Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Pa zato sto niti jedna ekipa nije luda da se otvori u ovim prvim utakmicama ...Ko prvi da gol zatvorice ce se i u svakoj utakmici ce tako biti veceras...Nije barca luda a ni lyon da se otvori i ganja gol za gol...Sve ce se odluciti u drugim utakmicama...Nisam ja rekao da nece biti ali sanse su vece da ce biti ispod...a kvota 2 je dobra... [/quote]
ok, onda ti zelim rezultat 1:1, jer ja igram oba daju go sretno nam [/quote]
D Takodje i ja tebi a i ako ja ne dobijem dabogda ti dobio ...Bolje da neko od nas uzme nego niko... [/quote]
e hvala drug, meni se nekako isplatilo a pomoglo je ovo tvoje barca manje od 3...pa sam odigrao oba daju go....za dlaku sam prosao heheh
prodjoh 1800km
probo slikat s mobitela i s aparata,ne kontam ....al ne ide
inter x
lion x
atletiko x
arsenal 1
kvota 52.95x1.87uplata=99.02
18 listica
nek se plese [/img]
Topla voda wrote:prodjoh 1800km
probo slikat s mobitela i s aparata,ne kontam ....al ne ide
inter x
lion x
atletiko x
arsenal 1
kvota 52.95x1.87uplata=99.02
18 listica
nek se plese [/img]
Ne valja igrati te nocne listice onda se moras dobro napiti da bi bilo ista od spavanja. Ja sam sinoc za 100 KM pao na LeBron Jamesu. Covjek se zajebava sa ligom. Jednu utakmicu uvali 50 poena, pa onda slijedece dvije ide under 29 poena, jer ganja triple double...ovo pogotovo ukoliko igraju sa nekim slabijim protivnikom koga mogu napuniti i ostali igraci clevelanda. Posto je zadnje dvije zabio samo 20, tj 15 poena, to bi onda moglo reci da slijedecu sigurno ide preko 28....
Clipers-Boston 2 za preko 200 stoje. Ja ne mogu da vjerujem sta mi se deshava.... Ljudi razvale phenixa, denvera, a zijane od nekakvih clipersa Jednostavno neki ljudi nemaju srece na kladionici, ja mislim da mi treba manchester-zrinjski kec za pare, bilo bi x2
Admir_1984 wrote:Clipers-Boston 2 za preko 200 stoje. Ja ne mogu da vjerujem sta mi se deshava.... Ljudi razvale phenixa, denvera, a zijane od nekakvih clipersa Jednostavno neki ljudi nemaju srece na kladionici, ja mislim da mi treba manchester-zrinjski kec za pare, bilo bi x2
Ista prica i kod mene---ali bas do u najmanji detalj samo sto sam ja jos imao nesrecu da u 6 ujutru gledam utakmicu. Probudim se slucajno i vidim na ttx 82-75 za boston i nadjem na netu prenos, kad rez 88-88 i debili (Rondo, Pierce, G.Davis) fule u zadnjih minut ipo 5 slobodnih bacanja, i opet su imali sut za pobjedu ali covjek krenuo da osuta tricu i ispadne mu lopta u aut. Eh, a moglo je fino i bez ovog para....pisljivih 1.25........ovaj nba sa zapadne obale (pocetak 4:30 ujutru) je stetan za zdravlje. Em ne spavas kako treba, em se iznerviras odmah ujutru.
Admir_1984 wrote:Clipers-Boston 2 za preko 200 stoje. Ja ne mogu da vjerujem sta mi se deshava.... Ljudi razvale phenixa, denvera, a zijane od nekakvih clipersa Jednostavno neki ljudi nemaju srece na kladionici, ja mislim da mi treba manchester-zrinjski kec za pare, bilo bi x2
Ista prica i kod mene---ali bas do u najmanji detalj samo sto sam ja jos imao nesrecu da u 6 ujutru gledam utakmicu. Probudim se slucajno i vidim na ttx 82-75 za boston i nadjem na netu prenos, kad rez 88-88 i debili (Rondo, Pierce, G.Davis) fule u zadnjih minut ipo 5 slobodnih bacanja, i opet su imali sut za pobjedu ali covjek krenuo da osuta tricu i ispadne mu lopta u aut. Eh, a moglo je fino i bez ovog para....pisljivih 1.25........ovaj nba sa zapadne obale (pocetak 4:30 ujutru) je stetan za zdravlje. Em ne spavas kako treba, em se iznerviras odmah ujutru.
Obozavam da se kladim na Nba kosarku jer je na netu merak pratiti kos za kos..Ali je veliki problem pogoditi jer u nba se strasno puno utakmica igra bas puno i tesko je igrati 4 utakmice u 6 ili 7 dana i zato je tesko pogoditi a plus kvote su male moras ganjati hendikep na koseve da bi dobio 1,80 recimo sto je opet riskatno ..Jedino sto vrijedi igrati je zbroj koseva ali i tu je problem 3 minuta loseg suta i propade over sigurno...Ali djaba ja ga volim igrati i gledati koliko koseva ce biti
Za danas od mene
Valencia
Wolfsburg
MIlan
Oba gol ajax ili pobjeda Fiore
Man city
Galata oba gol
Last edited by MELBOURNE_SARAJEVO on 26/02/2009 14:06, edited 1 time in total.
Ja sam od 1 sat pratio sve tekme i nba i nhl. Svi mi igraci vishe kosheva prolazili, pobjede na philu, utah, orleans, orlando......Jos zadnju minutu boston stisnuo odbranu, da ovi iz ciste pozicije nisu mogli nikako dati kos. Al odbije se lopta do Cambiya koji iz nekkave odbojke sa 2 metra da poene il posljednji poen clipersa, lik ne dobaci do kosha al ispod kosha pored 3 igraca bostona lopta pravo u ruke nekom levatu i lik zabije na drugi obruc nesh. A sudije isto dosudishe nidje veze faul u napadu kad je onaj rondo fulio slobodno, a Davis ufatio loptu
Kladim se da ce Boston narednih 6-7 tekmi sve hladno dobiti, a ovi retardirani clipersi ce nastaviti svoj luzerski niz