Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
mislim da jos nitko nije rekao koju lijepu rijec za neki klub... ili za igraca
eh...dakle:
hvala..."neefikasnim" igracima 'talijanske lige
hvala...arbeloa(m.city..tj liverpool )
hvala...efikasnim franzusima i spanjolcima
i hvala..."neefikasnim" portugalcima
Bezveze sinoc odem uplatim nocni na marku i dobijem 41.
Gasol over
Iverson under
Minesota nhl under
river plate 1
anthony over
Kobi under 28,5. Lik pred kraj imao 25 poena, a pravo gusto bilo. Prvo fuli polaganje, onda ubaci samo jedno slobodno i na kraju ovi prave faul na Kobiju on daje 2 slobodna i tacno 28 na kraju. Kad hoce hoce, a kad nece mozes se naglavu nasaditi al djaba
Pozdrav svima,ja sam pao na Fenerbahce za 256 KM,koju kombinaciju cete igrati za ligu sampiona i uefe ove sedmiceevo moja kombinacija:
Arsenal-Roma= ppx
A.Madrid-Porto-1
Inter-M.U.=ppx
Lyon-Barc=2
Villa-Panath=X
Celzi-Juve=ppx
Real-Liver=1
Spor.-Bay=X
jel' moguce da je barca sebi dopustila poraz ovaj vikend zbog priprema za CH?
ako je tako...onda bi se mogla ocekivati neka fina pobjeda...ili 90% dvoznak... x2
atl madrid - porto - 1
lyon - barca - 2; oba daju go; zbroj golova 3+
arsenal - roma - zbroj golova 0-2
inter - man utd - x
atl madr - porto 1/1 i inter-man utd x/x - mali ulozi
MELBOURNE_SARAJEVO wrote:Atl Madrid 1
Inter 1
Arsenal poluvrijeme x
Barca ispod 3 gola
Barca x
Inter x
Roma x
Madrid poluvrijeme x
Bulls 1
sto barca ispod 3 ??
Pa zato sto niti jedna ekipa nije luda da se otvori u ovim prvim utakmicama ...Ko prvi da gol zatvorice ce se i u svakoj utakmici ce tako biti veceras...Nije barca luda a ni lyon da se otvori i ganja gol za gol...Sve ce se odluciti u drugim utakmicama...Nisam ja rekao da nece biti ali sanse su vece da ce biti ispod...a kvota 2 je dobra...
MELBOURNE_SARAJEVO wrote:Atl Madrid 1
Inter 1
Arsenal poluvrijeme x
Barca ispod 3 gola
Barca x
Inter x
Roma x
Madrid poluvrijeme x
Bulls 1
sto barca ispod 3 ??
Pa zato sto niti jedna ekipa nije luda da se otvori u ovim prvim utakmicama ...Ko prvi da gol zatvorice ce se i u svakoj utakmici ce tako biti veceras...Nije barca luda a ni lyon da se otvori i ganja gol za gol...Sve ce se odluciti u drugim utakmicama...Nisam ja rekao da nece biti ali sanse su vece da ce biti ispod...a kvota 2 je dobra...
ok, onda ti zelim rezultat 1:1, jer ja igram oba daju go sretno nam
Pa zato sto niti jedna ekipa nije luda da se otvori u ovim prvim utakmicama ...Ko prvi da gol zatvorice ce se i u svakoj utakmici ce tako biti veceras...Nije barca luda a ni lyon da se otvori i ganja gol za gol...Sve ce se odluciti u drugim utakmicama...Nisam ja rekao da nece biti ali sanse su vece da ce biti ispod...a kvota 2 je dobra... [/quote]
ok, onda ti zelim rezultat 1:1, jer ja igram oba daju go sretno nam [/quote]
D Takodje i ja tebi a i ako ja ne dobijem dabogda ti dobio ...Bolje da neko od nas uzme nego niko...