Kladionica

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Locked
Charuga
Globalni moderator

#2426 Re: Kladionica

Post by Charuga »

MELBOURNE_SARAJEVO wrote:
beliver wrote:
MELBOURNE_SARAJEVO wrote: evo ti odmah za ligu prvaka odigraj barcu i united protiv porta.....da ne bi previse pametovali.... Velika je razlika izmedju milje uloga i 100 znaci prvo skontaj sta pricas pa onda napisi..Ja cu tebi svaki vikend naci kvotu 3 i ti meni nista nemoj da dajes to ti je od mene....jeli to posteno??

Joooj, šta mi uradi, jadna majkooo, stavim sve sa bank acc, 10/10 stake, što sam imao na United i Barcu i već večeras padnem.. jooj šta ću sad, kako ću ratu kredita platit... jooooj, ja mislio ti to fakat znaš, da je sigurica, joooj, pa ja kont'o da nije problem pogodit dva para... mila majko sve izgubih, pa ja mislio vidim nije problem pogoditi... joj šta mi uradi moj melburne.. joooj

;-)

Imaš mi šta za sutra, neku siguricu, ono kvotu tri što se uvijek pogađa...znaš tu kvotu..? Ajde ako ti nije frka. Odo do kamatara. trk
A vidis ja dobio 580 samo nemam scanner da postavim listic a pogledaj poslije sta sam napisao da ne vrijedi united igrati a takvi kao ti nikad nece staviti 50 maraka na listic jer bi te srce strefilo zato suplje mojne nego i dalje ganjaj dobitak od 20....
Foto aparat, telefon sa kamerom ... Nemas nista od toga da ljudima p(d)okazes da si dobio .. Mislim kad vec nesto dokazujete ... 8-)
MELBOURNE_SARAJEVO

#2427 Re: Kladionica

Post by MELBOURNE_SARAJEVO »

Joooj, šta mi uradi, jadna majkooo, stavim sve sa bank acc, 10/10 stake, što sam imao na United i Barcu i već večeras padnem.. jooj šta ću sad, kako ću ratu kredita platit... jooooj, ja mislio ti to fakat znaš, da je sigurica, joooj, pa ja kont'o da nije problem pogodit dva para... mila majko sve izgubih, pa ja mislio vidim nije problem pogoditi... joj šta mi uradi moj melburne.. joooj

;-)

Imaš mi šta za sutra, neku siguricu, ono kvotu tri što se uvijek pogađa...znaš tu kvotu..? Ajde ako ti nije frka. Odo do kamatara. trk[/quote]

A vidis ja dobio 580 samo nemam scanner da postavim listic a pogledaj poslije sta sam napisao da ne vrijedi united igrati a takvi kao ti nikad nece staviti 50 maraka na listic jer bi te srce strefilo zato suplje mojne nego i dalje ganjaj dobitak od 20....[/quote]

Foto aparat, telefon sa kamerom ... Nemas nista od toga da ljudima p(d)okazes da si dobio .. Mislim kad vec nesto dokazujete ... 8-)[/quote]

Ma naravno da nemamo nego ono da ne bude suplja to je sve..Ma slabo se vidi sa mob cam fakat slabo...Ma uglavnom ubode ga sinoc bas ludo ....A i ovi sa dojave me pocinju nervirati igraju Celtic kuci 1.15 pa sta je tu dojava :D :D :D

Veceras poluvrijeme igram x na chelsea i pobjeda barce ili preko 2,5 gola...I cardiff oba daju gol i san antonio protiv portlanda..
schtab

#2428 Re: Kladionica

Post by schtab »

LongDong wrote:Barcelona-Bayern (-4,5+) žk1 1,60
Barcelona-Bayern (hen.0:1) h1 2,20
ne bi ja ove kartone, onaj van bomel ce sam dobiti 2 :lol:
sinus

#2429 Re: Kladionica

Post by sinus »

Kada Chelsea igra protiv Liverpoola obično ih sudije natakare sa jednim crvenim kartonom :D

Pa ni večeras nije loše odigrati:

Liverpool-Chelsea (C.K.) tip ck2 koeficijent 3,5 KM

A onaj ko bi mogao pocrveniti je ashley cole
-------------------------------------------------------
karanana

#2430 Re: Kladionica

Post by karanana »

meni nekako ovi engleski susreti velikana cesto imaju tacan rezultat 1:1. mozda oprobam u sistemu.
Topla voda

#2431 Re: Kladionica

Post by Topla voda »

ko igra preko neta nek mi kaze sto traze kopiju kartice da im posaljem mailom,to prije nije bilo

otiso sam do banke i nisu mi mogli dati neku limitiranu visa clasic,na koju sam konto prebacit nesto love,pa ako je ko provali i nije neka steta.
sad da im posaljem kopiju kartice na koju mi lijeze plata,bas mi nekako nesigurno

a?
MELBOURNE_SARAJEVO

#2432 Re: Kladionica

Topla voda wrote:ko igra preko neta nek mi kaze sto traze kopiju kartice da im posaljem mailom,to prije nije bilo

otiso sam do banke i nisu mi mogli dati neku limitiranu visa clasic,na koju sam konto prebacit nesto love,pa ako je ko provali i nije neka steta.
sad da im posaljem kopiju kartice na koju mi lijeze plata,bas mi nekako nesigurno

a?

