I to sto kazesTopla voda wrote:ja ne igram nista vec 10-15 dana.
obavezno napravim tiket vikendom( i subotom i nedjeljom),krenem vani,svratim u kladionicu ,a tamo ko da andjelina djoli izvodi striptiz,ne mozes na vrata uci.i ako se uguras i sacekas,obavezno neki delegat s 10 tiketa na po marku i na svakom 20 parova ...ispravlja nesto nije 1x nego x2 i te fore...pa treba mi sat da uplatim tiket.a onda ja sve to lijepo zguzvam i odem.
moracu preko neta poceti igrati
Sa jednog foruma...student123 wrote:ne igra totti roma je bez njega nula od ekipe ali me strah barce slaba je u zadnje vrijeme
Romi fali Totti i Juan ,a zbog kartona ne igra ni Perota...Vraca se Cicinjo i Mirko Vucinic...medjutim Mirko Vucinic je na utakmici montenegro - Norveska bio vidno povrijedjen tj klecao je po malo na desnu nogu...da li se oporavio skroz ili ne, ja mislim da nije mogao za 5 dana da se 100% oporavi, bar po onome sto sam vidio kako je hodao u Podgorici...Mancester skoro kompletan, vraca se Silvester posle loma noge, medjutim ne vjerujem da ce biti starter, fale Nani i Flecher zbog kartona(negdje pise i da evra nece igrati) svi ostali su u Mancesteru spremni...Posto je spaleti iznenadio Reala u dvomecu mislim da moze i kuci pokusati dobiti mancester i nadmudriti Ser A F...dobiti bar sa minimalnim rezultatom(prosle godine je slicna situacija bila kada je Mirko dao gol za romu...)... ali kao sto znamo fali najbolji spic- vezni -i- igrac iz odbrane...(Toti,Perota, Juan) te mislim da ce Rossi cuvati C. Ronalda(koji je u zivotnoj formi protiv Aston Ville najbolji igrac, i proglasen za igraca mjeseca na ostrvu...) cijeli mec, i nece imati ofanzivnih napada te malo i lopti za Mirka i Tadeia, tu je Akvilani koji je prosle godine igrao sjajno protiv mancestera i u novembru, samo sto se tada povrijedio......sve u svemu mislim da ce biti na kraju nerijeseno...)