ev za danas

ganjam neku siguricu mamu im
salamanca azijski 1 (1.3) - gosti su zakucani

imaju jedan bod s gostovanja,salamanca kiksala prosli put kod kuce tako da se sad moraju vaditi

azijski hendikep za svaki slucaj ukoliko odluce da kiksaju pa da se ne padne na listicu jer tesko da ovi bogalji mogu dobiti ikoga na strani
marsej 1 (1.35) - gosti isto zadali fin niz od 0 0 9 u gostima a marseju treba pobjeda da bi ostali prikljuceni u borbi za vrh i da ne bi pali na tabeli s obzirom da su u 5 bodova svi od treceg do devetog. jedino sta treba da brine je sto marsej kod kuce ima gol razliku 10-7

ali s obzirom da su ovi gosti katastrofa valjda nece zaebat
arsenal preko 2,5 gola (1,55) - gosti su prije par dana imali sansi da zabiju koji gol arsenalu a i topnici su igrali dobro tako da ne bi trebala biti gora tekma od one od prije par dana pa ocekujem veci broj golova od 2
majorka daje gol (1.2) - u odlicnoj su formi i odavno nisu zakazali u napadu tako da i u ovoj tekmi ocekujem pogodak s obzirom da idu na osvajanje kupa i prva je tekma pa im treba gol za mirniji revans
fiorentina daje gol (1.2) - fiorentina isto dobra samo nisu nesto specijalno efikasni, tacnije golmani budu raspolozeni u vecini situacija ako ne zabiju. gilardino i mutu su super raspolozeni tako da protiv polubogaljske odbrane lazia zabiju i vise od jednog ali za sigurno stavljam da ce zabiti gol

kvota 3,9 pa ko voli nek izvoli
a ovi divlji parovi
bolonju vile nosale u firenci pa nekako mi logican x2 na atalantu

mada cu ja u sistemskom vjerovatno staviti x,
genoa bari 1 ili oba daju gol s obzirom da u preko 50% tekmi na strani bari nije porazen a genoa je redovno dobra kod kuce (ako izuzmemo petardu od intera nekad prije 2-3 mjeseca).
troyes fc paris zanimljiv par. domacini deru redom kod kuce ali kvota skocila sa 1.5 na 1.75

pa sad vjerovatno u sistem ljuljnut x neki
grenoble bordo po meni x 
s obzirom da se inace pate sa meshinim "majstorima" i inace tesko dobijaju na strani iako dobijaju a grenoble tesko svaku zijani kod kuce po meni opravdan x

al et vidjet cemo...
lens monpelje oba tima nece dati gol.
lorient lyon 1x ili azijski 1 
bez puno price

lyon se patio s njima i kad je lorient bio puno gori a lyon puno bolji tako da sad predvidjam da nece dobiti.
nice auxerre ispod 2,5 ,
psg monako preko 2,5 ,
sosho lil 2 ili preko 2,5 gola ovi ne igraju na x pa tako kontam da bi lil trebao uzeti s obzirom da su u odlicnoj formi i najefikasnija su ekipa u prvenstvu,
boulogne valencienes 2 ili azijski hendikep 2 goste je samo lil do sada uspio bas nadigrati i razvaliti a dobili cu cak i bordoa u gostima i tesko gube a do sada nemaju nerijesenog u gostima 5 pobjeda i 5 izgubljenih,
macclesfield northamton preko 2,5 ,
oldham tranmere 1 ili azijski hendikep 1,
liverpool totenham 1 mislim da ce se vratiti danas ali nije mi za staviti na obicni listic

,
arsenal bolton ovaj put sam ubjedjen u preko 2,5 ,
villa blekburn x obicni hendikep,
fiorentina lazio 1 a mozda cak i hendikep obicni 1 s obzirom da se bolonja provukla a lazio standardno los u gostima,
majorka getafe 1 domacini u usponu i sigurno ce ici na kup s obzirom da su glavni favoriti ispali,
deportivo sevilja mirise na miroljubivi neki x

,
kotrijk roeslare 1,
brugge gent preko 2,5 ili mozda neki x2 s obzirom da brugge nije nesto sad specijalno raspolozen kod kuce a gent je odlican u gostima a jos se radi i o kupu iako to nista ne mora da znaci

,
egipat benin oba daju gol s obzirom da je benin odlicno igrao protiv nigerije bar u napadu mislim da je moguce da prime i zabiju gol jer im je odbrana blaga tragedija,
eh nigerija mozambik je nekako mac s dvije ostrice. mala je kvota za odigrati keca s obzirom na losu efikasnost i igru nigerije a mozambik ima samo trkace i jednog onog nekakvog sto ko nesto i zna s loptom. pa bih ja ovde ili oba nece dati gol ili ispod 2,5 mada kontam cim ja odigram ispod 2,5 gola nigerija ce se konacno raspucati

al et ostajem pri ovome
bosna asa cedevita 1, s obzirom da je cedevita domacinska ekipa a bosna se ko malo nesh trznula et malo navijacki onako 1

,
ova zvezda union olimpija mi mirise na neku namjestaljku s obzirom na pad kvote (ne veliki) ali ili ce da bude iz x u x ili iz 1 u 2 i obratno ili ce samo na kraju da zavrsi pobjedom olimpije tako da ako nista najbolje je izbjeci ovaj par ukoliko je neko mislio igrati keca za svaki slucaj

,
francuska (rukomet) hendikep 1 
s obzirom da je 6,5 granica mislim da ce vrlo lako da potamane cehe al et ko zna. ukoliko budu igrali u punom sastavu mislim da je hendikep izvjestan.
et ak ima neko jos nesh nek stavlja kakvih info

ko hoce nek igra nesto od ovoga ja cu navaljati u sistem pa sta bude