Meni su to trazili uvjek i na svakoj net kladionici ..Nista strasno znaci slobodno bez brige..... :-D :-D A razlog sto to rade je da vide da je kartica kod tebe a ne da ono imas podatke pa koristis ih..
Globus

#2433 Re: Kladionica

Post by Globus »

Topla voda wrote:ko igra preko neta nek mi kaze sto traze kopiju kartice da im posaljem mailom,to prije nije bilo

a?
Posaljes sliku samo prednje strane kartice sa tim svakako ne mogu nista .. ja sam slao i sliku licne karte jebiga da budu sigurni da je to to .. tvoje a ne da koristis tudje podatke
boban94

#2434 Re: Kladionica

Post by boban94 »

Basket Fr
Strasbourg -7.5 - Cholet 1 Q_1,91
Neke tekme je tesko formulisati i naci pametan razlog zasto ih igrati pogotovo kada igramo protiv kladionica u kojima sjede eksperti koji sigurno imaju malo vise informacija od nas ali ponekad neke stvari su nejasne !
U verasnjoj tekmi Cholet dolazi bez Alan Wiggins-a sa kim su raskinuli ugovor jer su povjerenje dali Randal Falker-u koji je u medjuvremenu slomio nogu :shock: i tako ostali bez oba igraca na postu 3 i 4, ove sedmice na treningu nos je slomio Nando DE COLO tako da nema ni njega, e sad kup je kup i kakva ce motivacija biti kod domacih vidjecemo ali realno trebalo bi proci :thumbup:
informacije uzete sa
http://www.jump-shot.net/basket-news.php?a=2633
http://www.lnb.fr/

pozdrav
kemo612

#2435 Re: Kladionica

Post by kemo612 »

e ljudi za nocas nemam inspiracije sta bi igro, nek mi neko ako zna malo bolje ovu LP kornere i zute u formuli stavili vise od 3 liverpool mislim da ce tu biti barem 4 ... hajmo jedno 4 para da nisu poceli ako moze :D
mirzazmaj

#2436 Re: Kladionica

Post by mirzazmaj »

bayern 2, ili bar x2
MELBOURNE_SARAJEVO

#2437 Re: Kladionica

mirzazmaj wrote:bayern 2, ili bar x2
Ovakve postove treba odmah brisati fakat...Pa ako vec majstore mislis da ce to biti onda nam navedi razloge tvog tipa..Jer sanse da bayern dobije barcu su iste kao sto cu ja da kar.. monicu belluci :D :D Mrzim barcu ali ako bayern ne popije veceras 3 komada nikad nece..Jer pozadi ne da su slabi nego smijesni....
schtab

#2438 Re: Kladionica

Post by schtab »

a?
to ti je standardna procedura, a ako te hastra prijavi se na moneybookers pa odatle uplati na kladionicu ;-)
mirzazmaj

#2439 Re: Kladionica

Post by mirzazmaj »

Ovakve postove treba odmah brisati fakat...Pa ako vec majstore mislis da ce to biti onda nam navedi razloge tvog tipa..Jer sanse da bayern dobije barcu su iste kao sto cu ja da kar.. monicu belluci :D :D Mrzim barcu ali ako bayern ne popije veceras 3 komada nikad nece..Jer pozadi ne da su slabi nego smijesni....
sve je moguce prijatelju, a ti ako ti se post ne svidja preskoci ga, i nemoj da peglas, igraj sta ti mislis da treba a mene se prodji svega ti :D
MELBOURNE_SARAJEVO

#2440 Re: Kladionica

mirzazmaj wrote:
sve je moguce prijatelju, a ti ako ti se post ne svidja preskoci ga, i nemoj da peglas, igraj sta ti mislis da treba a mene se prodji svega ti :D
Tebe cu peglati jer nisi od koristi nikakve ...Ispade da hoces da raja padaju i da ih zavaljujes jer tvoj tip nigdje veze a plus i da ima veze onda barem objasni zasto...E to je isto kao da bio ja stavio bayern 2 razlike veceras ce da dobije...Ovde se treba pomoci nama svima a ne odmaci ili ono staviti tip eto zato sto ti to osjecas.....
MELBOURNE_SARAJEVO

