 1 :D a da se ubaci barca kosarka :D ccc samo ja ne mogu da prodjem :D konj ! jebo me genoa azijski hendikep :x
al zato mi je jaran dobio 270 km s parovima koje sam mu predlozio :skoljka: :thumbup:

al u limburgu :D sjetih se tebe danas kad sam vidio jabloneca da vodi reko prolazi garant sve :) neka mashala :)

a ev nakon velike klempe za vikend na kladari odigrah jedan na markicu prije termina veceras i za sad je ok. prosao juve x poluvrijeme i charleroi x poluvrijeme i cekam psg x konacni i kanada da ne dobije eSADa u hokeju :) i onda jedna kasnovecernja (isti koji su me i prosle nedjelje povalili za finu lovu) newellsovi stari momci 1 :lol: pa et ako nista bice zanimljivo gledati ako ovo vamo prodjem :)
Globus

#4891 Re: Kladionica

Post by Globus »

Mamu im jebem ejjjj 1.12 kvota 1x igro .. Opet na jednom .. Jucer na jednom ... cijelu sedmicu na jednom .. Pa daj boze da ofulam na svim il da dobijem ranit cu se vise
Topla voda

#4892 Re: Kladionica

Post by Topla voda »

padoh kanadu za 420... :-?

odoh plakat :(
Admir_1984

#4893 Re: Kladionica

Post by Admir_1984 »

PriNc_ba wrote:
krusty wrote:joj Maccabija nevjerovatni su, igraju od 23ce sa igracem vise i ne mogu da kuci pobijede jao majko....
haj na prrethodnu stranicu :D ona druga opcija je prosla :D da se izbaci bajern kartoni i juve 1 :D a da se ubaci barca kosarka :D ccc samo ja ne mogu da prodjem :D konj ! jebo me genoa azijski hendikep :x
al zato mi je jaran dobio 270 km s parovima koje sam mu predlozio :skoljka: :thumbup:

al u limburgu :D sjetih se tebe danas kad sam vidio jabloneca da vodi reko prolazi garant sve :) neka mashala :)

a ev nakon velike klempe za vikend na kladari odigrah jedan na markicu prije termina veceras i za sad je ok. prosao juve x poluvrijeme i charleroi x poluvrijeme i cekam psg x konacni i kanada da ne dobije eSADa u hokeju :) i onda jedna kasnovecernja (isti koji su me i prosle nedjelje povalili za finu lovu) newellsovi stari momci 1 :lol: pa et ako nista bice zanimljivo gledati ako ovo vamo prodjem :)
Odron vikend fakat. Sinoc na popravnom ljuljnem za 178 na Utah-Hjuston da nece biti hendikep 10,5, a Utah ih odera preko 20 razlike :-) Evo veceras onaj belgijski waregem oba gol i ak Howard bude under, fulicu samo to za 168 :x :x

Fuj ovaj vikend
krusty

#4894 Re: Kladionica

Post by krusty »

ja ipak dobio, 130... dobro je ispalo na kraju
cyprus

#4895 Re: Kladionica

Post by cyprus »

Joj Juventusaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa rahljavooooooooooooooooooog :x :x
Topla voda

#4896 Re: Kladionica

Post by Topla voda »

cyprus wrote:Joj Juventusaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa rahljavooooooooooooooooooog :x :x
pa slutio si gore i kuko....
cyprus

#4897 Re: Kladionica

Post by cyprus »

Globus wrote:Mamu im jebem ejjjj 1.12 kvota 1x igro .. Opet na jednom .. Jucer na jednom ... cijelu sedmicu na jednom .. Pa daj boze da ofulam na svim il da dobijem ranit cu se vise
E hvala ti za video, moro sam ovo postavit na facebook :D :x

@Topla Voda, ma jesam, al džaba, poznat sam po tome što vazda idem kontra svoje intuicije :sad:
rado_vidjen

#4898 Re: Kladionica

Post by rado_vidjen »

M. Hamsik - heroj dana 8-)

Ko igra singlove, veceras sve pare na Eindhoven. (2,55) Trebaju pobjedu da bi bili pobjednici cetvrte periode i osigurali play-off. U petak s Omniworldom odmarali par igraca jer im je ovo utakmica sezone.

ili X2 za bojazljive u kombinacije sa necim. (Orlando 2, C.More 1)
karanana

#4899 Re: Kladionica

Post by karanana »

jesu li ovi nasi mladi tolike karanane ili je ovo poklon dana na nas 2,10 dvica protiv luxemburga? ja jos nikad nisam vidio kvotu 2,10 na protivnika luxemburga.
PriNc_ba

#4900 Re: Kladionica

Post by PriNc_ba »

karanana wrote:jesu li ovi nasi mladi tolike karanane ili je ovo poklon dana na nas 2,10 dvica protiv luxemburga? ja jos nikad nisam vidio kvotu 2,10 na protivnika luxemburga.
stadion Kosevo : BiH 0-1 Luxemburg :) prije pola godine cini mi se :)
Locked