al onda postoji neka imaginarna podjela ljudi koji imaju srece i oni koji je nemaju.bio vani bilo dobro wrote:sreca i samo sreca
Ja mislim sutra kad bi ja nekako zaradio milion maraka i otvorio kaldionicu da bi me opuhali za 7 dana
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
al onda postoji neka imaginarna podjela ljudi koji imaju srece i oni koji je nemaju.bio vani bilo dobro wrote:sreca i samo sreca
hahahah ma ne biAdmir_1984 wrote:al onda postoji neka imaginarna podjela ljudi koji imaju srece i oni koji je nemaju.bio vani bilo dobro wrote:sreca i samo sreca
Ja mislim sutra kad bi ja nekako zaradio milion maraka i otvorio kaldionicu da bi me opuhali za 7 dana
Svaka cast majstore, da to dobro proslavish. I ja ulazem po 50 KM ali ne mogu ni kvote 3 pogoditiMojaMalenkost wrote:Meni sinoć gubio Bagdhatis za 200KM, čak Ferrer napravio brejk u trećem setu. Ja se pomirio i otišao na spavanje. Probudim se u pola 6 i vidim dobio Bagdhatis. Uložio 50KM na Dansku,Norvešku,Čilića,Karlovića,Roddicka,Cleveland i Denver. Dobitak tačno milja.
Kakva MaHnitobaTomahawk11 wrote:Evo veceras jedan AHL, ja stavio 85,00 KM na njih, razvaljuju, vec su mi donijeli finih para:
Hershey- Manitoba 1 1.90![]()
![]()
![]()
![]()
8:3
Hershey dere, pogotovo kući, gdje imaju samo 2 remija i 3 poraza, ostalo (17) pobjeda.
Zadnje 3: u gostima (2.20 bio koef) dobili 10:4, pa onda kuci (tad sam 550 dobio), pa onda opet kući 4:3. Inače, rijetko ko prodje bez 5 komada protiv njih, a koef su uvijek dobri. Jest da je hokej, ali meni je sigurniji i od NHL i od ovih evropskih hokej liga.![]()
Manitoba, koja je prošle godine razvaljivala, ove godine toplo hladno, zadnje 2 su kuci igrali s istom ekipom, osrednje kvalitete i obje zijanili 2:6 i 2:7.
tako da je meni ovo vrlo izgledno, sto bi rekli zicer, za razliku od, recimo, mizerije s Clijsters
od 1.15. Em je mali koef, pa jos vise boli. Ovako bar znas sta si igrao.
Od ostalih mozda Stuttgart 2 i Fortuna D 1. Uplatio sam i ovo u kombinaciji sa Hershey na 5,00 KM.
Edit: al' ako okinem, nema vise ovdje parova. Da mi nije baksuz ovaj forum![]()
Auu, koliko vidim, Radwanska je napravila stetuMojaMalenkost wrote:Hvala! Al´ u Bet-liveu nisu normalni. Kakva je to kriza, mole me da sačekam 2-3 dana pa da podignem dobitak![]()
Nisam pristao, pa sam danas išao u Travnik po pare i na ćevape
![]()
Za večeras odigrao na 90KM Hewitta,Tsongu,Almagra,Radwansku,Orlando i Detroit. Dobitak opet 1000
Sve se slažem osim ovog. Ne znam što bi stavljao stoju na ekipu koja ima jednu pobjedu, jednu neriješenu i jedan poraz, uz gol razliku 5:5 protiv ekipe koja ima tri pobjede i gol razliku 7:1.6.
TOP/Egipat - Kamerun
X2
1.54

San AntonioTomahawk11 wrote:pORTLAND
a bezveze eto sto, da poveca dobitak. stavim bostona i sta cu jos, utah necu phenix nepredvidiv, za one cikcangine Melo ne igra, a Charlota u formi, Portland bez 8 igraca igra i uzmem one retarde iz San Antonia protiv jos vecih retarda iz Cikaga. Jos ovi haman cijelu tekmu vode i na kraju zijanekaranana wrote:sta se zajebajete sa tim nekakvim portlandima i san antonijima. odigrate fino king jamesa i njegove cavse 1.90 protiv loseg miamija i zavrsite pricu sa nba-om za taj dan.
Igrao Cavse kp2, Memphis kp1 i Portland kp1...i zijan -1 na krajuAdmir_1984 wrote:a bezveze eto sto, da poveca dobitak. stavim bostona i sta cu jos, utah necu phenix nepredvidiv, za one cikcangine Melo ne igra, a Charlota u formi, Portland bez 8 igraca igra i uzmem one retarde iz San Antonia protiv jos vecih retarda iz Cikaga. Jos ovi haman cijelu tekmu vode i na kraju zijanekaranana wrote:sta se zajebajete sa tim nekakvim portlandima i san antonijima. odigrate fino king jamesa i njegove cavse 1.90 protiv loseg miamija i zavrsite pricu sa nba-om za taj dan.![]()
![]()
Inace kad igraju majami-clivlend uvijek idu i james i wade. da sam sinoc imao vishe da ulozim, i stavim njih dvojicu+jos neshto desilo bi se da bi neka ekipa napravila ogromnu razliku u 4/4 i jedan od njih dvojice bi zavrsio na klupi vecim dijelom 4/4. na marku/dvije hladno pogadjas vecinu parova, a kad igras sa razmisljanjem 3-4 para, min na 2 padnes. prokletstvo
Zamalo... da si stavio Hrvate under 56,5, jos bi bolje biloMojaMalenkost wrote:1.
TOP/Hrvatska - Island
1
1.70![]()
2.
Norveška - Austrija
1
1.50![]()
3.
Danska - Rusija
1
1.35![]()
4.