#2441 Re: Kladionica

Puyol and Iniesta made their come backs for Barcelona at the weekend. It all went well for the duo and they will be in the starting line up tomorrow as well as Messi and Henry, who both were rested against Valladolid. Ya Ya Toure is an injury doubt and Busquets or Keita are ready to replace him in the midfield.Bayern will have their defensive player Demichelis back tomorrow, but they lose both their chief defender Lucio and his colleague Van Buyten to injuries. Young Breno and Demichelis together in the central defence is what we can expect tomorrow. They will have a torrid time. M Klose is still missing and they have to rely on Podolski and L Toni as front runners. Toni mostly miss his chances in the big matches these days and I do not trust Podolski either. As I said some weeks ago, only a very defensive Liverpool side or Man United can have any hopes of getting something from a visit to the Nou Camp. Home win (1.45)

Ovako se to radi.... pozz
mirzazmaj

#2442 Re: Kladionica

Post by mirzazmaj »

kad zavrsi utakmica e onda ako budes upravu ja cu licno da ti se izvinem i nikad vise necu postati nista bez obrazlozenja. jel ok?
kemo612

#2443 Re: Kladionica

Post by kemo612 »

dok ste se vi raspravljali ja igro do 11 kornera liverpul i do 4 kartona bayern, nesto mislim da nece biti puno toga, do 4 kartona bayernu zadnja linija i nije neka mislim da ne igra van buyten ( da igra onda bi on sam dobio 4 kartona :D) liverpul -celzi mislim da nece krenuti od prve minute vatreno prva je utakmica pa ce ici oprezno a to znaci da nece biti puno akcija barem je to moje misljenje ....
MELBOURNE_SARAJEVO

#2444 Re: Kladionica

mirzazmaj wrote:kad zavrsi utakmica e onda ako budes upravu ja cu licno da ti se izvinem i nikad vise necu postati nista bez obrazlozenja. jel ok?
druze ma nije problem ...nego ja ono kazem cisto radi nas sviju koji se kladimo...Kvota je smijesna na barcu ali to je dokaz sta kladionica misli o Bayern i slazem se nazalost da protiv barce nemaju sansi..Ali fudbal je cudan i nikad nisi siguran..Ja sam igrao da bayern nece postici gol zajedno sa pobjedom partizana i x na chelsea ....Moja poenta je samo da bolje kad stavis i razlog tvog tipa eto toliko pozz
FaRe_Sa

#2445 Re: Kladionica

Post by FaRe_Sa »

e haj nemojte se prepucavati i svadjati ba, svi smo ovdje sa jednim ciljem, a to je da pomognemo jedni drugima i proberemo najsigurnije tipove i aBd dobijemo sta para!

ja sam kontao veceras igrati
barca 1
i
liverpool zg1 (0-2 golova)

mirza zasto mislis da barca nece pobijediti veceras?
hvala, pozz ;)
uvijek dobar post

#2446 Re: Kladionica

Post by uvijek dobar post »

ja sam odigrao
liv - che x/x
bar-bay 2
FaRe_Sa

#2447 Re: Kladionica

Post by FaRe_Sa »

e jbg, izgleda najsigurnije veceras, bar se vecina u tome slaze
barca golovi 3 ili vise
liverpool golovi 0 do 2 :D
schtab

#2448 Re: Kladionica

Post by schtab »

pazite se barse da ne bude ko mancester sinoc.... toni, ribery i ekipa mogu svakog dobiti 8-) ne kazem da barsa ne bi trebala dobiti, al bez vecih uloga veceras
rado_vidjen

#2449 Re: Kladionica

Post by rado_vidjen »

kec u hendikepu
drama

#2450 Re: Kladionica

Post by drama »

mirzazmaj wrote:kad zavrsi utakmica e onda ako budes upravu ja cu licno da ti se izvinem i nikad vise necu postati nista bez obrazlozenja. jel ok?
sta ces mu se izvinjavat'??

ti imas osjecaj da ce bit' dvica i to je uredu. ja mislim da ce dobit' barca al' za ovu kvotu ne bi' ga stavio
ni na listic od kerme. tako da ovaj par je najbolje zaobic'.
da mu je onaj njegov bog sa tipex-a napis'o da ce bajern oderat' barcu sad bi ovdje prosip'o
pricu da je barca .urcina obicna i da ce stavit' stoju na to....

@melburn-sa
prvo pricas da se nikako ne isplati igrat' na favorite i da su 1.5 kvote presmijesne a onda
dva dana zaredom guras tu istu kvotu na utakmicu 1/4 finala LP.
pa da ne znam ko igra 1.5 kvota je smijesna obzirom na ulog koji je.
bajern ne volim, prvenstveno zbog njihovog ciganisanja oko transfera ali ih postujem.
ti o njima pricas k'o da je u pitanju bochum.
al' valjda je tako rek'o lik sa tip-exa....
kontradiktoran si skroz...
Locked